marmara_19 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nikt nas nie odwiedza:( pare fotek z dzisiejszego spacerku.. psy byly z nami zobaczyc Herke... a pozniej poganialy sobie.. oczywiscie Costa z Cekinem musialy popyskowac na siebie... a pozniej akzdy jzu widizal kamyk w rece swojej panci... Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć:lol: W końcu mam znów neta i nadrobiłam zaległości;) Fajne fotki, i tak dużo:multi: Nie wybieracie się może w góry w najbliższym czasie? Quote
marmara_19 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 heh chcielibysmy.. ale w gre wchodizlby tylko jeden dzionek.. i to cieply.. bez nocki bo nie ma gdzie;p Quote
barbara.h Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 fajnie Cekin pije wodę z butelki! a ja moim muszę miseczkę nosić :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 no pije pije:D:D i nawet alfa przy nim nauczyla sie, ze na widok butelki sie nie ucieka gdzie pieprz rosnie a sie siada i zceka az jej wody do pyska naleje:D:D to jest wygodne:D:D Quote
marmara_19 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 jakies domowe foteczki.. widac jak moge sie wylozyc na cekinie a on nic sobie z tego nie robi... za to mam odwt z rana jak przyuchodzi sie tulic i z biegu wskakuje na mnie[:x] Quote
marmara_19 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 tak pieseczki dzisiaj jadly.. po raz puerwszy udalo mi sie dostac kosc wolowa.. ale ciachnieta na pol... cekin zjadl tylko kawalek.. a meczyl sie ze 2 godz:D przynajmniej przekonal sie jak to alfa meczy sie ze zwykla kostka cieleca;p Quote
JinnyAl Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cekin śpi jak aniołeczek, szczeniaczek brzusiem do góry :) i gdzie ten groźny wyraz pyska? Bogna, nie pokazuj takich zdjęć, bo Cekinowi zepsujesz opinię na dzielnicy! Chłopaki się będą śmiali ;) A gnat - to chyba wreszcie jakiś godny przeciwnik się trafił. Żeby się najeść, to trzeba się napracować. Bez pracy nie ma ... eee kości wołowych :cool1: Quote
marmara_19 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 pare zdjatek wczorajsyzch.. widac remontowana kuchnie.. jeszcze niedokonczonajesli chodzi os zafki.. ale przynajmniej alfa miala swoje "budy" duzy misss konczy dizisaj 2 latka:D Quote
marmara_19 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 my juz po spacerq:) spotkalismy konieee i mlody sie ich bal.. inaczej jest jak sami podchodzimy do plotu i konik jakis do nas podchodzi.. :Dpierwsze pare min mlody byl na lince.. na wypadek spotkania znowu konikow.. ale juz ich nie spotkalsimy.. bylo bieganie... cwiczenie w pelnym kontakcie:Dlol maly sie rozkrecil jak zaczelismy cwiczyc a nie sie tlyko bawic... dobrze,ze ;udzi nie bylo i nie slyszeli "masz od cioci Moniki" hahah jak mu pilke rzucalam;p hmm na koncu.. peisek popstanowil zlapac kosc.. iw zial ja;/ hmm schowanie 1 nie wyszlo.. i wybiegl na drozke... ale schowanie nr2 poskutkowalo.. i miisio w te pedy byl przy mnie bo mnie nie widzial a ja lezalam:D:D i tak to dostal duuzo kielbaski:D a kosc zostawil gdzies po drodze jak biegl mnie szukac:D hmmm nib 2 lata jzu am to dorosly byc pwoinien.. a on coraz to bardziej szurniety jest:D i za to go kocham:D hamowanie Quote
marmara_19 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 zdjatka obiadku/kolacji peisow// (kosc emczona 2 godz... i teraz ciag dalszy jej pozerania) piesy wykapciane woda tylko;p Quote
Dobcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='marmara_19'] Cześć śliczności:loveu: Macie pozdrowionka od Negra-nie może się doczekać wspólnego pozowania:cool3: Negro koniki obszczekuje, jeśli podejdą za blisko:cool1: Quote
marmara_19 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ahh dzisiejszy spacerek w parku byl owocny.. pies musial alzic po dziwnych murkach.. przelazic przez cos dziwnego przy czym ja robilam z siebie idiotke i lduzie sie na mnie dziwnie patrzyli... pozniej skakanie przez alweczki i nie zjadanie dozia niem. :D itp iotd.. a na koneic dziki bieg przez ulice bo ckein myslla,ze tam jest peis a byl wilki wor na smeici wypchany pod dzrewem.. wiec pobieglismy ja ze slowami "bierz" a jakeiz to bylo ejgo zdziwinie gdy okazalo sie,ze to jakis dziwny worek.. i ostroznie pdoejsc trzeba:D:D (p.s. "bierz" nie znaczy u nas tego co powinno oznaczac;p) zdjatko z tel;/ Quote
marmara_19 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 psy i dzikuska szczurka... urosla baaardzo... jak trzymam ja na rekach dto dla ckeina jest swieta.. alfa nie podchodiz.. jak beiga.. to alfa interesuje sie jej tylnia czescia.. i bawic sie z nia chce.. a ckein mysli, ze alfa poluje.. ahh i tak w kolko;/ Quote
marmara_19 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 no to dzisiejsze spacerowe fotki... brudny pychol bo nurkowal w blocie za pilka;/ "do mnie" "dobrze" Quote
JinnyAl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wspomnienia z szczenięctwa Cekina są cudne. Bym małą puchatą kulką. Teraz jest dużą, puchatą kulką :loveu: Ale spojrzenie zawsze miał zawadiackie :evil_lol: Dobrze wyczytałam, że nie chodzicie już na skzolenie? Czemu?:( Quote
marmara_19 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 hmmm najpierw zla pogoda i zle auto;/ pozniej bylo prima aprilis.. i on pozorowal gdzies na zawodach.. pozniej swieta.. a dzisiaj brak auta.. msuze do neigo zadzwonic.. bo w ogole planuje wyjazd 27-30 w gorkitj do lipowej... i tez weekendzik odpadnie.. Quote
marmara_19 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dzisiejszy bardzo cieply sloneczny spacerek:) cwiczenia,wyglupy i duuzo duuzo biegania:D czyli normalka;p afinka hopa przez wode;p Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sliczne foteczki:lol: :lol: :lol: pzdr. i zapraszam do nas Quote
barbara.h Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 i znowu wyżerka była? a ja przegapiłam :oops: ale te fotki z Alfą i szczurkiem są świetne :lol: Quote
marmara_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Basiu, wyzerka juz dawno byla;p zaczela sie w urodziny cekina a skonczyla pare dni pozniej;p Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Słodkie te zdjęcia ze szczurkiem:loveu: I z Cekinem w bajorku;) Jakie one grzeczne, ułożone.... zapowiada sie ciekawy spacerek:cool3: Quote
Recommended Posts