marmara_19 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 heh no ja tez mam nadzieje, ze sie uda:D Quote
marmara_19 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 2.5 godz spacereq na lotnisku:Dtroche slonca i jeszcze wiecej deszczu:D czraek z cekinem musieli sie troche poustawiac pokazujac kto tu rzadzi:Ddziewczyny jak zwyjkle sie nie wdizialy:D byla tajga, ktora szybko poszla i przyszedl maks:d ogolnie bylo ok raz tajga zaczela cekina atakowac tak powaznie i pozniej ckein z czarkiem sie scieli przez chwile i blyo ok:) 2 duze silne i dominujace samce a potrafia sie dogadac bez rozlewu krwi:D do tego mala stara wedlug coniektorych i gruba alfa caly zcas biegala i szczekala:D Quote
olekg89 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Moje psy już padły :) Czarek pogonił za gawronami :) I było bardzo fajnie :) Bogna co tak mało fotek? Quote
marmara_19 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 i filmiki:) biegną psy, biegną powitanie Maksa;p gonią psa widmo? wracają z pogoni? Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Fajne foty:lol: Choć niektóre grożnie wyglądają:evil_lol: Obejżałam filmiki, bardzo mi się podoba, że twoje psiaki mają tyle kumpli:lol: Wybiegają się i sa zadowolone;) Quote
olekg89 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A ile się nawarczą na takim spacerze :D Alfa na Cekina Cekin na maksa CZarek na cekina Kaja na Czarka CZarek na Kaje :D Ale jest wesoło :D Quote
Patikujek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jak będziecie się umawiać na kolejny spacerek to dajcie znać chetnie bym się z wami wybrałaniestety jest tam też olek:shake:(nie no żartowałam)jak cos proszę o zaproszenie na pv:evil_lol: ale nie obieuję że na spcerek Baksik ze mną pójdzie:) Quote
marmara_19 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Pati____ sledz watek gliwicki na dziale spotkania:D Quote
marmara_19 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 i dzisiejszy spacereq:) idą sobie spokojniutko i nasza góreczka do biegania;p i znowu gorka na laczce Quote
sisay Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Moje pola!! ale fajnie :) na wiosne juz moze wrocimy z powrotem... Bu sie wychowal na wilczych dolach! :) Fajowe fotki. Quote
izka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Super foteczki :lol: psiaki sliczne:lol: Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 olekg18 napisał(a):A ile się nawarczą na takim spacerze :D Alfa na Cekina Cekin na maksa CZarek na cekina Kaja na Czarka CZarek na Kaje :D Ale jest wesoło :D Właśnie, jest wesoło;) Fajne fotki, najlepsze są śpioszki, i wstydzący się Cekinek:lol: Quote
marmara_19 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 ma-ja napisał(a):Moje pola!! ale fajnie :) na wiosne juz moze wrocimy z powrotem... Bu sie wychowal na wilczych dolach! :) Fajowe fotki. no Monika ja mam szczera nadzieje, ze tutaj powrocisz;p chociaz wczesniej sie nie znalysmy i Cie nie kojarze z tego miejsca;p ale mysle, ze jak tutaj zaczniemy czesciej chodzic razem na pola to nasze chlopaki w koncu beda razem ganiac, tzn. cekin sie osmieli goniic gage przy bu a bu nie bedzie zwracal na to uwagi;)co jak co ale oni sie dogadac potrafia:D i w ogole jestem dumna z cekina chociaz jest hmm bardzo dominujacym samcem.. czasem az za bardzo;/ ale z rownie mocnym i dominujacym psem potrafi sie dogadac:Dproblem pojawia sie przy slabszych psach, ktore wlasciciele"kryja w swoich ramionach" i tutaj juz cekin nie wie co ma robic bo tamte nie maja nawet szansy wyslac jakis sygnalow;/ Quote
psiuroszczura Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Filmy rewelacyjne i nareszcie jakis dłuższy sie trafił, bo zwykle to takie krótkie są... :evil_lol: Mam nadzieję, że się w weekend spotkamy na tych polach.. :) Quote
olekg89 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Monika-musimy kiedyś spróbować zapoznać naszych chłopaków :D P.S. jak tam po wywiadówce? Bogna o której w niedziele spotkanko w sośnicy? Quote
marmara_19 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 hmm nie wiem o ktorej moze tak o 11-12?tak chyba najlepiej:d a czarek z bu dogadaja sie:D:D ja to wiem:D:D Quote
Ty_Asya Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Obejrzalam galerie!!! ;) Wspaniale psiaki!!! :loveu: I widzialam tez ponton! Jakiego jest rozmiaru ten Cekina? Quote
marmara_19 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 romz. 4:)110x130 zdaje sie:Di jest mu w sam raz:D Quote
marmara_19 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 byly piesy u weta:D cekin dostal zastrzyk bo musial;p a alfa pokazala zabki:) i jak na 9 letnia sucz ma piekne:Dma troche zolciutkie kielki ale kamien odpadl.. z drugiego zaraz tez odpadnie:D:D a szczerze mowiac myslalam o usuwaniu i czyszczeniu tego wszystkiego u niej pod narkoza.. ale ciesze sie, ze nie bedzie takiej potrzeby:D alfa nadal wazy 6.5 kg a cekin wazy 34 kg:Dprzytylo mu sie;p wiec zmniejszamy porcje dzienna puriny;)no ale cieszy mnie, ze waga troszke wiecej pokazala niz tylko32/33:) Quote
marmara_19 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 dzisiejszy spacereq byl hmm nawet fajny:Dmlody biegal na lince zeby przypomniec mu,ze pilke sie oddaje a nie z nia ucieka:[ Quote
marmara_19 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 mieliśmy gości.. Alfa byla grzeczna bo zna ich od zawsze;p tylko u mnie w pokoju pilnowala dzieciakow i lapala je za buty jak wstawaly;/ ehh ale i tak jest super:D za to cekin chcial zeby go miziali, miziali i miziali;p aczkowliek nie zosatwilabym go z dzieciakami sam na sam.. bo by chcial pewnie "zgwalcic" te dzieciaki... dlatego wszystko bylo kontrolowane;) i bylo w miare ok:D a nawet swietnie:D Quote
marmara_19 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 dzisiaj cieplutko i milutko na dworq:) bylismy na spacerq z monika i jej psiakami i byly jeszcze 2 rr spoza gliwic.. cekin poczatkowo byl w lekkim szoku,ze bu sie mu troi w oczach;p a pozniej przekonal sie,ze tamte to suki i jak bu nie widzial to sie z nimi bawil;p Quote
Recommended Posts