barbara.h Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 olekg18 napisał(a):hahahaha zoboczna Bogno , penisożerne psiaki życzę wam w przyszłym roku dużo penisów i duzo spacerków. A Alfie ,zeby tym ciulom od petard penisy pourywało :D racja!!! widziałeś co się stało naszemu kumplowi Ramzesowi? w naszej galeri str.65,66 :shake: Bogda,napiszę do ciebie ale nie mogę się obrobić :cool3: Quote
marmara_19 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 to pare noworocznych fotek... ehhh Sedeska nie ma z nami:(odeszla w nocy miedzy 1 a 8 4 stycznia;( smutno nam i pusto bez niej:( ale narazie wszystkie rzeczy wydane dla chomika kolesanki.. a my zbieramy akske na super klatke i tym arzem na 2 szczuraski:) Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale Cekin fajnie z tym zwierzakiem wygląda! A jaką ma ładną obroże:) Quote
marmara_19 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 ehh malutkiej juz nie ma:( a obroza jest zwykla skorzana.. jesli cchesz taka dla Idenki to moge dac Ci namiary na pw.. bo facet na allegro wystawia.. mamy obroze juz od marca.. jest gryziona szarpana moczona.. smycze tak samo.. i wszystko w super stanie:D bylam u Idenki... fajnie panna wyrosla:)pozdrawiam Quote
Kati Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Śliczny szczurek, szkoda, ze już go nie ma :( Widać, że bardzo się lubili z Cekinem Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Śliczny szczurasek:loveu: Ładnie z Cekinem wyglądają:loveu: Ja po odejści swojego jakoś nie mogę się zebrać na kupno nowego:shake: Quote
marmara_19 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 pare fotek zrobionych przez Ole z dzisiejszego spacerku.. alfa jak zobaczyla plecak o zrozumiala gdzie idziemy.. cala droge ciagnela na smyczy i usilowala biec wreszcie peis wyluzowal po meisiecznym stresie;/ widac tez jaka swietna zabawa moze byc jesli ejden peis biega z linka tradycyjnie cekin morduje alfe.. zeby nei blyo to ona sama mu skacze do pyska i kudly wyrywa a tak sie gonia.. alfa piewrszy raz od mieisaca biegala wiec forma nie najlepsza;p ale daje rade staruszka cekin sie skrada alfina pozuje poplatali sie wszyscy.. linka jest przydatna, a alfa mocno dopinguje cekina cekin z glupia mina gdy atenka linke puscila uhahana alfina biegnie z nowym kolega,ktorego cekin postraszyl... psy trzy Quote
Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hey:lol: Ale wy macie super spacerki, tyle się na nich dzieje;) Fajnie się psiaki bawią, hehehehe najlepsze są te z siłójącą się trójką:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 najpierw byla tylko przy zabawie z pilka.. bo siostra mu pokazala,ze fajniej ejst jak sie cuieka a ktos goni a nie przynosi pilke jak nalezy.. a tera zlinka dlatgo,ze hmmm przed swoetami nastraszyl jakas kobite... pobiegl z ania i na nia naryczal;/ ehh wiec teraz tak dla lepszej kontroli i pilnowania tego co robi;p Quote
marmara_19 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 hmm Cekin w całym swoim wariactwie,nieprzewidywalności,ostrej zabawie z niektórymi psami po raz kolejny pokazał mi jaki to potrafi być delikatny:) otóż o 5 rano na spacerku w parku wypłoszył z trawy ptaszka.. ptaszek odfrunął na 2 metry a Cekin z anim:)powąchał,popatrzył... i tak chodził za tym ptaszkiem obserwując go:) i na zawołanie ładnie wracał... żarłoczne piesy:D wczoraj jadły zawartość z kongów a dzisiaj surowe kostki cielęce:D:D Quote
marmara_19 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 teraz zdjatka ze spacerq i z pl. karkowskiego:D zla jakos bo robione tel. Quote
barbara.h Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 oooo,Cekin orkiestrant :evil_lol::evil_lol: Quote
marmara_19 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 takie zdjatko mamy;p jakosc syfiata i ustawienie tez;p ale co tam;p Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bogda, musisz tylko fotografa zmienić i będzie okej ;);) hej za duże fotki wstawiasz:shake: Quote
marmara_19 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 fotograf to moja siostra a zdjecie robione moim telefonem;/ i tez dlatego rozmiar za duzy ehhh;/ Quote
Luzia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Masz ślicznego psiaka. A raczej oba psiaki :p Oba piekne uwielbiam ONki i DONki a Cekiek jest naprwde pieęnym psiskiem przejrzałam całą galerje troche długo to trwało ale warto było :razz: Bede teraz zaglądała tu częściej :cool3: ['] a to dla Sedesika:-( Pozdro dla Ciebie i psiaków :lol: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bogda,dlaczego tutaj tak pusto? jak tam z jest jeszcze ? bo u nas deszcz pada :cool3: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marmara czemu nie ma nowych fot :-) ? Kurcze pooglądało by się coś a tu same stare foteczki :razz:. Trzeba ożywić galerię :razz: Quote
