diabelkowa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://images27.fotosik.pl/113/856e2f088a38fea8.jpg czy to yeti ? Quote
marmara_19 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 zdjecia robione przez Monike: Quote
marmara_19 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 mamy fotki spacerowe z Rzeczyc.. psy sie wyszalaly a ja troche z nimi;p Quote
diabelkowa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 sliczne fotki ;] slodki szczeniaczek Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://images33.fotosik.pl/47/d4db5b46c5b1b411.jpg A ta znowu swoje :evil_lol: A tak w ogóle to Wy macie śnieg :crazyeye: Ja też chcę :placz: Quote
marmara_19 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 zerknij na date;p sniegu nie ma.. jest mroz..;/ Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
marmara_19 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 no to mamy focisze.. nad ejziorko nie pojechalismy ale za to do lasku:D:D poznalismy nowa sucz goldenke Bianke, suka boi sie duzych psow.. i atakuje inne gdy zabieraja jej patyk.. naprawde? nieee Cek podchdozil i zabieral jej aptyka tak po prostu;p hehe spotkalismy 2 pojedyncze sarny.. jedna Bu pogonil;/ i pozniej stado saren nam mignelo... w pewnym momencie na laczce wlasciciel goldenki chcial poakzac jaka wytresowana.. a, ze Cek tez wymsuzal na mnie zabawe to sie bawilismy.. widok przesmiesnzy.. bo facet z goldenka kontra smarkula z owczarkiem.. oczywiscie my wytrwalismy i w pwien sposob zwyciezylismy.. boszze Monika mnie zabije;p ale mi sie smiac chcialo;p maszerujemy obok mlodego gapimy sie neismialo na suki i patrzymy czy Bu nie bedzie mial nic przeciwko jak dolaczymy do zabawy niewinny Bu wypatrujacy sarenek;p zabral Biance patyka i zaprasza do zabawy w poszukiwaniu wody... Quote
marmara_19 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 cala 4 biegajacy swir.. albo biegal z apatykami albo za Bianka.. znowu w poszukiwaniu wody (Michal do Moniki : mamo, moge tam isc.. ale pod Cekinem sie nie zawalilo..) i chlopaki razem;p Quote
aga-gusia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Łaaaaaaaaa:crazyeye: ale fajne zdjęcia-poznaję psiaki Majeczki -Bambi jeszcze nie obejrzała bo akurat jej się przysnęło ale na pewno to nadrobi jestem absolutną fanką owczarka :loveu: Quote
marmara_19 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 byl sylwester nie ma sylwestra.. Alfa zniosla dzielnie zniosla.. tj jezyk ma dluzszy niz miala.. ale dzielna byla:D Cekin na spacerze popoludniowym mial w nosie wielkie huki z blokowisk (echo) gdzie byslimy na polach tuz obok.. za to w parku wystraszyl sie swiecacych kolorowych.. bo spadaly "na niego".. ale bylo spokojne.. o 23 spacerek na lince looozny calkiem.. przed 24 wyszedl z domu.. tj obydwa wyszly.. Alfa sie wrocila.. Cek wyszedl ale schowal sie i zcekal na mnie w korytarzu.. wiec stwierzdilam ,ze w domu je pomeczel.. otworzylam okno, stanelam w nim.. Alfa pod lzokiem dzielnie sie schowala.. a Cek obserowal z lozka.. Cek z zabawka przed posjciem do domu.. i tu juz w domu.. obserwujacy zaciekle petardy bo okno otwarte.. aaaaaaaa ludzie sa bezmyslni!! najpierw jakis ONkopodobny chcial nas zjesc.. ale Cekina usadzilam na dupsku a psa postraszylam i wrocil do paniusi..;/ pozniej wracajac zobaczylam niufa i ONka 8 mies oba samce.. ale plec nie wazna.. przywolalam Cek i zapielam.. a tamci nic.. Cek w pysku pilke trzymal.. szczeniak podbiegl i mu zaczal pysk lizac.. Cek spokojny.. ok szzceniak odwolany.. zlazlam ja na bok chcoiaz na sciezce bysmy sie zmiescili.. niuf podlazl i zaczal warczec.. Cek z pilka w pysku nadal tez troche zaczal buczec.. a de..il stoi i nic (kiedys stanal na szerokiej alei, pies na calej dlugosci smyczy.. ja mialam 2 kroczki malutkie od niufa miejsce na przejscie a gosc "niech sobie powarcza") psa nie potrafil odwolac.. dobrze, ze glany nosze bo zastaanawialam sie czy kopac w glowe czy w co.. ale zabral psa.. wiec puscilam Cek i diziemy.. Cek pilnowal mnie i pileczki... nagle szczeniak przybiega... grrr Cek zlapalam, pilke do kieszeni zeby nie zawarczal na malego.. szzcenie na Cek hop, panciu skakal wokol na susilujac zlapac Maksa;/ masakra;/ nawet smakolykow od pancia nie chcial.. akzalam gosciowi stanac i sama dalam psu smakola i go zlapalam.. po czym Cek patrzac na to ,ze tamten je tez sie upomnial o swoje:d taki moldelcy Cekin a nie zjadl duzego jzu ONka, ktory go zmolestowac chcial;p zajace tez byly kuurde;/ w strone a4 biegly;/ Cek na lince byl wiekszosc spaceru.. bo popsulam oddawanie pilki.. ale juz jest luz... chcoiaz linka profilaktycznie jeszcze... spacerkowe zabawowe kiepsko widac;/ wina operatora tj sniegu, na ktorym lezal aparat;p Quote
marmara_19 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 jak nie powinno sie cwiczyc;p haos, nielad, brak skupienia, rozdraznienie, brak konsekwencji w poprawianiu psa, pozwalanie na krzywe lazenie tj odstajacy tylek... i ogolnie brak planu.. ale na horyzoncie psy.. lol psioszki..:) Quote
marmara_19 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 URL=www.fotosik.pl] zaleglosci nadrobione;p Quote
sisay Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ale ładne fotki :loveu: Cekinek sie pięknie prezentuje :cool3: Quote
Recommended Posts