gonia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 To kiedy MAluszek ma jechać??/dzis?????BO jakos sie zgubiłam:) Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 gonia66 napisał(a):To kiedy MAluszek ma jechać??/dzis?????BO jakos sie zgubiłam:) W niedzielę;) Quote
martka1982 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Chwilę mnie nie było na dogo a tu szok:) Już wszystko ustalone. To jakiś super hiper express - Karola w tamtym tygodniu poprosiła mnie o zrobienie kilku zdjęć Morusowi. W sobotę zrobiłam (niestety tylko jedno sensowne) i jej podesłałam. Karolaszybciutko założyła wątek, a dziś, czyli 5 dni później Morusek jedzie do DT! No normalnie szok! Quote
gonia66 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 martka1982 napisał(a):Chwilę mnie nie było na dogo a tu szok:) Już wszystko ustalone. To jakiś super hiper express - Karola w tamtym tygodniu poprosiła mnie o zrobienie kilku zdjęć Morusowi. W sobotę zrobiłam (niestety tylko jedno sensowne) i jej podesłałam. Karolaszybciutko założyła wątek, a dziś, czyli 5 dni później Morusek jedzie do DT! No normalnie szok! No i ma na to pieniazki od kochanego Anioła- ketunii- to kolejny szok:):Ale sie ciesze..jakos tak cichutko u chlopaczka sie zrobilo:( Quote
martka1982 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czekamy w takim razie na odjazd Morusa:) Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzwoniłam do schroniska,przedstawiłam sie i powiedziałam,że Morusek przyjeżdża jutro do Sochaczewa.Pytali się o której będziecie w schronie po Niego,ale ja nie wiedziałam i tak też powiedziałam. A tak w ogóle to mniej więcej na którą u mnie będziecie? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mam nadzieje, że Rubi18 wejdzie dziś na dogo i napisze czy jadą...... Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Mam nadzieje, że Rubi18 wejdzie dziś na dogo i napisze czy jadą...... No to czekam.A jakby się coś zmieniło,albo Morusek miałby do mnie w ogóle nie przyjechać,to tez poproszę o info Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dziewczyny z Konina...czy przyjazd Moruska do mnie jutro aktualny??? Albo tak,albo nie,bo muszę wiedzieć jak sobie niedzielę zaplanować,bo tez mam swoje sprawy i jeżeli Morusek nie przyjeżdża,to nie będę czekała,tylko sobie inaczej zaplanuję dzień. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Rubi miała dzownić do Marty naszej Pani Prezes... hm... Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Rubi miała dzownić do Marty naszej Pani Prezes... hm... Rubi była dzisiaj na dogo o 18 z minutami,czyli teoretycznie powinna byc już po telefonie do Pani Prezes,ale na wątku cisza...Napisałam do Rubi pw i podałam swój nr telefonu,żeby wysłała mi smsa,czy sprawa aktualna... Quote
Karolcia_ko5 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 No mam nadzieje, że się odezwie, jutro w schronisku jest właśnie Marta, od rana zadzwonie do niej jeżeli przyjada i dam ci znać czy są w drodze do ciebie.. podaj na PW swój numer. Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):No mam nadzieje, że się odezwie, jutro w schronisku jest właśnie Marta, od rana zadzwonie do niej jeżeli przyjada i dam ci znać czy są w drodze do ciebie.. podaj na PW swój numer. Podam tu na wątku,bo mój numer i tak zna wiele osób,z racji tego,że jestem dt,więc nie muszę się jakoś specjalnie ukrywać;) 793-505-810 Jak coś będziesz Karolinko wiedziała,to napisz.Dziękuję:loveu: Quote
gonia66 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 kUrcze..wreszcie sie wbilam na kompa- bo dzis albo wpadalam na 5 minut albo komp byl zajęty- wreszcie nie wytrzymalam i poprosilam TZta o miejce:) Przeczytalam co napisalysice wyzej i troszke sie martwie:(...CZy ktoras z Was ma w ogole telefon do tej cioteczki RUbi????Renia pisala, ze byla ok 18 ale tyu nawet chyba nie zajrzala:(....kurcze....zeby ktos mial chociaz do Niej numer telefonu...Pani Marta to kochana kobieta...ale tu trzeba tez ustalic pewne rzeczy i sprawy...Karolinko..TY znasz tą cioetczke RUbi moze??? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mam tylko numer do jej chłopaka. Jak mówiłam jutro jak najwcześniej postaram się zadzwonić do nich czy jadą.. no i do schronu. Dam znać napewno. Rubi miała się odzywać do Marty więc już się nie wtarabaniałam, a miałam nadzieje, że Rubi jeszcze sama tu zajrzy napisze czy się wybierają..... Quote
gonia66 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Mam tylko numer do jej chłopaka. Jak mówiłam jutro jak najwcześniej postaram się zadzwonić do nich czy jadą.. no i do schronu. Dam znać napewno. Rubi miała się odzywać do Marty więc już się nie wtarabaniałam, a miałam nadzieje, że Rubi jeszcze sama tu zajrzy napisze czy się wybierają..... A..no rozumiem..moze i dzwonila..a jesli nie to jeszzce da rade rano chyba wszystko pozalatwiac:) Miejsce u reni jest- szkoda zeby chlopak nie korzystał....zwlaszcza w te mrozy...no to w takim razie czekamy na wiesci co i jak:) Quote
Lionees Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zadzwoniłam do schroniska,Morusek już odebrany i jest w drodze:multi: Quote
martka1982 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Szerokiej drogi Morusek! bo dziś kiepsko z tym........ Quote
Karolcia_ko5 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Oh wspaniale...:multi: Przepraszam was bardzo, ale dopiero wstałam :oops: , już łapałam za telefon, ale widzę, że wszystko w należytym porządku ;) A więc czekamy na wieści, no i oby szczęśliwie dojechali. Quote
martka1982 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Renata oni stoją u Ciebie pod domem...nie mogę się do Ciebie dodzwonić:(( Quote
gonia66 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 HAHahah...no to heca dopiero:):) Morusek pewnie juz grzeje doopeczke i wacha katy Renatki:):)Czekamy wiec na wiesci- BRAWO ZA SZYBKA I UDANA AKCJE:) Ile km jest z Konina do Sochaczewa??To chyba bardzo rano wyjechali??:) Quote
martka1982 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tak, Morusek już u Renaty, przed chwilą dzwoniłam:) z Konina do Sochaczewa jest około 170 km. Quote
gonia66 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No to nie jest blisko:) Rano wyjechali- czyli oamietali i nie zawiedli(mimo takiej pogody)- BRAWO:):)DZIEKUJEMY!!!! Quote
martka1982 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Rubi18 i jej chłopak są niezawodni:) To już nie pierwszy piesek, którego wiozą od nas do nowego domu, a sami też mieli kawałek bo są z Warszawy, więc musieli najpierw do nas przyjechać po Morusa:) Quote
gonia66 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 martka1982 napisał(a):Rubi18 i jej chłopak są niezawodni:) To już nie pierwszy piesek, którego wiozą od nas do nowego domu, a sami też mieli kawałek bo są z Warszawy, więc musieli najpierw do nas przyjechać po Morusa:) Serio???????????????????no to tym bardziej ogromne dzieki..naparwde- w taka pogode i wszystko tak dopiąc..choc wczoraj to sie zaczelam martwic, ze sie nie odzywaja i pomyslalam , ze cos chyba nie tak...to dzis zwracam honor i klaniam sie nisko- naparwde bardzo bardzo dziekujemy!!!! A jak z pieniazkami za transpoprt????Nic tu nikt nie pisze..???? Quote
Recommended Posts