ketunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziewczyny szukajcie transportu. To jest tylko 243 km. Ja pokryję koszty. No chyba, że Karolcia weźmie go do siebie.:) Bo przecież jest jeszcze inny potrzebujący psiaczek-Rudolfik.. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nie mogę w tej chwili wam nic odpowiedzieć... Pogadam dziś ze schroniskiem. Przedstawie sytuacje. Tak wczorajsza szansa Rudolfa przepadła... trochę nie rozumiem tej pani ale ok, nic na siłe nie. Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ketunia,a może poczekać przez weekend,może jakaś dobra dusza z ich okolic go weźmie,jak Karolcia go poogłasza. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dobry pomysł jestem za. Weekend chyba nic tu nie zmieni, a ja się dowiem dziś czy w razie czego jest transport ze schronu czy mamy szukać.... Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Dobry pomysł jestem za. Weekend chyba nic tu nie zmieni, a ja się dowiem dziś czy w razie czego jest transport ze schronu czy mamy szukać.... To u Was schron może dac nawet transport:crazyeye:. A Edusia z mojego podpisu(i inne psiaki) kiero nie chce wydawać nikomu spoza miasta,bo twierdzi,że wolontariuszki handlują psami,nawet takimi starymi i ślepymi jak Eduś:shake: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Renata5 napisał(a):To u Was schron może dac nawet transport:crazyeye:. Nie zawsze się zgadzają... ale dlaczego to takie dziwne? Czasami zawozimy psy do nowych domów. Quote
ketunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 W takim razie poczekamy kilka dni. Jak nie znajdzie się domek to Morusek pojedzie do Renatki:) Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to Karolcia-milion ogłoszeń dla dziadeczka;) Quote
martka1982 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Moim zdaniem ogłoszenia lokalne nie przyniosą rezultatów, bo u nas ludzie młodych psów nie chcą a co dopiero takich dziadziusiów. Przede wszystkim to Renato musiałabyś się skontaktować z naszą panią Prezes. Jej numer chyba jest w pierwszym poście. Jak wszytsko pójdzie dobrze, to transport się znajdzie:) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Renato ty mieszkasz w bloku czy w domku? Możesz umieścić tutaj wątki psiaków które mieszkają u cebie bądż będą mieszkać... Wydaje mi się, że narozsądniejsze będzie wysłać Moruska do ciebie. Skoro jest taka szansa to nie ma na co czekać. Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Poczekajmy przez weekend,nie takie cuda się zdarzają;) A co do kontaktu z Panią Prezes,to w razie co,to jak mam Jej to powiedzieć?Że biorę go na hotelik,czy adoptuję,czy jak to powiedzieć,żeby było dobrze? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Rozmawiałam z naszą panią prezes. Dała mi numer do osoby, która ewntualnie może pomóc w transporcie. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Że bierzesz go na płatne DT, ja już też jej mówiłam, powiedziałam wstępnie co i jak... Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Renato ty mieszkasz w bloku czy w domku? Możesz umieścić tutaj wątki psiaków które mieszkają u cebie bądż będą mieszkać... Wydaje mi się, że narozsądniejsze będzie wysłać Moruska do ciebie. Skoro jest taka szansa to nie ma na co czekać. Mieszkam w domku.Wątki zaraz poznajduję i powklejam:) http://www.dogomania.pl/threads/132894-Ratlerkowata-rodzina-Katowice-oba-pieski-majAE-juA-domy/page46 (tylko sunia staruszka jest u mnie) http://www.dogomania.pl/threads/146170-RATLEREK-sunia-mega-seniorka-znalazA-a-zA-oty-dt-u-Renata5/page34 http://www.dogomania.pl/threads/109285-Pryszczyk-po-7-latach-w-schronisku-ma-szanse-na-dom-JUZ-W-DOMKU/page145 http://www.dogomania.pl/threads/128612-MIELEC-AntoA-niewidomy-staruszek-juA-w-SWOIM-domku-u-Renata5/page187 Wszystkie to staruszki+/- 14 latek.Głównie śpią,jedzą,na siku i do domku spać:loveu: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Super dzięki wielkie ;) Jeśli chcesz możemy czekać na weekendowy cud, przez ten czas spróbujemy poszukać kogoś kto przewiezie Moruska. Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Już wkleiłam do poprzedniego postu psinki,które mam pod opieką:loveu: Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeżeli uważałybyście,że Morusek miałby u mnie źle,czy coś,to piszcie śmiało,na prawdę:) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nie uważamy tak, bo nie mamy podstaw by tak uważać, ale nie da się ukryć, że cię nie znamy... Więc interesuję nas wszystko. Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Nie uważamy tak, bo nie mamy podstaw by tak uważać, ale nie da się ukryć, że cię nie znamy... Więc interesuję nas wszystko. Może moje wątki troszkę Wam przybliżą moją osobę,bo inaczej nie mam możliwości się "pokazać"... Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 A więc odezwała się do mnie Pani z okolic Konina - a dokładniej to z Żychlina, która chciała by wziąść Moruska na DT. W poniedziałek ma mi odpowiedzieć. Miła pani, większość czasu spędza w domu, jest na emeryturze, ma dwa psy - labradora na podwórku i Yorka w domu. ... Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 SLuchajcie- SCHRONISKO W KONINIE JEST JEDNYM Z CUDOWNIEJSZYCH MIEJSC..A PANI KIEROWNIK TEGO SCHRONU- JEDNYM ZE WSPANIALSZYCH KIEROWNIKOW, JAKIE ZNAM...tak ciepla i zyczliwa ludziom a przede wszystkim zwierzetom kobieta- ...ze nie zapomne jej nigdy- i to prawda..ten schron wozi psy do DT a Pani kierownik dzwoni ikdziekuje za to, ze w ogle ktos dostrzeglo ich psa i sie zaopiekowal..dzwoni, dowiaduje sie.... Treaz o renacie..JA JA ZNAM DZIEWCZYNY...Karuska mozeciie dawac do niej NA 100% (A mys sie znamy przeciez:D)...skoro ufacie mnie- TO RRENACIE MOZECIE ZAUFAC W KAZDYM CALU..u reni psy spia w łozkach....jest duzy ogrod przed domem a psy maja naparwde super warunki- i specjalnoscia reni sa wlasnie Slepaczki staruszki....DO NIEJ ODDALABYM KAZDEGO PSA bez pięciu minut wahania....i TEGO JESTEM PEWNA- wiec jesli nie maci gdzie umiescic staruszka- NIE ZASTANAWIAJSCIE SIE ANI CHWILI!!!!!!!Nie zawiedziecie sie....Renata systematycznie wklaja fotki, opisuje co u psa....nosi na rekach...karmi i jak trzeba..przewija.....TO KOBIETA CUD MIOD......sa pieniazki od ketunii- wiec nic tylko zawozic psa.. a ten domek ktory sie zglosil dzis....to jest dom sprawdzony??darmowy????Pewny????NAPARWDE NIE MA NA CO CZEKAC..bo jesli nie dacie piseka, ja zaraz Reni znajde (juz mam "w zapasie" jedna malizne spod W-wy.....)...:) Szkoda kazdego dnia w schronie dla takiego dziadziusia..IDA MROZY...:(PAMIETAJCIE O TYM!!! Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nie wiem już co robić? Pani z Żychlina ma mi dać odpowiedź w Poniedziałek. Jeżeli to nie wypali to prawdopodobnie Morus pojedzie do Sochaczewa. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Przejrzałam z grubsza wątki psiaków Renaty, spora gromadka hehe ;) Kochane takie na tych kanapach wtulone w siebie.... Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Nie wiem już co robić? Pani z Żychlina ma mi dać odpowiedź w Poniedziałek. Jeżeli to nie wypali to prawdopodobnie Morus pojedzie do Sochaczewa. aAle tamten domek darmowy jest????Bo jesli nie- to ja bym nie czekala....do poiniedzialku daleko..a mrozy ida straszne:( ma sie gdzie dziadzius schronic???? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 I tak nie mamy transportu na razie. Morus mieszka w pomieszczeniu. Quote
Recommended Posts