sisay Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Spacerek byl kapitalny! :) Gaga doznala ciezkiego szoku jak zobaczyla dwa klony Bu :diabloti: nawet z wrazenia zapomniala je zamordowac :razz: Psy mi padly, ledwo zywe :evil_lol: A pogoda... :loveu: Quote
marmara_19 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 fotki robione przez Patrycje-wlascicielke suczek rr:) odrazu widac, ze nie ja zdjecia robilam bo o wiele wiele lepsza jakosc:D Quote
barbara.h Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 hej,Bogda :multi: fajne spacerki macie :loveu: Quote
Dobcia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Widać że psiaki miały niezłą zabawe:cool3: Quote
marmara_19 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 hmm kto sie bawil ten sie bawil.. z poczatku Cekin byl w szoku,ze widzi bu razy3;p,pozniej ganial z jedna sunia -Badu ale gdy zobaczyl to Bu to Cekin dostal po lbie;) z kolei zdaje sie,ze Toska byla molestowana przez Bu;p najwafjniej mialy sie Alfa z Gaga.. biegaly i szczekaly a duze ich psy ich nie zauwazaly;) heheheheno i Cekin w tej dziwnej sytuacji ladnie zrobil do mnie i noga na kontakcie:Dale tylko chwile;p hehe a pzopatym to byl pierwszy spacer z pilka na sznurku:oops: Quote
marmara_19 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 pare fotek:) http://www.zippyvideos.com/5032744026348226/._echh_._006/ Quote
marmara_19 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 byliśmy na fajnym spacerq z Rosa goncza polska;p bylo w miare ok:) tlyko,ze na koniec cekin zobaczyl krowy.. hmm widzial je czesto... ale do tych postanowil pobiec.. a w rezultacie zaganial je:Da one sie jego sluchaly;p nie bylo mowy o odwolaniu;p ale jak zobaczyl,ze juz ide w strone domu to przybiegl natychmiast:D Quote
marmara_19 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ehh i jak wczoraj wrzucalam zdjecia to ciotka wlaczyla stara franie i korki wywalilo;/ehhh wiec wrzucam zdjecia bez opisow;p wczorajszy spacereq:) Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 marmara_19 napisała byliśmy na fajnym spacerq z Rosa goncza polska;p bylo w miare ok:smile: tlyko,ze na koniec cekin zobaczyl krowy.. hmm widzial je czesto... ale do tych postanowil pobiec.. a w rezultacie zaganial je:-Da one sie jego sluchaly;p nie bylo mowy o odwolaniu;p ale jak zobaczyl,ze juz ide w strone domu to przybiegl natychmiast:-D wow, Cekin przecież rasy pies pasterski :evil_lol: nie mogę patrzeć na te piękne tereny :placz: ja też chcę takie!! chociaż ostatnio z Atosem też mieliśmy dla siebie sporo pól,byliśmy nad bugiem blisko ukrainy:multi: :lol: Quote
marmara_19 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 na te tereny rzadko zagladamy;p codzienie chodzimy na pola... na 2 godz srednio... ostatnio zaczelismy sie bawic w agility... alfie idzie swietnie.. cekinowi etz ale jak ejstesmy sami... u cekina widac, ze od lipca psy=sie zabawa a jak sami ejstesmy to= sie trening;/ ehhhh i w ogole sie nie skupial na mnie a na psach... jedne by chetnie pozarl a z innymi by sie bawil.. i to musimy naprawic... ehhh jak zwykle moja wina i moj blad tutaj wychodzi.... ale powolutku powolutku mam nadzieje,ze uda nam sie to wyprostowac... Quote
marmara_19 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 pare fotek z torku... niewyrazne itp bo sie sciemnialo a ja robilam bez lampy.. i dlatego cekin w ruchu calkowicie sie rozmazal;/ Quote
marmara_19 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 i jakies dzisiejsze fotki: nudne.. ale coz;p no idziesz juz? no, juz schodze oo krowy, czemu mnie nie spuscic.. popaslbym sobie:D siad waruj wstań niuch niuch, gdzie ta myszzza? ehh ten qoopeq moja dziure zaral:( biegne, mam pilee i znowu mam siedziec a ona gdzies idzie;/ oo biegne po pilke:D i Alfina biega Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Widze, że komendy na odległość macie opanowane;) Z Cekina to chyba taki kopacz, jak z mojego dobka:evil_lol: P.S.Marmara, zmniejsz fotki, bo są za duże.... Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć,Bogna przecież nieda się żeby nasze psy lubiały wszystkie piesy?! ja mam doła od kilku dni,bo Inezka ma cieczkę i facetowi uciekł bernardyn,było gorąco skakał na inez! mnie przewrócił jak chciałam go odciągnąć:diabloti: ,a wtym czasie jeszcze już póściłam smycz Atosa!! i była taka jatka !! bo bernardyn chyba 80 kg.przywalił Atosa gryząc go po głowie, a ja nie mogłam go z pod tego olbrzyma wyciągnć!! a facet wołał !!a on miał go w d...e :cool3: w rezultacie atos ma trzy dziury w uchu!! :-( a wczoraj też mu uciekł ale zdążyłam uciec za bramę i kolos został za nią,jak myślisz czy to ja nie powinnam chodzić na spacer z cieczkową dziewczyną? czy to ten facet powinien nie spuszczać swojego roczniaka? wiedząc że ma takie zapędy? bo mi wczoraj TZ powiedział! to po co bierzesz ją na spacer!!! :agrue: Quote
marmara_19 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 nie sluchaj TZa;p bierz Inezke na spacer.. ale jesli boisz sie kolejnego spotkania i boisz sie takze o Atosa to mzoe zaopatrz sie w jakis gaz? mnie szlag trafia jak ide z moimi po parku cekin cos cwiczy a mi jakis kundel podlatuje;/ i ma wlascicieli gdzies;/ ehh moj nie ejst swiety i tez gluchnie ale na spotkaniach z psami a w parku sam nie podchodzi do psow;/ chyba,ze to znajomy peis i kaze mu isc do niego... ehhh i tak to ja musze trzymac mojego psa zeby koles zlapal swojego;/ ehhh;/ koszmar;/ aaa moze jeszcze sporbuj ze sprayem takim antycieczkowym-antyzapachowym;p kolega stosowal u husky i sie sprawzdalo:) Quote
marmara_19 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dobcia napisał(a):Widze, że komendy na odległość macie opanowane;) Z Cekina to chyba taki kopacz, jak z mojego dobka:evil_lol: P.S.Marmara, zmniejsz fotki, bo są za duże.... no komendy tak... ale czemu fotki mam zmniejszyc?maja 600 czegos tam;p tak fotosik mi zmniejszyl a forum sie nie rozjezdza!wiec jest dobrze chyba! Quote
barbara.h Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jakieś takie fotki??? przecież te twoje potfforki mordują bezbronne pluszaki :placz: ;);) ps.są już nowe fotki u mnie:loveu: Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Śliczni z nich rozszarpywacze misi:evil_lol::loveu: p.s.Masz racje z fotkami, to u mnie jakoś dziwnie wyglądały przez problemy z dogo...:oops: Quote
barbara.h Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 he,he pilnowanie sedesika :evil_lol::evil_lol: Quote
sisay Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='marmara_19'] :loveu: slodka ! Quote
psiuroszczura Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Sedesik sliczności!! :loveu: Alfiśka przesłodka :loveu: Cekin rozpruwacz.. :evil_lol: Quote
Recommended Posts