Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Musze się z Wami kiedys wybrać na spacerek ,ale jakoś nie widze Bu i Czarka razem :D

Oleczq pamiętaj o poniedziałkowym spacerq :cool3:.

Posted

Olek nie godoj tu mi :lol:. Naprawdę, nie wiedziałam :cool3:. Może po prostu spakuj się w niedzielę albo w poniedziałek rano :eviltong:. Ja nie wiem, a mi wystrczy 1,5 godziny góra 2 godziny :lol:. A Ty jedziesz na 4 dni to co ty chcesz pakować :cool3: ?

Posted

Po 1 jedzonka dużo :P
Po 2 ciuchy bo bedzie zimno :(
Po 3 psy(chopatów) :D
Nie no postaram się byc :)Pożycze sobie odrazu od bogusi 10m linke na zlota :D napewno się zgodzi :D

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pięknie Cekinek chodzi!! Słucha! :D Nie to co mój Maks... :roll:. on reaguje głównie na "masz". :oops:
Jakoś sie ostatnio nie potrafimy zgrać co do spacerku... Może też będziemy z Maksem tak ładnie sie uczyć jak Cekin... Z lekkim rozczuleniem sie oglądało filmiki.. Oby więcej!! :lol: Cekin zrobił się medialny!! :lol:

Posted

heh maja nas gdzies;p a ja chcialam miec fajne filmiki i zdjecia z porzadnej pracy mojej i cekina.. a wyszlo?hmmm koszmarnie bo sie wtglupialismy zamaist cwiczyc;/ ehh i nie mam obrazu jego pracy w pelnym skupieniu;/ buuu ja benzadziejna jestem...

Posted

E tam fajnie idzie przy nodze :) a obrót wokół własnej osi tzw."kółeczko" nauczyłem Kajuta w 10 minut chyba :D
A chodzic przy nodze nie umiem nauczyć jak ucze na piłke to kaja wybiega co chwila do przodu ;/ Z Czarkiem idzie lepiej z tym ,ze on nie patrzy na mnie tak jak cekin :)

Posted

Obejżałam sobie filmiki, podobają mi się te kółeczka:lol:
Wogóle fajnie chodzi, bo mój Negro to zawsze jest o pół kroku za mną, a Cekin chodzi jak trzeba. Nie wiem czy się wydurniał, robił wrażenie zadowolonego;)