Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak kiedys siedzialy na murku i patrzyly na gluuubego labka.. a panstwo labka podziwiali kolory Cekina i wrecz pokazywali go swojemu znajomemu;/ boszze;/ a znaja nas od dawna;/

a tak mis dzisiaj sobie stanal..

ciemny filmik bardzo.. padalo wieczorem a ja się nudziłam
Alfa skacząca przez warującego Cekina
tak mis pil akwe, nauczyl sie od alfy...

i kostki cielece

Posted

fotki rozne..
domowe z Wiagrusia

tak mis siadl na alfy pontoniku.. bo od 20 mni wiedizal nei wiem skad,ze przejedzie sie autkiem bo aj sie spotykam ze znajomymi;p(spacerek trwal od 22-1;p)

a tak dzisiaj przed spacerkiem

a to juz spacerek

czesanko i chowanko przed burza w wykonaniu alfy

Posted

ostatnimi czasy różnie się działo.. jakieś spacerki 4 godz. nocne.. Cekin wykorzystywał nowo poznanego znajomego do rzucania zabawek.. ale na głaski juz się nie skusił.. jedynie wszedł facetowi do samochodu(czyściutkiego...), bo kumpel nie chciał wierzyć,ze mis lubi wszystkie auta;p pominę fakt, że młody byl brudny;p, dzisiaj spacer za spacerkiem.. najpierw pola.. a później wooda.. na leśnej drodze jak siedziałam na ziemi i z psami pozowałam spotkaliśmy mamuśkę z dzieciakami.. i spanielkiem.. spanielek bez smyczy.. agresywny.. i beigiem mi do psów.. Cekina zostawilam na siad.. ale trzymałam lekko.. jak juz panisuia łapała psiaka i mu tłumaczyła,że następnym razem to pewnie łapa oberwie od dużego psa.. to powiedziałam jej,że owszem.. napewno.. to zaczęła mi krzyczeć, że jej peis ejst młody;/ boszz a mój niby stary? coś sobie pokrzyczała jeszcze ale ja wyśmialam.. później znowu ja spotkayśmy.. ale psa już miala na smyczy cały czas...

Posted

dzisiaj znowu byliśmy w Rzeczycach nad wodą.. ludzi małooo, jakaś "plaża" tylko dla nas.. jak ludzie zobaczyli peiski to zrobili w tył zwrot:D kąpiele,kopanie w piasku dziur.. opalanie;/ założyłam, że nic mnie słońce nie złapie.. a jestem spieczona troche.. z Cekinem sama po raz piewrszy trochę pływałam... misiak świetnie holuje:d podpływa do mnie lub do znajomej, piszczy.. jak się go złapało za obrożę to holował do brzegu:D i tak pare arzy sie podpięłam do niego jak płynął za patykiem:D piesy zmęczone trochę:d no a teraz wcinają kostki cielęce:)

Posted

dzisiaj znowu byliśmy w Rzeczycach nad wodą.. ludzi małooo, jakaś "plaża" tylko dla nas.. jak ludzie zobaczyli peiski to zrobili w tył zwrot:D kąpiele,kopanie w piasku dziur.. opalanie;/ założyłam, że nic mnie słońce nie złapie.. a jestem spieczona troche.. z Cekinem sama po raz piewrszy trochę pływałam... misiak świetnie holuje:d podpływa do mnie lub do znajomej, piszczy.. jak się go złapało za obrożę to holował do brzegu:D i tak pare arzy sie podpięłam do niego jak płynął za patykiem:D piesy zmęczone trochę:d no a teraz wcinają kostki cielęce:)

• 4 months later...
Posted

Matko cekin i Alfa są prze piękni :loveu:
Ale miałaś przygodę z tym spanielkiem xD
Ale Alfa przy cekinie malutka ;)
http://images12.fotosik.pl/50/1232f853a3420c23.jpg
Fajne :razz:
http://images21.fotosik.pl/372/aeb8507ccadf7ab3.jpg
Piękne :loveu:
http://images24.fotosik.pl/2/4922f4dab7697270.jpg
Alfa :p

Wszystkie foty cudne, ale ja muszę spadać już :shake:
Może się jutro odezwę :cool3:
A gdzie ciebie wcięło ?:mad:

• 2 weeks later...
Posted

fotki z maja;p

ahh padam na twarz..
o 5 jest fajnie na dworze tak do 7.30.. ale z psami bylam od 7-9 rano.. w polach.. ehh im pozniej tym duszniej i sloneczniej;/ bleee pies wycagal pilki z krzakow wiekszych od niego.. najgorzej bylo wyciagac pilke z pokrzyw siegajacych mi do bioder.. ehh ale mlody sobie poradzil:D raz sie wystraszylam jak pekniete drzewo zatrzeszczalo porzadne;/, dzisiaj w ogole na wilczych odkrywalismy neiznane nam zakatki.. caly spacerek skonczyl sie dla psiakow w wannie z letnia woda;p i etraz leza.. a beidaki sniadania nei jadly.. chcoiaz mamusia zrobila mi zakupy ojakie ja prosilam i psy maja troche pychotek surowych:d tlyo na wejsciu do domu ojciec mnie wrecz blagal zbeym mu cos dala z tych surowizn dla psow.. a on im odkupi jak bedzie mial pieniadze;/ boszze;/
no i zdjatka spacerwoe.. nei bede komentowac bo nie ma czego;p

Posted

focisze z lipca
spacerek 4 godz.. bez alfy bo bala sie strzalow z poligonow;/ goraco bylo.. pies ganial i ganial.. bo dojsciu do lasku a raczej przed wskoczyl na sianko:d pozniej elzal i lezal w blocie.. nastepnie przywital sie z Bu i Gaga:D bawil sie cudnie z Michalem:D ahhh padnieci ejstesmy:)
oczywiscie Cek musi wlezc tam gdzie sie da.. tu nie widac.. ale pod tym byla dziuuura jakby mini jaskinia:D

chlodzenie i pojenie w zanikajacym strumyku

2 chlopcy, ktorzy dizisaj sie baaardzo ladnie bawili:)

misiak zceka na pileczke

pic trzeba.. buteleczke z woda mamy wspolna;p

Posted

skopiuje komentarz moniki-ona zdjecia robila :Agresywny, niezrownowazony owczarek pozerajacy reke rowerzysty

hop do pilki:D zdjecie robil mlody:D

to co brudny peis robi ze swoja pancia,ktora byla czysta;/

juz cala bylam w blocie;/

Posted

no i fotka z sianka.. ale z tel

no to bawmy sie juz znowu..

wygodna jest wlascicielka

dzieci sie bawily.. w kopanie kamykow:D

pieski nie zauwazyly braku dziecka, ktore meczylo cek bo on jedyny spokojnie wykonywal :siad,waruj,do mnie.. i biegal za kamykiem:D