gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale pytalam czy ten drugi domek jest PLATNY...i czy SPARWDZONY??? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ketuni siostra zadeklarowała opłate DT.. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dopiero dziś pani się do mnie odezwała, dłuuuugo z nią rozmawiałam, ma mi odpowiedzieć czy go bierze w poniedziałek. Poproszę ją o rozmowe z Pania prezes naszą jeszcze. Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No tak ale jesli nie jest to domek sprawdzony ale platny, to ja nie wiem nad czym sie zastanawiac...no ale ok- nie ja tu rzadze- tylko Wy....JA BYM SIE NIE ZASTANAWIALA MINUTY....gdyby ten drugi domek byl darmowy- to owszem.. Quote
Ag_konin Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No ja bym powiedziała raczej, że musimy wszystko dokładnie przemyśleć. Z jednej strony tu mamy domek może niesprawdzony ale o wiele bliżej w razie czego (odpukać). A transportu i tak nie ma więc do poniedziałku musimy zaczekać. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Powtaram pani z Żychlina odpowie w Poniedziałek. Nie przyspiesze tego nawet jakbym chciała. A do Renaty na tą chwilę i tak nie ma transposrtu. Quote
Rubi18 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czesc! dostalam wiadomosc na pw,ale pisze tez tutaj ze ja moge pieska Kochanego do Sochaczewa zawiesc na 99% bo musze sie chlopaka spytac i wieczorem dam odpowiedz,ale mysle ze sie zgodzi:) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Czekamy w takim razie na odpowiedź ;) Dzięki Rubi ..! ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Pani z Żychlina i tak zaoferowała pomoc któremuś z psiaków - pomyślałam o Rudolfie, ale będzie trzeba wtedy zebrać deklaracje na opłate DT. Quote
Rubi18 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Hej:) W niedzielę spokojnie możemy jechać. Chyba że nas zasypie śnieg to jedyne co może nas powstrzymać aczkolwiek wtedy weźmiemy pług u przyjedziemy pługiem ;) Dalej kontaktować będziemy się chyba z Marta? Napisz nam na PW jeżeli możesz adres i kontakt do przyszłych właścicieli. Pozdrawiamy Iza i Kamil Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Rubi18 DZIĘKUJEMY! Teraz to ja mogę tylko poprosić Renate żeby wysłała ci na PW swoje dane. W niedziele jest Marta w schronisku, możesz do niej zadzwonić że przyjedziecie;) Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ależ się tu podziało;) Czyli co?Niuniuś przyjeżdża jednak do mnie?W niedzielę? A jeżeli mój dom jest zaklepany dla Moruska,to kujcie żelazo póki gorące i zmieniajcie biegusiem tytuł wątku u Rudolfa.jak tamta pani chce dać dt,to super.Na dogo nie takie cuda sie zdarzają i pieniążki w mig sie uzbierają...ale mi się porymowało:-o. Wysyłam adres do Rubi. Ketunia,czy może być mój tymczas dla Moruska?Bo w końcu Wy za niego płacicie i muszę liczyć się z Waszym zdaniem Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Renata5 czy ty sobie poradzisz z taką sforą ?:) Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Renata5 czy ty sobie poradzisz z taką sforą ?:) Ta sfora tylko śpi,budzi się na jedzenie i załatwianie.Wszystko jest o jednakowych porach i wszystkie razem,także damy radę.Zresztą nie mam 15 lat,tylko 38.Wychowałam sobie męża i 2 synów i od 25 lat zajmuję się najróżniejszymi psami,także staruszek więcej w mojej gromadce nie zrobi mi różnicy;) Dziewczyny,ale jak macie jakieś wątpliwości,to ja się wycofuję,spoko.Na pewno znajdziecie inny dt,bo takiego psinę,to chyba każdy przygarnie:loveu: Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Renai jest bardzo kochana i madra osoba juz nieraz prosilam sie o to zeby wziela pieska..ale zawsze , jak miala komplet to chocby nie wiem co- nie dala sie namowic, mowiac ze nie moze przesadzic..wiec ilosc psow jest dla reni pod kontorla- spokojnie:):)A ze akurat Rodzynek pojechal do domku to szczescie dla slepaczkow...ja jestem mega szzcesliwa, ze tak to sie poukladalo- dla mnie to CUD:):)Swieta w domku....w domku...w domku:):):) Quote
ketunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Renata5 napisał(a):Ketunia,czy może być mój tymczas dla Moruska?Bo w końcu Wy za niego płacicie i muszę liczyć się z Waszym zdaniem Oczywiście, że się zgadzamy:) Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ketunia napisał(a):Oczywiście, że się zgadzamy:) No to siostra ma kolejne dzieciatko na utrzymaciu:):) GRAtuluje :D..ale sie ciesze..naparwde:):):) Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='gonia66']No to siostra ma kolejne dzieciatko na utrzymaciu:):) GRAtuluje :D..ale sie ciesze..naparwde:):):) Ogłoszonka dla chłopaczka,milion ogłoszonek,żeby szybciutko znalazł swój domek,bo siostra w końcu pójdzie z torbami:razz: Quote
Rubi18 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dziewczyny modlcie sie o pogode bo jak tak dalej bedzie padac to ciezko bedzie jechac:( Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Rubi18 napisał(a):dziewczyny modlcie sie o pogode bo jak tak dalej bedzie padac to ciezko bedzie jechac:( Modlimy się... A ja juz posyłam adres Quote
Rubi18 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 juz adres zapisalam:) a jakiej wielkosci jest tak dokladniej piesek,bo na zdjeciach jest nie za duzy...ale jak by ktos mogl powiedzec tak dokladniej:) Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sądząc po zdjęciach i po tym jak stoi przy drzewie,to chyba taki do pół łydki:roll: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Tak Morusek jest mały, sięga do łydki... Dobra pogodo przybądź. Quote
Ag_konin Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No i proszę bardzo :D Morusek na DT, to jest dopiero wiadomość! Super Renia, dziękujemy! :) Quote
Recommended Posts