Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jazda busem jak jazda.... kiedys byl i pociag raz:D:D z tym,ze stweirdzam,ze jednak wolimy samochod.. i psom wygodniej i mi:D:D tzn jeszcze alfa jakos to zniesie wszystko.. bo ja na kolana mozna wziac... ale ckein.. musi lezec napodlodze.. ostatnio usyfionej ,zabloconej z racji pogody;/

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Afinie pow czorajszym dlugim spacerku napuchla lapka:( wieczorem do weta.. owczywiscie w drodze na busa(busem jechalam zeby jej lapy nie obciazac) brykala ladnie bo uslyszala,ze do pani jedziemy brum brum... pozniej tez biegla i sie ciagnela bo zna droge do matki na pamiec;/ po drodze "zaatakowal" nas ok 8 meisieczny donek:Dna co alfa swoje wrr bo psiak chcial sie abwic tak jak cekin:D:D hmm jak weszlysmy do bibl. gl. pol. slaskiej to odrazu aj spuscilam.. i biegiem biegiem korytarzem i na schody.. ale zawrocilam ja do windy:D:D i pozniej biegiem do panci.. hehe jak zwykle ludzie tj studenci jacys i pracownicy dziwnie sie patrzyli;/ ale dizwniejs ie patzra jak cekin tam wchodiz:D pozniej do weta pojechalysmy.. i.. alfa ma jakies cialo obce w blonce meidzy paluszkami w tylnej lapce... dostala antybiotyki.. i jedyne najlepsze rozwiazanie to zcekac az jej sie zrobi wielki ropien z tego.. podac jej srodek przeciwbolowy... i czekac az to bedzie wygladac jakby mialo peknac... bo wtedy wet to przetnie.. i wyplucze spokojnie czyms.. i moze to cialo obce wyplynie.. bo to moze byc jakas odrobinka szkla,trawy czy zcegos.. zcego sie nei wyjmie bo nei widac tego..

kitka sie bawila:) na ostatniej fotce mordke ucielam:( a szkoda bo trzymala kocyk mocno zebiskami jak pittbull

Posted

i dzisiejszy bardzo ruchliwy i brudny spacerek :d, bieganie, szukanie pilki, kopanie dziur.. poznawanie suczki malutkiej:D i siedzenie przed pancia gdy ejchala sm... popatrzyli ale nic nie powiedzieli, ze peisy sa bez smyczy:D ale to na polach bylo;p

Posted

na tym zdjęciu to Cekin, płukał linkę? bo ja sobie wobrażam jaka ona była czysta? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po tych polach i po błotku :lol::lol::lol:

ale sporo fotek, chyba ja muszę coś później wstawić :loveu:

Posted

hehe tam jeszcze brudzil linke.. linka sie wyczyscila na lace:D:D a z linka biega zeby mi z pilka nie uciekal:D:Da ja oddawal;p hehe

no ladnie wspolpracowaly.. dokopaly sie do siebie:D

Posted

Strasznie mi sie podoba, jak Alfa sie kuli kiedy Cekin na nia leci :evil_lol: taka biedna malutka sie robi :loveu: i taka bezbronna, pomyslalby kto! :mad: :lol:

Kiedy odwalamy spacerek, smoki musza sobie przypomniec swoje towarzystwo, co by sie nie klocily po dluzszej przerwie :diabloti:

Posted

wlasnei o tym samym pomyslalam.. i mam srode wolna:D:Dbo jutro jade do krakowa;/ bez psow:( ale w srode jak najbardziej ta na 10/10.30 w lasku.... ehh takie bloto ejst;/ hehe ale damy rade:)

• 2 weeks later...
Posted

hmm nic ciekawego sie u nas nie dzieje.. sparki i duzo biegania:D a teraz jeszcze suka na "wakacjach" jets u mnie... mala wredna suka!atakowala moje psy zeby do mnie nie podchodzily!to samo jak ma miske!rozpuszczona!lozko jej i do zarcia gotowane meisko,pog\dgrzewane parowki;/ o boszzze suka jest mlodsza od alfy a po sanie uzebienie ym stwierdzila,ze ma 20 lat!oj uslysza ludki odemnie co nie co! no ale juz wie,ze nie mzona moich psow atakowac... biedny ckein az jej unikal... teraz wystarczy moj lekko "zly" glos i nie skacze do mlodego.. dobrze,ze mlody ejst normalny bo jej nie rusza.. alfa na pozcatku ja obwarczala w paru sytuacjach.. suka jest u mnie od piatku wieczorem... nawet wczoraj sie z cekinem bawila:D ja myslalam,ze moje sa rozpuszczone itp... heh

Posted

leeeeeeee nie samolot a pilkeeeeeeee:Dbo daleko lata:D duza gappay'owska tak daleko nie latala jak srednia:Dpanica rzuca pilke bez wiekszego wysilku a ta leeeeci daleko i pies ma biegi:D

Posted

ona wcale nie taka biedna... terroryzowala ckeina.. a wtedy gryzla go po lapach:roll: ale teraz juz wie,ze nie mozna... juz zna swoje meijsce i wie,ze nie ma potrzeby rywalizowac bo nic z tego nie bedzie.. jeszcze pare dni i moje psy odpoczna od niej:Di ja tez:diabloti: