ketunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Kochany Morusek. Ciesze się Renatko, że jest u Ciebie.:) Quote
danka4u1 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 DObranoc.Tylko rozkoszne zdjęcia Twoich Edusiów i Morusków trzymają mnie przy Dogo.Mogę jeszcze mieć resztkę wiary w ideę dogomanii i prawdziwego człowieka.A tak to smutek,bezsilność..Ale cicho sza...niech nic nie zakłóca snu szczęśliwych psiaków-dziadulków i Twojego Reniu.Dobranoc Wam wszystkim. Quote
Lionees Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='ketunia']Kochany Morusek. Ciesze się Renatko, że jest u Ciebie.:) Też się cieszę i dziękuję za zaufanie:loveu: [quote name='danka4u1']Dobranoc Wam wszystkim. Dobranoc ode mnie i wszystkich moich Morusków:loveu: Quote
danka4u1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Co Moruski dziś jadły na kolację? Nie było dokumentacji fotograficznej! Pewnie są głodzone.PROSIMY O -WIADOMOŚCI- najlepiej zdjęcia,bo nie uwierzymy,że są zadbane. Jeszcze nie dobranoc,bo młoda pora,tylko pozdrowienia ze Śląska. Quote
Lionees Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='danka4u1']Co Moruski dziś jadły na kolację? Nie było dokumentacji fotograficznej! Pewnie są głodzone.PROSIMY O -WIADOMOŚCI- najlepiej zdjęcia,bo nie uwierzymy,że są zadbane. Jeszcze nie dobranoc,bo młoda pora,tylko pozdrowienia ze Śląska. Antoś,Morusek i Myszka jako,że prawie bezzębni jedli na kolację suchą karmę(Acana senior) namoczoną w rosołku.Niuniek dokończył wczorajszą pasztetową,Rambuś i Eduś paróweczki a Niunia i Majka-kurczaczka.Na kolację było takie dojadanie tego co zostało.Na śniadanko będą dla wszystkich lane kluski na mleku,a potem śmigamy na zakupy,bo w lodówce pokazuje się światło :razz: No...już chyba dobra pora na dobranoc,a może raczej wczesne dzień dobry:evil_lol: Tak,czy siak,buziaczki dla Wszystkich:loveu: Aaaa...przypomniało mi się.. -co jadł Miś Uszatek na dobranoc? -PORA na dobranoc(bo już księżyc świeci,dzieci lubią misie misie lubią dzieci:loveu:) Quote
danka4u1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 NO to odetchęłam.Psy żyją i nie są głodne,ale nadal dopraszam się o adoptowanie MNIE,bo też chętnie podjadłabym sobie takie smakołyki.Może z wyjątkiem suchej karmy...Na razie udaję się do swojej kuchni,bo zgłodniałam,ale u mnie też raczej światło w lodówce,a z jadalnych rzeczy tylko psie jedzenie.Nie będę przecież głodzić psa od rana. Więc dobranoc,trzeba zadbać o linię. Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jesteśmy,żyjemy i mamy się całkiem,całkiem:razz: Tu niewidomy Eduś zaczął matkować Moruskowi i wylizywać mu mordkę:loveu: Lizał i lizał i lizał,aż Morusek się obudził i pogonił Edzia...pewnie za bardzo go obślinił:diabloti: Lecę teraz na Edziowy wątek powklejać foty,bo od jutra w związku z przyjazdem Tadzika będę miała pewnie mniej czasu na latanie po wątkach Buziaczki dla Wszystkich:loveu: Quote
danka4u1 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jesteście niesamowici i kochani.Pa,leć. Quote
ketunia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Morusku co tam u Ciebie? Dogadałeś się z Tadzikiem? Quote
Lionees Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ketunia']Morusku co tam u Ciebie? Dogadałeś się z Tadzikiem?[/QUOTE] U Moruska wszystko dobrze,z Tadzikiem wszystkie psiaki się dogadują i Tadzik z nimi:smile:.To bardzo łagodny i grzeczny psiak:loveu: Marlenka wygłaskała wszystkie pieski,a Moruska podwójnie;) Teraz mam mniej czasu na fotki,bo stawiam na nóżki Antosia,który niedawno miał kryzys:-(,ale już jest lepiej,uf...,no i wdrażam Tadzia do życia w naszej gromadce.Marlenka stwierdziła,że mimo że u mnie jest tyle psiaków(aż 9),to tego nie widać i nie słychać,bo one cichutkie są,porozkładają się na kanapach,albo swoich posłankach i wcale nie są uciążliwe.A Morusek tak w ogóle to śpi u młodszego syna w pokoju,bo tam jest niezasłonięty kaloryfer i Niuniuś układa się koło niego,żeby wygrzewać kosteczki...jak kotek:smile: Quote
danka4u1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pozdrowionka.Byłam u Tadzika,Teraz moje kochane Morusiątko i leę dalej.Niech Wam się dobrze żyje,pa Quote
Lionees Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przepraszam,że jest mnie tak mało,ale Antoś(ten co śpi z Moruskiem)gaśnie powoli,a ja jestem bezradna,nie umiem Mu już pomc:-( Do tego zepsuł mi sie aparat i nie mam jak robic zdjec,ale naprawie i nadrobie zaległosci Quote
ketunia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trzymaj się Reniu.:( My wiemy, że Moruskowi niczego nie brakuje. Quote
Lionees Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Antoś zasnął... :-( Ostatnie zdjęcia razem...:-( http://www.dogomania.pl/threads/128612-Mielecki-ANTOA-przekroczyA-TAE-czowy-Most-w-najwspanialszym-domu-na-A-wiecie-u-Renata5/page213 :-( Quote
Karolcia_ko5 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ojej Antosiu płomyczki dla Ciebie ['][']...........to przykre. Quote
ketunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Bardzo mi przykro. :( Trzymaj się Reniu. Antosiu.. [*] Quote
Lionees Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Morusek nie może znaleźć sobie miejsca,chodzi od swojego posłanka na Antosiowe i Go szuka...:-( Na samym początku zabierałam Moruska od Antosia,bo Antoś jak wychodził z łóżeczka,to deptał Moruska,potem jak Antos zasłabł na tylne łapki,to troszkę ograniczałam ich spanie,bo z kolei Morusek leżał na tych biednych Antosiowych łapinkach,a jak Antoś był juz słabszy,to spali już zawsze razem,żeby Antosiowi było raźniej w chorobie. Antoś zasnął nad ranem [*]:-(,a Morusek niczego nieświadomy spał wtulony w Antoniuszka:-(...a teraz szuka Antosia po posłankach i nie wie co sie dzieje:-( Jak bardzo wszystkim nam brakuje Antosia,boszszee....:-( Quote
baldek2 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Morusku dziekuje Ci kochany ,ze razem z Renatka tak opiekowales sie Antosiem. Quote
Lionees Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Morusek nadal szuka Antosia:-(,nawet jak Go biorę do siebie do łóżka,to wyrywa się i idzie na posłanko jedno,albo drugie,myśląc,że tam jest Antoś do którego się przytuli:-(.Nawet jak je,to podnosi główkę szukając Antosia,bo Antoś zawsze jeszcze wtryniał nosek do miseczki Moruska:-( Teraz Morusek śpi i je samotnie,ale na posłanku Antosia... Teraz ma przyjechać do mnie Opalik,tak bardzo podobny do Antosia:-(,tez staruszek i tez niewidomy...Zapełni nam choć troszkę tą pustkę po Antosiu,mam nadzieję,że Morusek równie mocno pokocha Opalika tak jak pokochał Antosia... Opalik...mój drugi Antoś... Quote
Rubi18 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Napewno bedzie mu u Ciebie dobrze:) a Antos usmiecha sie do was z jakiejsc pieknej chmurki:) Quote
Lionees Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzisiaj wreszcie przyjechał do mnie Opalik http://www.dogomania.pl/threads/175266-Opalik-ma-umrzeAE-na-metrze-kwadratowym-posadzki-czy-kochany-w-DT-Daj-choAE-5zA/page39 No i proszę,fotka jeszcze cieplutka:cool3::loveu: Kochany Morusek doczekał się biedaczek swojego nowego kolegi i od razu poszedł spać do niego na posłanko,a wcześniej,w dzień spał na swoim posłanku sam,samiuteńki... Kochane psiaczki:) Dobrze,że Opalik też chce spać z Moruskiem,we dwóch zawsze raźniej i przyjemniej;) Quote
danka4u1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dobranoc kochane Moruski.Niech Wam będzie cieplutko we wspólnym,mięciutkim łóżeczku. Quote
martka1982 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 pewnie lista psiaków czekających na swoją szansę o Ciebie Renato jest długa ale czy mogę dopisać kolejnego od nas? Nie znają się z Moruskiem, bo Miętus przybył do schroniska, gdy Morusek już był u Ciebie ale jest to podobna bida - nie widzi, ma przeszło 10 lat i jest malutki tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180942-MiAE-tus-malutki-niewidomy-staruszek-Kto-da-mu-ciepA-y-kAE-t-aby-nie-zgasA-w-schronie zapraszam Quote
Recommended Posts