Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...że niby taka z niej jędza?:razz:
Swoją drogą, ciekawe czemu niektóre psy podgryzają nogi innym?:roll: Negro nigdy tak nie robił, ale sam nie raz był atakowany w ten sposób przez inne psy...

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ufff dlugi spacer za nami.. 2 godz na poalch w drodze do lasu i 2 godz w lesie:D pieski padniete:D ja tym bardziej:D ruda sie fajnie pilnowala.. spotkalysmy znajome z gonczymi,bassetka i jamnikiem... a w lasku bylismy z bu i gaga:D:D
w drodze do lasku tez musze biegac za pileczka:D

juz moge isc dalej?

ja siedze a ty rzucaj ten patyk juz

patyk ucieka,musze go gonic

zniszcze go!

biegne bez patyka bo nei byl smaczny..

przyszedlem,usiadlem..daj cos w nagrode

hopa.. nie da sie caleog psa sfocic jak sie trzyma patyk w teku do ktorego on skacze:D

biegne:D

co no co?mzoemy juz isc?

siedze i zcekam

hop

hop

hop

afi na dzrewko hopsa zrobila i sie przespacerowala:D

Posted

siedzimy i pozujemy:D

akuku:D

nie cykaj bo sie wstydze

wreszcie jakis wodopoj

i przez strumyk hopam

hmm co on robi?

i hop spowrotem:D

ruda!to moj patyk

upsss zabral mi patyk:(

afi na drzewku:D

moze w koncu ta monika idzie z bu i gaga!?

jeszcze nie,sprawdzilem

phi, nie odzywaj sie do mnie

akukukuku

alfa po drzewie wspinala sie jak kot:Di do celu doszla:D

i wreszcie przyszla monika z psami.. ruda troche zdziwiona byla

panowie nie widzieli sie od pazdziernika.. ale obylo sie bez zgrzytow:Dszanuja sie nawzajem:draz tylko powarczeli ale szybko zostali uciszeni:D

Posted

i panowie.. grzeczni:D

i na stercie drewna:D

slodki bubus

i jak zwykle bubus zaczepiajacy alfe.. chociaz dzisiaj przerzucil sie na ruda:D

krzywy cekin;p

gaga biegnie za swoja pileczka:D

bu goni gage

i piesy razem.. latem cekin bal sie bu i bal sie siedzie cobok niego.. teraz siedzial bardzo blisko niego.. ale odszedl bo mu jakis sygnal reka w ktorej mialam miesko wyslalam iw stal;/w koncu alfa siedziala meidzy chlopakami:D

Posted

bo alfa to taki koto pies:D a ekipa fajna... poczatkwoo byly obawy co do spotkania cekina z bu(rodezjanem) bo bu zawsze byl nad cekinem.. widzieli sie ostatnio w pazdzierniku.. a od etgo czasu to cekin poczuls ie silniejszym facetem.. ale bylo super:Dchlopaki usuwalie sie sobei z drogi nawzajem:Dckein sie nie obawial bu jak kiedys:Dnawet na neigo nawarczal:D:D

Posted

[quote name='marmara_19']

Na pierwszym widzę łopatećzkę cielęcą :D Pyycha :)
A drugie - Świetne zdjecie, Alfa wygląda jakby dałna miała :D (nie obrażać się prosże, pani Alfino).
Zdjęcia z dzisiejszego spacerku też fajne. Aż się dziwię, że Cekin i Bu się tak dobrze tolerują! Chyba Cekina nie doceniałam ;)

Bogna, chciałam Ci pogratulować, bo widze, że o wiele lepszej jakości zdjęcia Ci się pstrykają niż kiedyś :)

Posted

marmara_19;351318
[URL="http://www.fotosik.pl" napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images21.fotosik.pl/6/997362a1937fc4c8.jpg

Jaka fajna i liczna ekipa:loveu:
Rhodezjan jest sliczny, i jaką ma dumną mine:lol:

Posted

Ania-czemu sie dziwisz ,ze chlopaki sie dogaduja?znaja sie od dawna i powiedzmy obaj sa bardzo stabilni w swoich relacjach ze soba.. cekin tlyko bardziej sie wzmocnil i oni sie kulturalnie zachowuja bedac ze soba:D zbey wszystkie psy takei byly to bylo by pieknie:D a kostki peisy uwielbiaja:D:D dostaja raz na jakis zcas:D dalej sa na suchej... i tak pozoztsanie.. chyba ,ze mama kupi nowa zamnrazarke i porzadny mikser czy cos takiego:D ale na to sie nie zpaowiada bo chce kuchnie robic;/ ale zamrazarki w planach chwilowo nie ma;p

