Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i mały dylemat:pW Pewli chyba nie byłam. przynajmniej niepamiętam:evil_lol:

Ale nieważne gdzie, ważne by się spotkać:cool3::lol: A na TKB planujecie zostrać? Rozpoczyna się w ostatni weekend lipca...:p

Posted

Tydzień Kultury Beskidzkiej:lol:
Ale po co ja pytam, przecież będziecie z pieskami!:multi:Prawda?:multi: I gdzie by w tym czasie maluchy zostały:oops:
Licze na to, że do następnego weekendu jednak zostaniecie, bo wracam dopiero w piątek, i byśmy się minęli:cool1: A już widzę radość Negruli z tylu psich towarzyszy zabaw:loveu:

Acha!W razie biwakowania w Lipowej do mnie jest bliziutko, przyszłe skunksiki...;):evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Acha!W razie biwakowania w Lipowej do mnie jest bliziutko, przyszłe skunksiki...;):evil_lol:

hehe ale Ciebie nie bedzie wiec kogo bedziemy nachodzic z prosba o zlitowanie sie nad nami?:P a wczesniej nie dasz rady wrocic??bo my w sumie jak bedziemy to od weekendu do weekendu bo tak niektorych moga tlyko odebrac;/ bo ja bede miala auto ze soba;p

Posted

Wiem gdzie to jest!Wiem!:multi: Wcale nie tak blisko...:cool1:[SIZE=2] Ale samochodem kilka minutek:cool3::lol:
Niestety nie, bo jadę na kurs obowiązkowy na studia, i kończe właśnie w piątek:shake: Może do soboty dacie radę?;)

Posted

hej,potforki jak się macie? :lol::lol:

mi też się zebrało za zdjecia że, za duze :roll: ach my tak z przyzwyczajenia:cool1::cool1:
prawda?

śliczny banerek masz :lol:

Posted

?hej ale superniste psiolki i widzę że niedaleko mieszkasz:)
Możę wybrałaś bys się ze swoimi pupilkami w czwartek o 11(to jeszcze nie jest pewne) na spacerek jak na razie zapowiadaja się 2 psiulki nie wielkie. Spacer ma się odbyć w parku w Zabrzu, przy ul. Dubiela
Zapraszam:)

Posted

marmara_19, mod w koncu zajrzal i stwierdza, ze pomimo kilkakrotnie zwracanej uwagi co do rozmiaru zdjec nadal wstawiasz za duze !

Jeszcze jedno przekraczajace, chocby o piksel, dopuszczalny rozmiar i zamykam galerie

Posted

[quote name='Evelina']marmara_19, mod w koncu zajrzal i stwierdza, ze pomimo kilkakrotnie zwracanej uwagi co do rozmiaru zdjec nadal wstawiasz za duze !

Jeszcze jedno przekraczajace, chocby o piksel, dopuszczalny rozmiar i zamykam galerie

Ale groźnie to zabrzmiało:-omarmara - uważaj:cool1: