Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak ale jesli nie jest to domek sprawdzony ale platny, to ja nie wiem nad czym sie zastanawiac...no ale ok- nie ja tu rzadze- tylko Wy....JA BYM SIE NIE ZASTANAWIALA MINUTY....gdyby ten drugi domek byl darmowy- to owszem..

Posted

No ja bym powiedziała raczej, że musimy wszystko dokładnie przemyśleć. Z jednej strony tu mamy domek może niesprawdzony ale o wiele bliżej w razie czego (odpukać). A transportu i tak nie ma więc do poniedziałku musimy zaczekać.

Posted

Czesc! dostalam wiadomosc na pw,ale pisze tez tutaj ze ja moge pieska Kochanego do Sochaczewa zawiesc na 99% bo musze sie chlopaka spytac i wieczorem dam odpowiedz,ale mysle ze sie zgodzi:)

Posted

Hej:)
W niedzielę spokojnie możemy jechać. Chyba że nas zasypie śnieg to jedyne co może nas powstrzymać aczkolwiek wtedy weźmiemy pług u przyjedziemy pługiem ;) Dalej kontaktować będziemy się chyba z Marta?
Napisz nam na PW jeżeli możesz adres i kontakt do przyszłych właścicieli.
Pozdrawiamy
Iza i Kamil

Posted

Ależ się tu podziało;)
Czyli co?Niuniuś przyjeżdża jednak do mnie?W niedzielę?
A jeżeli mój dom jest zaklepany dla Moruska,to kujcie żelazo póki gorące i zmieniajcie biegusiem tytuł wątku u Rudolfa.jak tamta pani chce dać dt,to super.Na dogo nie takie cuda sie zdarzają i pieniążki w mig sie uzbierają...ale mi się porymowało:-o.
Wysyłam adres do Rubi.
Ketunia,czy może być mój tymczas dla Moruska?Bo w końcu Wy za niego płacicie i muszę liczyć się z Waszym zdaniem

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Renata5 czy ty sobie poradzisz z taką sforą ?:)

Ta sfora tylko śpi,budzi się na jedzenie i załatwianie.Wszystko jest o jednakowych porach i wszystkie razem,także damy radę.Zresztą nie mam 15 lat,tylko 38.Wychowałam sobie męża i 2 synów i od 25 lat zajmuję się najróżniejszymi psami,także staruszek więcej w mojej gromadce nie zrobi mi różnicy;)

Dziewczyny,ale jak macie jakieś wątpliwości,to ja się wycofuję,spoko.Na pewno znajdziecie inny dt,bo takiego psinę,to chyba każdy przygarnie:loveu:

Posted

Renai jest bardzo kochana i madra osoba juz nieraz prosilam sie o to zeby wziela pieska..ale zawsze , jak miala komplet to chocby nie wiem co- nie dala sie namowic, mowiac ze nie moze przesadzic..wiec ilosc psow jest dla reni pod kontorla- spokojnie:):)A ze akurat Rodzynek pojechal do domku to szczescie dla slepaczkow...ja jestem mega szzcesliwa, ze tak to sie poukladalo- dla mnie to CUD:):)Swieta w domku....w domku...w domku:):):)

Posted

Renata5 napisał(a):
Ketunia,czy może być mój tymczas dla Moruska?Bo w końcu Wy za niego płacicie i muszę liczyć się z Waszym zdaniem

Oczywiście, że się zgadzamy:)

Posted

[quote name='gonia66']No to siostra ma kolejne dzieciatko na utrzymaciu:):) GRAtuluje :D..ale sie ciesze..naparwde:):):)
Ogłoszonka dla chłopaczka,milion ogłoszonek,żeby szybciutko znalazł swój domek,bo siostra w końcu pójdzie z torbami:razz: