Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziendoberek wszystkim nielicznym podziwiającym moje potwory:P milego dziona zyczymy... i slonecznego!!a u nas slonka nie widac:((( dzisiaj mamy spacerek w wiekszym gronie wiec moze fotki wstawie po poludniu ejsli ktos bedzie chcial...

Posted

Macie swietne tereny do spacerowania!! I przede wszystkim towarzystwo:multi::multi: My mozemy tylko pozazdroscic, bo nie mamy takich duzych przestrzeni i kolegow:placz::placz:

Posted

marmara_19 napisał(a):
eee to bedzie walek;p na wszystkich innych forach fotki sa ok a tutaj nie;/ dziwne;/ przeciez nie rozwalaja strony!!ehh

Ale troche rozjezdzaja.....
Na innych forach jest przez to balagan, a tutaj sa pewne zasady:lol::lol:

Wiecej zdjec prosze!! Bardzo milo sie je oglada

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

marmara- zdjęcia pływającego Cekina bardzpo fajne:loveu::loveu::loveu:
Proponuję tylko je zmniejszyć (max. 500x500 pikseli) bo mod zamieni na linki:shake:

Posted

bigos napisał(a):
marmara- zdjęcia pływającego Cekina bardzpo fajne:loveu::loveu::loveu:
Proponuję tylko je zmniejszyć (max. 500x500 pikseli) bo mod zamieni na linki:shake:

Zgadzam sie z całym postem Bigosika
(bo u nas jest inny regulamin niz na innych forach ... )

Posted

Marmara-super psiaki!!! :loveu:A Sedesik hihihi super imię:evil_lol:
Na pewno będe Was często odwiedzać:cool3::lol:

A psich kumpelków mogę tylko pozazdrościć...:p

Posted

Dobcia.. my sie spotkac musimy:D:D wiesz mzoe jak wyglada sprawa rozstawienia anmiotow nad rzeka koszarawa w pewli malej?? albo jakims innym miejscu??wiesz.. chodzi o to zeby nie placic na polu namiotowym;p;p i zbey bylo wlasnie gdzies w okolicach zywca,jelesni itp itd... bo tam znam okolice i ejst gdzie poalzic:D:D

Posted

No ja myślę, że się spotkamy!:lol:

Niestety to nie moje okolice... ale mnóstwo pól jest opustoszałych, w razie czego:cool3:
Z tego co wiem, to pola namiotowe, te specjalnie pod namioty są zawsze płatne...:mad:
Ale myślałam, że będziesz w Lipowej.... chyba że coś mi się pomieszało:oops:

Posted

tak tak na 99% w lipowej.. tam mam dzialke pod lasem.. w sumie to laka ejst i nawet ogrodzenia nie ma;p;p tylko, z etam terenow nie znam... nad jezioro kawal drogi.. itp... a w pewli malej ejst rzeka gory odrazu:D:D no i tereny znam:D ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie;p

Posted

Właśnie, właśnie...nie ma jak psia obstawa:cool3:
Ale przecież w Lipowej do rzeki blisko, a Skrzyczne prawie pod samym nosem:cool3:
No i nawiasem.... będe mieć do was bliziutko:multi::p