Dobcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Naprawdę ładne tereny...szkoda tylko, że takie... zakleszczone:roll: Quote
marmara_19 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 tak kiedys siedzialy na murku i patrzyly na gluuubego labka.. a panstwo labka podziwiali kolory Cekina i wrecz pokazywali go swojemu znajomemu;/ boszze;/ a znaja nas od dawna;/ a tak mis dzisiaj sobie stanal.. ciemny filmik bardzo.. padalo wieczorem a ja się nudziłam Alfa skacząca przez warującego Cekina tak mis pil akwe, nauczyl sie od alfy... i kostki cielece Quote
marmara_19 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 fotki rozne.. domowe z Wiagrusia tak mis siadl na alfy pontoniku.. bo od 20 mni wiedizal nei wiem skad,ze przejedzie sie autkiem bo aj sie spotykam ze znajomymi;p(spacerek trwal od 22-1;p) a tak dzisiaj przed spacerkiem a to juz spacerek czesanko i chowanko przed burza w wykonaniu alfy Quote
marmara_19 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 ostatnimi czasy różnie się działo.. jakieś spacerki 4 godz. nocne.. Cekin wykorzystywał nowo poznanego znajomego do rzucania zabawek.. ale na głaski juz się nie skusił.. jedynie wszedł facetowi do samochodu(czyściutkiego...), bo kumpel nie chciał wierzyć,ze mis lubi wszystkie auta;p pominę fakt, że młody byl brudny;p, dzisiaj spacer za spacerkiem.. najpierw pola.. a później wooda.. na leśnej drodze jak siedziałam na ziemi i z psami pozowałam spotkaliśmy mamuśkę z dzieciakami.. i spanielkiem.. spanielek bez smyczy.. agresywny.. i beigiem mi do psów.. Cekina zostawilam na siad.. ale trzymałam lekko.. jak juz panisuia łapała psiaka i mu tłumaczyła,że następnym razem to pewnie łapa oberwie od dużego psa.. to powiedziałam jej,że owszem.. napewno.. to zaczęła mi krzyczeć, że jej peis ejst młody;/ boszz a mój niby stary? coś sobie pokrzyczała jeszcze ale ja wyśmialam.. później znowu ja spotkayśmy.. ale psa już miala na smyczy cały czas... Quote
marmara_19 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 mam pare fotek, ze spacerku w lasku obok naszego kąpieliska leśnego.. Quote
marmara_19 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dzisiaj znowu byliśmy w Rzeczycach nad wodą.. ludzi małooo, jakaś "plaża" tylko dla nas.. jak ludzie zobaczyli peiski to zrobili w tył zwrot:D kąpiele,kopanie w piasku dziur.. opalanie;/ założyłam, że nic mnie słońce nie złapie.. a jestem spieczona troche.. z Cekinem sama po raz piewrszy trochę pływałam... misiak świetnie holuje:d podpływa do mnie lub do znajomej, piszczy.. jak się go złapało za obrożę to holował do brzegu:D i tak pare arzy sie podpięłam do niego jak płynął za patykiem:D piesy zmęczone trochę:d no a teraz wcinają kostki cielęce:) Quote
marmara_19 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dzisiaj znowu byliśmy w Rzeczycach nad wodą.. ludzi małooo, jakaś "plaża" tylko dla nas.. jak ludzie zobaczyli peiski to zrobili w tył zwrot:D kąpiele,kopanie w piasku dziur.. opalanie;/ założyłam, że nic mnie słońce nie złapie.. a jestem spieczona troche.. z Cekinem sama po raz piewrszy trochę pływałam... misiak świetnie holuje:d podpływa do mnie lub do znajomej, piszczy.. jak się go złapało za obrożę to holował do brzegu:D i tak pare arzy sie podpięłam do niego jak płynął za patykiem:D piesy zmęczone trochę:d no a teraz wcinają kostki cielęce:) Quote
Luzia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Śliczne psisko :cool3: naprawde piekny ma super umaszczenie :loveu: pozdrawiam ;) Quote
