marmara_19 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 one grzeczne i ulozone?? hmm no chyba tylko wtedy jak sie ciagle nimi zajmuje;p bo jak dma im wolna reke to ojjjjjj to sa pasudne potfforne potfffory;p;p Quote
marmara_19 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 pare fotek z czesanka.. uff nazbieralo sie etgo.. a alfa pozbyla sie swoich siwych wierzchnich kudlow:D tym razem palcami aj wyskubalam bez pomocy trymera:D uff Quote
barbara.h Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 oooo, Cekin w rzepaku urzędował :loveu::loveu: Quote
marmara_19 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 to jest rzepak?:D hehehe to fajnie wiedziec;p ja sie nie znam;p ale pilke musial z tego gaszczu wyciagac bo wredna pancia mu tam rzucala;p Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tak, to rzepak- do pyszczka im w zółtym:loveu: Tylko z czego teraz powstaną biopaliwa, jak Cekin wyprasował ścieżki w plantacji:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 jeszcze jedna fote ale z tel, z dnia wczorajszego.. odpoczynek na stole do szachow .. piesy biegaly po wymyslonym torki agility;p na stole mialy przerwe przeltana komendami;p Quote
marmara_19 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 i znowu zdjatka spacerowe.. Cekiniasty na lince 5 m.. hmm w sumie nie wiem po co.. przydala sie ejdynie w kontaktach z konikami i zrebakami.. i pozniej w trzymaniu jak peis robil siad gdy babcia probowala zlapac malego psa wielkosci Alfy;/ Quote
LAZY Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hej, hej! Widzę, że Cekin szaleje a spacerkach, że ho, ho... Quote
marmara_19 Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 dzisiaj bylismy w rzeczycach nad dziernzem duzym:D cekin plywal, biegal, aportowal to z wody to z krzakow;p a suki lazily i lazily... tak wygladalo "do mnie" boszz diabel w tego psa wstapil.. roznosila go energia... juz w aucie wiedzial nie wiem skad ze nad wode ejdziemy.. ale grzeczny byl.. a zaraz wszedzie bylo go pelno;p i znowu zawolanie potwora do mnie Quote
Dobcia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 marmara_19 napisał(a): :crazyeye:ale wyskok! Widać jak uwielbia wodę;) Quote
marmara_19 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 pare nudnych fotek domowych.. ehh psie sie nduza troszke.. bo ciagle pada i pada.. aja do parcy zmykam;/ ale pobiegane i szukane pilki w ogrodzie bylo obowiazkowo:D Quote
marmara_19 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 pare fotek spacerkowych tj parkowych... ONka tez mozna "lonzowac" ;p Quote
marmara_19 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 i znowu jakies domowe fotki... bo z rowerkowania nie mam;p Quote
marmara_19 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 uhhh ale cieplo i duszno;/, psy po 1.5 godz spacerze po 14 padly;/ ja sie zmeczylam s[rzataniem kuchni,lazienki,przedpokoju,sztani i korytarza,swojego pokoju.. i przy tym wyzcesywaniu i sp;lukiwaniu psow;/ ehh padam z nog a jeszcze wypadalo by zrobic krotki spacer i isc na rower z mlodym;/ fotki z dzisiejszego spacerku.. Quote
marmara_19 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 mam pare foteczek nudnawych z domku.. bo jakos na dworze nie chce mi sie robic;/ Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A u was jak zwykle mnóstwo zdjęć:lol: Ale jędzowato wyszła Alfa, jak pokazuje zęby:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 teraz trawka na lace urosla znacznie.. w niektorych meijscach mi tarwka do uda siega.. a Alfa musi kicac w niej:Dmam pare fotek ze spacerku.. fillmiki wstawie chyba jutro.. bo za chwile zaczyna sie w domu neizla bba.. licze na to,ze znajoma przyjdzie z coreczka niespelna roczna i zrobie jej fotki z Cekinem:d wczoraj mlody mala obwachal pieknie i przylozyl nosek do noska dzieciaczka:D ale sie mala cieszyla:D Quote
marmara_19 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 jako, ze wstalam dzisiaj o 5... ok 7 wrocilsam do domku to rowno o 7 udalismy sie na spacerek.. na wilzce doly.. danwo tam nie bylismy.. i w ogole dawno tak wczesnie nie bylismy na dliuzszym spacerku... ahh wyszalaly sie piesy:D Quote
asiunia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej! Cekiniasty z miesiąca na miesiac coraz fajniejszy sie robi:loveu: Quote
marmara_19 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 na kolacje psy dostaly szyje indycza.. oczywiscie mowilam matce zbey kupila duza i poprosila o odkrojenie z cienszej czesci ok 7 cm kawalka.. szyja byla przecieta na pol;/ musialam sie nasilowac aby alfie odkroic ta mniejsza czesc... pierwszy arz dostaly te szyjki.. myslalam, ze beda mialy chociaz 20 min jedzonka.. a tu anwet 5 min nie minelo jak obydwa to zjadly;/ Quote
Dobcia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 To to miały futrzaki dobrą kolacje;) Na wcześniejszych fotkach piszesz, że byliście po 14, teraz po 7. Widać, co psy bardziej wolą- wtedy miały jęzory na wierzchu, nie ma się co dziwić, w taki upał, a rano to mogą szaleć do woli! Quote
BlackSheWolf Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 hey :) ale fajne fotki ;) psiaki sa slodkie :D hihi :) pozdrawiam Quote
marmara_19 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 no to wkeljam fotki ze spacerku z Olkiem i ejgo psami.. do domu wrocilam z kilkoma kleszczami na sobie (po ra zpierwszy w zyciu) i z lekko kulejacym cekinem.. taks ie psy and woda rozszalaly, ze az sie chlopaki scieli.. a raczej cekina morderce czarek zlapal za kark,ze mis nie mial jak sie bronic.. i szarpal nim.. ale orpocz utykania na alpe nic nie ejst:d dalej chlopaki amszerowali obok siebie i bylo dobrzeD nie skacza sobie do gardel:D Quote
Recommended Posts