Lionees Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 To już 2 tygodnie jak Cię nie ma z nami Maleńki...:-( Na Twoim miejscu śpi teraz maleńka,stareńka jamnisia...posłanko ma inne niż Twoje,kocyki ma inne,ale jak śpi,to jak się spojrzę na to miejsce,to mam wrażenie,że to Ty tam śpisz...:-( A Ty śpisz już obok Swojego przyjaciela Antoniuszka...moje Aniołki:-( Quote
majku33krakow Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Reno2001 napisał(a):Ja już to pisałam na wątku Antosia , ale powtórzę to po raz kolejny, tym razem tu, u Moruska . Reniu, dla tych psich starowinek jesteś po prostu ANIOŁEM!! chyba eczywiscie tym aniołem jest renata5,tylko szkoda ze nie wszyscy o tym wiedza. Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Morusku i Antosiu......jesteście razem z pewnością szczęśliwi. Tylko ta pewnośc pozwala jakoś znieść myśl o Waszym odejściu. Quote
Syla Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ryczę w głos, jak tylko tu wchodzę.Renatko pozdrawiam i trzymaj się kochana. Quote
Syla Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak trudno sobie z tym poradzić.Dzięki Renatko za nasze rozmowy.Jak jest mi bardzo źle to tylko Ty mi zostajesz. Quote
danka4u1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Morusku, przychodzę do Ciebie, ale nic nie piszę..siedzimy sobie w milczeniu. Jakich słów użyć, by nie były banałem. ...Pomilczmy piesku, zmęczony życiem wędrowniku. Odpoczniemy Quote
Lionees Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Twój kolega Opaliś dołączył już do Ciebie maleńki...:-( Śpijcie spokojnie moje serduszka... Quote
danka4u1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jak widzę te zdjęcia- a oglądam sobie podczas " niemych" wizyt na wątku- to ...:-( :-( Teraz juz na zawsze razem.. Quote
danka4u1 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Morusku, byłam u Ciebie, stareńki piesku. Tak tutaj cicho i dobrze posiedzieć z Tobą. Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 MOrusku...dziadziuniu....pamietam....:( DLA Ciebie światełko pamięci....odpoczywaj za TM i czekaj na nas Malenki razem z Opalikiem....:( Quote
danka4u1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zawsze o Tobie Morusku pamiętam. Śpij spokojnie- zmęczony życiem wędrowniku. Quote
danka4u1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Morusku, nie ma Cię z nami już dwa miesiące. Cichutko odszedłes starutku, ale w swoim domu, kochany, zadbany, spokojny. To pociesza, ale i tak jest mi nadal trudno. Czekaj na nas za TM; wierzę, ze się spotkamy tak, jak Ty już spotkałeś tam wszystkie nasze kochane psiaki, które odeszły. Quote
danka4u1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętam zawsze o Tobie Morusku i przychodzę tutaj, by posiedzieć chwilkę w milczeniu...:-( :-( Quote
Lionees Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Już 3 miesiące Cię nie ma maluszku:-( Dołączył do Ciebie Opaliś:-( i Babuleńka jamniczusia:-( i wiele innych psiaczków,bo co raz to są nowe wpisy w tym smutnym dziale... Opiekujcie się tam za TM sobą nawzajem i czekajcie na nas,Kochane nasze skarbeczki... Quote
martka1982 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Morusku, Ty już wiesz ale dogomaniacy jeszcze nie wiedzą,że chcemy do Reni wysłać Twojego kumpla ze schronu - niewidomego seniora o imieniu Stivi to może się stać tylko dzięki ludziom dobrej woli, dlatego zapraszamy was razem z Moruskiem(który z pewnością życzy Stiviemu jak najlepiej) na wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/136018-DT-dla-Stiviego-ju%C5%BC-czeka!-prosimy-o-deklaracje.brakuje-215[/url] brakuje nam 215 złotych deklaracji stałych Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B]Wiem, ze Morusek po starej znajomości pozwoli ciotce Dance poprosic tutaj o[/B] [B]pomoc...[/B]pan umarł, po 10 latach domowego życia- wyrzucona jak niepotrzebny śmieć do schronu. Babuleńka nie ma żadnych deklaracji, żadnych widoków na dom, odwiedźcie ją chociaż na wątku i pomóżcie. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197722-10-letnia-Majka-!-pilnie-potrzebny-dom!-Nie-pozwól-jej-umrzec........stareńka"][SIZE=3][COLOR=#4444ff][B]http://www.dogomania.pl/threads/197722-10-letnia-Majka-!-Nie-pozwól-jej-umrzec..[/B][/COLOR][/SIZE][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197722-10-letnia-Majka-!-pilnie-potrzebny-dom!-Nie-pozwól-jej-umrzec........stareńka"][SIZE=3][COLOR=black][B]......[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Oby wszystkie pieski miały tyle szczęscia, co Ty i serce człowieka na ostatnie może miesiące życia.. Morusku, ja zawsze o Tobie pamiętam. Quote
Recommended Posts