Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mam za duzo fotek.. ani ciekawych.. rano szkolenie.. pozniej dluzszy spacer z peisami znajomymi... itp itd... goscie w odwiedzinach z dziecmi.. cekin jakz wykle byl wielkim duzym misiem co wciskal ludkom leb pod rece zeby go miziali.. a alfa sepila o zarelko.. a pozniej meczyla dziecko zeby sie szarpalo z nia szmatka:D... i psy dopiero przysypiaja... ahhh

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na szkoleniu bylo faaajnie:) ale peis sie nie zmeczyl;/ pozniej chwila przerwy.. i jaazda na spacer... bylo przechodzenie przez niby kladke.. gdzie ja stalam z 10 min bo balam sie przejsc... cekin musial isc czarna smola(niby wodą), plywal w klodnicy.. i szalal i szalal.. i szalal... boszz skad on ma tyle energi?;/

Posted

psiuroszczura napisał(a):
Ło matko, ale czorne psy... :D Szkoda, że nas zabrakło... :/
Cekin pewnie padl plackiem jak wróciliście do domu... :)

no problem w tym, ze nie padl;/ ale wskoczyl do wanny na plukanko:D a pozniej elzal z mina"ej,nudze sie,zrobimy cos?";/ zrytego mam tego psa:D

Posted

brr zimno i mokro.. zmoklam i zmarzlam na szkolonku.. ale zostalismy pochwaleni:) widac,ze widza poprawe w Cekinie:D bo on nigdy nie ciwczyl przy psach:D ehh ze wzgledu na pogode rowerek odpuszczamy.. ale psy maja zajecie-kostki cielece:D
jakeis foty zalegle i dzisiejsze..

Posted

dziekujemy za mile slowa o piesach:)

Pati- hmm zalezy gdzie i o jakiej godzinie:dmiejsce najlepiej odludne i odpsione:D w sboty ok 12 a w neidziele ok 13.30 - bo wtedy bedziemy akurat po szkoleniu..

Posted

ehh male zaleglosci mam... Wiagra jest okropna.. sypala Cekinowi w pysk paiskiem jak on spal... ehh male wredne stworzonko.. pogoda paskudnabyla;/ od wczoraj staraasznie wieje;/ az sie boje jechac na szkolenie... tzn autem.. ehhh wstawiam jakies zalegle fotki..

oswajanie idzie ladnie.. Cekin jest grzeczny dopoki Alfa za bardzo nie angazuje sie emocjonalnie w poznawanie Wiagry... wtedy on mysli, ze ona poluje;/ ehhh ale generalnie ejstem zadowolona:D

Posted

jedni maja spacerki na poalch na sikorniku.., ktore za jaksi zcas sie skoncza bo rolnicy beda wrzeszczec na nich a na waskich sciezkach psy sie nie pobawia;p a mysmy byli nad woda:D:D troche plywania, duzo swirowania, troche posluszenstwa.. cekina energia baaarzdo rozpierala:D ludzie yli an rybakjch... spacerowicze etz sie znalezli.. mlody profilaktycznie byl na cienkiej 5m lince.. jak an ejgo stan swirowania i tej energi ajak posiadal byl baaardzo grzeczniutki:D:D jestem z neigo dumna:D

Posted

Faaajne fotki :) Nad wodę będę jeździc dopiero jak będzie cieplej, bo mój pies jest ciepłolubny i tak sam z siebie do wody o obecenj temperaturze nie wejdzie :)
Bogna, a kto Wam te foty robił?? Alfa? :eviltong:

Posted

i dziisaj mielismy faaajny spacer:D obok poligonu na cegielnie:) lekko ponad 3 goz... czyli norma jak na ansze codziennie spacery:D peis sie wybiegal.. poplywal:d pociwczyl:d w sumei nei wiem na co mu linka.. bo rzucam mu pilke "fuj" a pilka "fajna" jest do szarpania za oddanie pilki "fuj" hehe wracajac dod omku spotkalismy znajoma z dzieciatkiem.. dzieciatka ma ok 7 meisiecy.. i oczywiscie zakochalo sie w cekinie.. cekin powachal dokladnie.. wysmarowal nochalem.. i olal.. ale musielismy isc tak zeby on szedl obok wozka.. bo mala chciala go ciagle widziec.. ale zdjec neistety juz z tych chwil nie mam a szkoda:(
wachanie

opuscilismy szlaban;p adacy autem musieli wysciac i go podniesc.. ehh

no a tego jzu chyba nie trzeba komentowac.. totalna glupawa psa;/

i miejsce docelowe-woda

Posted

tutaj pieknie stoi.. ja go tak ustawic nie potrafie.. ale jak przejelam aparat i podeszlam to akurat zaczal sie drapac [:x]

ta fotka jest udana.. skzoda tylko ze w domu sie zorientowalam, ze zle sutawienia w aparacie byly:(

Posted

Ale fajnie :placz: A ja w domu jak ta doopa bo goscie mieli przyjechac!
I oczywiscie dalej ich nie ma :mad: w taka pogode siedze i czekam :angryy::angryy::angryy: