Lionees Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ketunia napisał(a):Renatko ja nie widzę zdjęć :( Kurcze,a ja widzę...może dam je w linku?.Poczekaj Quote
Lionees Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://img686.imageshack.us/img686/6503/zdjcie3273.jpg http://img34.imageshack.us/img34/9964/zdjcie3276.jpg http://img193.imageshack.us/img193/153/zdjcie3275.jpg http://img136.imageshack.us/img136/547/zdjcie3265.jpg A linki Ci się otworzą? Quote
ketunia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Linki się otwierają i fotki teraz też widzę. Morusek się rozkręcił:) Quote
danka4u1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Taki wątek-tyle dobroci i serca- to balsam na duszę na zakończenie dnia.Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam.Morusku,jesteś szczęściarzem.Dobranoc. Quote
Lionees Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Doszło dzisiaj posłanko dla Moruska:smile: Jak spał,to ładował mi się telefon,więc zrobiłam fotki jak się obudził i wychodził na siku:loveu: Wprawdzie posłanko jest z gąbki,ale jeszcze kocyk mu tam włożę i będzie git malina;) Halo,halo! Ponawiam prośbę o ogłoszenia dla Moruska. Quote
gonia66 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzielny chlopaczek z naszego Moruska:):)tak sie ciesze ze psiunio jest szczesliwy..ze zyje w takim psim raju na ziemi..wiec mam nadzieje ze do psiego Raju w Niebie mu niespieszno jednak:):) Quote
Karolcia_ko5 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Renatko twoje dane podawać i numerek telefonu do ogłoszeń Moruska? Quote
ketunia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ślicznie wygląda. To Twoja zasługa Renatko:) Quote
Lionees Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']Renatko twoje dane podawać i numerek telefonu do ogłoszeń Moruska? Karolinko,możesz moje dane podawać.Na bieżąco go obserwuję,więc będę podawała zainteresowanym domkom najświeższe info o Morusku. Mój numer 793-505-810 Mail Renatalew5@poczta.onet.pl [quote name='ketunia']Ślicznie wygląda. To Twoja zasługa Renatko:) No staram się jak mogę,ale duża zasługa w tym jest i Moruska,że ma chęci do życia:loveu: Quote
Karolcia_ko5 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 W piątek porobię mu ogłoszenia nie mam czasu przysiaść, szkoła;/ sami rozumiecie. Quote
Lionees Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']W piątek porobię mu ogłoszenia nie mam czasu przysiaść, szkoła;/ sami rozumiecie. Rozumiemy:fadein: Morusek na pewno reaguje na światło.Jak mu pstrykam fleszem podczas robienia zdjęć,to mruży oczka i dryga główką próbując ją odwrócić od błysku. Czyli coś tam słyszy i reaguje na ciemno-jasno:loveu:. Quote
Ag_konin Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To są dopiero wieści :) Niewidomy i niesłyszący Morus okazał się troche widząco-słyszącym ;) W życiu w schronie nie przypuszczaliśmy takich faktów Quote
Karolcia_ko5 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ogłoszenia doklejone do pierwszego postu (dwa czekają na aktualizajce, potem je dokleje). Podnoszę Morusek... Quote
ketunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Może ktoś się w Morusku zakocha.:) Trzymam kciuki. Jak tam nasz maluszek? Quote
Lionees Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Morusek sporo spaceruje po domu,na dwór absolutnie nie wychodzimy.Na początku tylko praktycznie spał,budziłam go na jedzonko,a załatwiał sie przez sen,albo jak sie obudził,to wychodził z posłanka.Teraz sam budzi sie na jedzonko i załatwianie.O godzinie 8 rano śniadanko już musi być podane,bo Morusek fuka i nerwowo drepcze.Moje staruszki jedzą później,bo o tej porze jeszcze śpią.Często przystaje podczas chodzenia,podnosi główkę i wsłuchuje się w odgłosy domu.Dostaje witaminki dla staruszków z preparatem na stawy,takze chłopak nam się rozkołysał.Mam nadzieję,że ktoś się w nim zakocha,bo to nie jest jakiś mocno wymagający psiak.Trzeba mu poświęcić trochę czasu,ale za to jaka radość,gdy tak sobie spaceruje i czasami popyskuje psiakom.Widać,że ma mu sie na życie:). Jutro porobię mu nowe fotki,bo dzisiaj mam juz aparat zawalony innymi psiakami Quote
