danka4u1 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Byłam u Ciebie Morusku. Pamiętam o Tobie, chociaż Twoja ziemska wędrówka dobiegła końca, ale jak długo pamiętać Cię bedziemy, tak długo bedziesz żył w naszych sercach i myślach. Quote
Lionees Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jestem Morusku u Ciebie...nie dane Ci było w domku doczekać choineczki:-(,malutki...śpij słodko... Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Byłam u Ciebie, Morusiątko. Teraz juz jesteś w pełnej łagodności , światła i szczęśliwości KRAINIE ZA TĘCZOWYM MOSTEM. Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź Moruskowi jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba... (*) Morusku, w moim sercu żyjesz nadal i wierzę, ze wyjdziesz nam kiedyś na spotkanie. Quote
Lionees Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Maleńka,stareńka psinko...2 dni temu minął rok,jak umarłeś...żal,wielki żal...śpij spokojnie malutki...w czerwcu odszedł Niuniuś,znałeś Go...boszsze....smutno mi... Quote
danka4u1 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Morusku, byłeś i nadal jestes moim pierwszym pieskiem na Dogo, którego śledziłam historię, martwiłam się o Ciebie- dziadeczku, gdy zdrowie Ci szwankowało, rozpaczałam, gdy odeszłeś. Zawsze będe Cię pamietać i zawsze dziękować Reni, ze dała Ci dom, serce, czułość, miłość i taką troskliwą opiekę. Morusku, dla mnie zyjesz nadal. Quote
danka4u1 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Morusku, nie było mnie dłuzej na Dogo, ale dziś znowu jestem i pamiętam o Tobie. Quote
danka4u1 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Dla wszystkich, którzy odwiedzają jeszcze wątek Moruska... http://youtu.be/O3H4zsSKzNM Quote
danka4u1 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Morusku, dla Ciebie psiaczku w ten dzień Psich Zaduszek Quote
danka4u1 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Morusku, ja przecież nadal o Tobie pamiętam i odwiedam Twój wątek. Quote
danka4u1 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [FONT=century gothic]Dla Ciebie, Morusku...:loveu:ja o Tobie pamiętam [/FONT] Quote
Recommended Posts