Posted

oooo, Alfa jak moja Perełka, też po drzewach chodzi, acha jeszcze po dachach komórek i garaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PEREłKA Z NAMI MAłO TERAZ CHODZI, BO MY NA DWIE GODZINY, A ONA PO 15 MINUTACH CHCE DO DOMU

Posted

Dobcia napisał(a):
Jaka fajna i liczna ekipa:loveu:
Rhodezjan jest sliczny, i jaką ma dumną mine:lol:

Nie dumna, tylko sie modli do kielbaski :lol: ale przekazalam mu komplement i jest mu milo :p

Posted

hehe no alfa wlazi wszedzie tma gdzie sie tlklo da;/ ale na spacery w przeciwienstwie do perelki zasuwa rowno:D musi troche cialka zrzucic;/ grubas sie z niej zrobil ehh;/ jaki pan taki pies czy odwrotnie:D

Posted

no i dziisaj byl fajny spacerek.. mrozik byl duuzy.. na spacerek psozedl z nami Olek z Kaja i Czarkiem... chlopaki napoczatku szli dziwnie najezeni ale pozniej bylo super:D chcielismy isc do lasu, w ktorym ostatnio ja bylam... ale napotkalismy 2 stada sarenek.. jedne uciekly do etgo wlasnie alsu a reszta gdzies na polach bladzila.. wiec i my zostalismy na poalch: ponad 3 godz spacerku.. i psy nie sa wcale jakos specjalnie zmeczone:( a cekin ganial za pilka.. alfa troche za nim...

Posted

wczoraj poszlismy na szkolonko:D byl to nasz debiut:D weszlismy z miejsca do grupy zaawansowanej:D powiedmzy brakuje nam obydwojgu oglady.. ja sie msuze nauczyc wykonywac milion rzeczy naraz.. i to pod dyktando.. bo zawsze sama wymyslalam co w danej chwili psu zrobie... a cekin musi sie nauczyc skupoiac dobrze na mnie a nie na kolegach;p po totalnej nowosci dla nas pojechalismy w odwiedziny do rodzinki.. na obiadek:D oczywiscie ciotka nawrzeszczala na mnei jak smialam sie jej pytac czy moge przyjechac i ,ze mam przyjezdzac bez pytania.. i nie martwic sie o psa.. bo ona pdologe umyje raz jeszcze:D tak wiec ja dostalam obiadek.. i ckein tez caly gar meisa i jarzyn.. hmm z 1.5 kg tego bylo.. peis bedac tam ostatni raz latem pamietam,ze w szafce pod zlewem ciotka ma miske "awaryjna" na wode.. (bywa u niej peis corki itp) wiec lazil i pokazywal.. jak ja lalam psu wody to ciocia przyniosla szmate.. pod msike bo pameitala, ze ckeiniasty wode rozlewa.... naprawde zycze wszystkim takiej rodzinki jak moja cicoia co to krzyczy na mnie, ze ja sie przejmuje, ze mj peis nabrudzi bo ublocony czy cos:D

tak pies wygladal po skzoelniu.. obiedzie.. i hasaniu w parku

a tak juz w domu... padniety...

Posted

Cekin wygląda bardzo "misiowo" jak śpi :) Chociaż duży z niego miś :P Taki był zmęczony po szkoleniu, że nawet do legowiska biedny nie miał siły dojść :D Ja tez chcę na to szkolenie z moim psem!

Posted

hehe po skzoleniu to on jeszcze swirowal.. ale wielki gar zarcia zrobil na nim wrazenie.. i pelno ludzi co chwile wchodzacych do mieszkania, ktorych nie mogl zjesc a musial dac sie poglaskac:D i harce w parku.. a meijsca do spania on zmienial..:D:D

Posted

tak jeszcze mlody wygladal w niedziele
a tak alfa z rana

no i zdjatka ze spacerku po poalch i do docelowego lasku:D oczywiscie baterie padly jak bylismy przed lasem:[ wiec jest jedna fota ale z tel... spotkalismy tym razem 3 jezdzcow na koniach z pieskiem:d mlodego zapielam na smyczke.. ale im konie byly blizej nas tym on sam byl blizej mnie:D