Pimpek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Matko cekin i Alfa są prze piękni :loveu: Ale miałaś przygodę z tym spanielkiem xD Ale Alfa przy cekinie malutka ;) http://images12.fotosik.pl/50/1232f853a3420c23.jpg Fajne :razz: http://images21.fotosik.pl/372/aeb8507ccadf7ab3.jpg Piękne :loveu: http://images24.fotosik.pl/2/4922f4dab7697270.jpg Alfa :p Wszystkie foty cudne, ale ja muszę spadać już :shake: Może się jutro odezwę :cool3: A gdzie ciebie wcięło ?:mad: Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ooo ktos tutaj zaglada:))) nadrobie zaleglosci w najblizszym czasie:D Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zglądali byśmy częściej tylko tak troszkę pusto :eviltong: Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 hehe dzieki:) dzisiaj po pracy czyt. nawet w nocy postaram sie uzupelnic watek;p a jest tego spooro;p Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 marmara_19 napisał(a):hehe dzieki:) dzisiaj po pracy czyt. nawet w nocy postaram sie uzupelnic watek;p a jest tego spooro;p To fakt że sporo :diabloti: Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 no to wrzucam jakies fotki stare...;p to co owczarki i male cosiki lubia najbardziej: Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 fotki z maja;p ahh padam na twarz.. o 5 jest fajnie na dworze tak do 7.30.. ale z psami bylam od 7-9 rano.. w polach.. ehh im pozniej tym duszniej i sloneczniej;/ bleee pies wycagal pilki z krzakow wiekszych od niego.. najgorzej bylo wyciagac pilke z pokrzyw siegajacych mi do bioder.. ehh ale mlody sobie poradzil:D raz sie wystraszylam jak pekniete drzewo zatrzeszczalo porzadne;/, dzisiaj w ogole na wilczych odkrywalismy neiznane nam zakatki.. caly spacerek skonczyl sie dla psiakow w wannie z letnia woda;p i etraz leza.. a beidaki sniadania nei jadly.. chcoiaz mamusia zrobila mi zakupy ojakie ja prosilam i psy maja troche pychotek surowych:d tlyo na wejsciu do domu ojciec mnie wrecz blagal zbeym mu cos dala z tych surowizn dla psow.. a on im odkupi jak bedzie mial pieniadze;/ boszze;/ no i zdjatka spacerwoe.. nei bede komentowac bo nie ma czego;p Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 prawda, ze nie widac na zdjeciu, ze mu ksoci i zebra wszystkie stercza? bo tak jest[:s] Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 a taki dzisiaj pieski mialy obiad.. nie mylic z penisem!to byly szyjki indycze Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 focisze z lipca spacerek 4 godz.. bez alfy bo bala sie strzalow z poligonow;/ goraco bylo.. pies ganial i ganial.. bo dojsciu do lasku a raczej przed wskoczyl na sianko:d pozniej elzal i lezal w blocie.. nastepnie przywital sie z Bu i Gaga:D bawil sie cudnie z Michalem:D ahhh padnieci ejstesmy:) oczywiscie Cek musi wlezc tam gdzie sie da.. tu nie widac.. ale pod tym byla dziuuura jakby mini jaskinia:D chlodzenie i pojenie w zanikajacym strumyku 2 chlopcy, ktorzy dizisaj sie baaardzo ladnie bawili:) misiak zceka na pileczke pic trzeba.. buteleczke z woda mamy wspolna;p Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 skopiuje komentarz moniki-ona zdjecia robila :Agresywny, niezrownowazony owczarek pozerajacy reke rowerzysty hop do pilki:D zdjecie robil mlody:D to co brudny peis robi ze swoja pancia,ktora byla czysta;/ juz cala bylam w blocie;/ Quote
marmara_19 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 no i fotka z sianka.. ale z tel no to bawmy sie juz znowu.. wygodna jest wlascicielka dzieci sie bawily.. w kopanie kamykow:D pieski nie zauwazyly braku dziecka, ktore meczylo cek bo on jedyny spokojnie wykonywal :siad,waruj,do mnie.. i biegal za kamykiem:D Quote
Recommended Posts