marmara_19 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 upsss to bede musiala odswiezyc galeryjke;) Basiu.. na woczarku sa nowe fotki:D:D tutaj ich nie wkleilam:( jutro sie tym zajme jak zcasu starczy;) Quote
marmara_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 no to nadrabiamy zaleglosci zdjeciowe.. wkleje miniatury.. bo duze fotki sa za duze jednak.. i mod mi galerie zamknie jak tu trafi;) wiec sie poprawiam.. chcoiaz poprzednie zdjecia nie "rozjedzaja" galeri;/ wiec najpierw byla wiosna zima.. pozniej przyszla zima.. i imprezka babska u koelzanki.. opis do niej wstawie pozniej;) i śnieg:) Quote
marmara_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 mniam mniam kostki przed imprezka a pozniej... hmm jak zmeczyc onka i malego kundla? zabrac je ze soba na impreze do znajomeja raczej takie babskie spotkanie z okazji urodzin jednej z koelzanek.. jechac autobusem bo autem nie bo chce sie czlowiek napic%% mala trzesawa... cekin 3 raz do busa mial wejsc.. loozik.. mala schowana pod siedzeniem bo tam ciemno hehe a mlody rozwalony w przejsciu,ze panowie zolnierze przy wyssiadaniu musieli uwazac zeby go nie nadepnac ogolnie psy wzbudzaly zainteresowanie bo:jeden duzy drugi maly, plastikowe jednakowe kagance, jednakowe lancuszki,jednakowe smycze hehehe i oba mialy w d...ie to,ze je wolali na imprezce oo super jedzonko zebramy.. ooo przyszla jedna znajoma... glupie moje gadanie "ojej kto to przyszedl?asia?" hehe pozwolilo psom ja wpuscic cekin caly czas pilniowal mame koleznaki.. ktora wychowywala sie z psami i je kocha... ale stanela nad cekinem taka nachylona patrzyla mu sie woczy zrobila jakis ruch reka i sie odezwala... i on zrobil hau! tak wiec od tego momentu jak dostal bure odemnie.. mame kolezanki pilnowal... obserwowal.. ale siedzial cicho do etgo obydwa psy zebraly.. powrot do domu.. bez wiedzy o ktorej godz jest autobus.. bo w sniegu to bysmy slzi ze 2 godz a bylo juz po 23... wiec dojscie na jakis przystanek i czekanie ponad 20 min na busa... hmm jazad busem... cos kasowniki popsute i biletow kasowac nei chcialy.. pozniej pan kierowca tylem nas nie chcial wypuscic chociaz guziczek nacisnelam! a jak wyszlismy to bus zgasl i zdechlhahahaha mial pan kierowca za swoje no i do tego moje darcie mordy cekin noga, alfa naprzod! bo sciezki waskie.. alfa wtedy za mna chodzi.. ale idzie za blisko.. i dostae w mordke z glana.. wiec na przod ja wyslalam.. a cekin?hmm jakos po dluzszym czasie zorioentowalam sie ,ze ja ide w sniegu a on sciezka:[ ale jak sie zorientowalam to to sie zmieniloi juz szedl ladnie przy nodze a alfa ciagnela naprzod w domu psy do kuchni.. no daj jesc.. to, ze tam zjedlismy tone ciastek i wedlin nie swiadczy o tym,ze kolacji mamy nie dostac.. wiec nakarmione zostaly..wchodzimy do pokoju i co widzimy?dywan lezacy na szafie i narozniku:[.. no tak.. tatus go wytrzepal na sniegu to trzeba teraz go wsadzic pod biurko z kompem i naroznik.. bp dalej to lezy juz obok mebli a nie pod nimi.. wiec przeganianie psow z pontonow.. zeby dywan ulozyc i wyrownac.. ahhhh byly zle bo jzu padly na maordki;p aha.. jak do domu wchodizlam ok 24... to nie wiem czemu drzwi wejsciowe byly otwarte na osciez;/ hmm no tak.. tatus sobie poimprezowal sam ze soba aha.. i jeszcze winda... na 5 pietro.. alfa juz troche oswojona.. ckeina byl to drugi raz.. a winda ta stara z jednymi drzwami z korytarzu... hmm ojej to jedzie... az sie cekin za mnie schowal ale pozniej jzu sie nie bal... no i autobusow nie lubi bo woli auto.. ale jak jakis podjezdzal na przystanek to patrzyl i siedzial caly anpiety czy przypadkiem my tam nie bedziemy wchodzic aa i jeszcze zolwiki wodnejeja!rusza sie!jej jakie fajne alfa zolwia znala bo kiedys mialam.. tak samo alfa mysz domowa znala... a szczura to obydwoje znali.. wiec na widok myszy i szczura tez fufaly ladnie i siedzialy ale z myszka najfajniej bylo.. bo mysz wielkosci noska cekina byla i tak to psy spaly ze mna do godz 10 rano Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No faktycznie-mnustwo super fotek!:multi: Śliczne:loveu:I mieliście niesamowite przygody z busem, nie było nudno:p Negro uwilebia, jak go do znajomych czy rodziny zabieram;) zawze to lepsze niż samotne siedzenie w domu;) Quote
Recommended Posts