Rubi18 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 to sie chlopak rozkrecil:) no tylko gratulowac!! Quote
Lionees Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Rubi18']to sie chlopak rozkrec:) no tylko gratulowac!! No rozkręcił się,ale nie wygląda tak jak na zdjęciach w pierwszym poście i już chyba nie będzie tak wyglądał:-(.No ale wiek robi swoje.... A tak w ogóle czy te fotki z pierwszego postu to były robione w to lato? A tak nasz Morusek sobie drepcze razem z Antosiem,tez niewidomym.Drepcze i drepcze i drepcze...:) Quote
ketunia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jestem pełna podziwu. :) Pamiętam jak napisałaś, że jeszcze tak biednego psiaka nie miałaś i raczej długo nie pożyje. A Morusek otworzył się ( na tyle na ile pozwala mu wiek). Quote
Karolcia_ko5 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Fotki z pierwszego postu robione były w to lato :) Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='ketunia']Jestem pełna podziwu. :) Pamiętam jak napisałaś, że jeszcze tak biednego psiaka nie miałaś i raczej długo nie pożyje. A Morusek otworzył się ( na tyle na ile pozwala mu wiek). Obydwie z Rubi widziałyśmy w jakim był stanie.Był taki otępiały,słabiutki.Nie wiem w jakim stanie był w ostatnim czasie w schronisku,bo u mnie przez pierwsze dwa dni,to praktycznie pies był że tak powiem bez życia. Karolinko,czy w schronisku tez tak spał przez większość czasu zanim do mnie przyjechał.Chodzi mi generalnie o jego stan sprzed tygodnia,dwóch zanim znalazł się u mnie.I czy wiadomo co się stało z jego przednią łapką,bo na zdjęciach z lata stoi prosto,a teraz ta łapinka mu się wygina i za bardzo sie nie może na niej oprzeć,więc i prosto też nie ustanie.Ale po domu sobie często chodzi.Budzi się na siku i kupkę i wychodzi z posłanka.Dzięki temu,że coś tam słyszy i rozróżnia widno-ciemno,to robi się coraz ciekawszy świata,podnosi główkę,nasłuchuje,a nawet czasem zaszczeka jak usłyszy innego psiaka szczekającego.Apetyt mu dopisuje...cóż więcej pisać...czekamy na dobry domek:smile: Quote
danka4u1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witaj Reniu,przyszłam zagrzać swoje serce po okropieństwach wątku biednego Filipka w cieple Twoich staruszków -Morusków.To szcęśliwe psiaki i Tobie też życzę dużo szczęścia,bo masz ludzkie serce.Dziękuję za przywracanie mi wiary w ludzi.Dobranoc. Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 danka4u1 napisał(a):Witaj Reniu,przyszłam zagrzać swoje serce po okropieństwach wątku biednego Filipka w cieple Twoich staruszków -Morusków.To szcęśliwe psiaki i Tobie też życzę dużo szczęścia,bo masz ludzkie serce.Dziękuję za przywracanie mi wiary w ludzi.Dobranoc. Dziękuję Kochana-dobranoc Na wątku Filipka serce pęka z rozpaczy i niemocy.Biedna,bardzo biedna psina...:-( Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzisiejsza kolacyjka...Morusek dostał pierwszy,a Antosiowi już robiłam.Jednak Antoś wyczuł zapach z miseczki i dokołysał się do Moruska.Stanął nad nim i próbował liznąć co nieco,jednak Morusek już kończył i miseczka zaczynała robić się pusta.Antoś nawet nie dotknął Moruska,bo jest sporo wyższy,jednak fotka śmiesznie wyszła;). Morusek po kolacji poszedł się przejść po domu,zrobił siusiu i poszedł spać do siebie.Antoniuszek też pięknie zjadł i teraz też śpi.Jednak chłopaki obudzą się około północy,podrepczą troszkę i do rana będzie spokój.Antoś śpi dłużej,bo Morusek o 8 rano musi mieć już śniadanko,bo on tak chce:-). Quote
Karolcia_ko5 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 hehehehehe no fotka rzeczwyiście zabawna ;).... Quote
Recommended Posts