Lionees Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 danka4u1 napisał(a):Śliczny mój dziadeczek:lol::lol: Może jeszcze nie podskakuje jak ta emotka:multi::multi:ale rzeczywiście lepiej wygląda. Tylkne łapiny szeroko rozstawione dla zachowania równowagi, ale nie jest tak zgarbiony. Najważniejsze, by był zdrowy- jak na swój wiek oczywiście- i żeby nie cierpiał, bo troski i serca mu nie brakuje. Dobrego dnia Moruski wszystkie " do kupy":lol::lol: Oj Danuś kiedys sobie żartowałam z tego słowa i pisałam "do kupy",w kupie":cool3:....teraz już żarty mi przeszły,bo ta kupa tak dała mi w kość,że dopiero teraz mój organizm zaczyna odpoczywac i zwalniac obroty. A Morusek po wyprowadzce fifka zaczął sobie troszke popłakiwać:sad:,bo nie miał juz sie do kogo przytulać,więc dałam mu zajączka-przytulankę i juz jest dobrze:) Kochany jest ten nasz Morusio:loveu: Quote
ketunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Słodki Morusek. :) Faktycznie lepiej wygląda. Wyślę Ci pod koniec czerwca kolejne pieniążki na lek. Quote
Lionees Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ketunia']Słodki Morusek. :) Faktycznie lepiej wygląda. Wyślę Ci pod koniec czerwca kolejne pieniążki na lek. Polecę jutro do innego weta,może taniej sprowadzi mi ten lek,także wstrzymaj sekundę się z przelaniem pieniążków:) A Morusio faktycznie jakby lepszy....ale musimy pamiętac,że tan psiak ma NAPRAWDĘ ponad 18 lat!!! Rozmawiałam o nim z Panią z konińskiego schroniska i bardzo sie ucieszyła,że Morusio ma się dobrze,bo oni mysleli,że odejdzie im w schronisku,taki juz był przygaszony,no a ja myslałam,ze chłopak długo nie pożyje jak do mnie przyjechał...a tu niespodzianka:):)Morusio już nam sie pół roku kołysze.Wiem,że to nie bedzie trwało wiecznie,ale cieszę się,że przez ten czas mogłam mu dać dobrą opiekę,miłosc i spokój.To kochane,starutkie psisko,takie bardzo rozczulające,serce mięknie jak się na niego patrzy... A apetyt to nasz Niunio ma nadal super:)Je 4-5 razy dziennie,budzę go do jedzonka.Wczoraj zmiksowałam mu ryż i rosołek i wątróbkę.Zjadł jak ta lala:) Na kocyku namalowałam mu w paintcie rózowe baloniki,ale hmm....te baloniki wyglądaja raczej jak plemniki:diabloti:.No nic,mogą byc i plemniki...czasem tez do czegoś się przydają:D Quote
danka4u1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jak Ty to robisz, Reniu, że u Ciebie wszystkie psiaki bez względu na wiek i inne przypadłośći są tłuściutkie kluseczki o świecącej sierści? Czary jakieś, czy coś w Tobie jest takiego. Mam niepohamowaną ochotę przysłać Ci mojego chudego dziadeczka, bo ja na pewno powinnam pojechać do Ciebie z tego względu, co to wiesz...Co Ty na ten dożywotni mój DT u Ciebie? Quote
ketunia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 W takim razie daj mi znać ile mam wysłać. Uściskaj Moruska:) Quote
danka4u1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Morusku, do kogo przytulasz się teraz na posłanku w dzień i w nocy? Opaliś wybrał deskorolkę jako posłanko, inne psiaczki odeszły...Kto tuli się do Ciebie i do kogo Ty przytulasz się śpiąc? Quote
danka4u1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dobranoc Morusku. To kotek dla Ciebie do przytulania w nocy, żebyś nie czuł sie samotny. Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [SIZE=2][COLOR=red]:multi:1 LIPCA DZIEŃ PSA:multi: [U]MORUSKU[/U] NIECH CI BĘDZIE JUZ ZAWSZE TAK DOBRZE I BEZPIECZNIE JAK U RENI :lol: MÓJ ULUBIONY DZIADECZKU :lol:[/COLOR][/SIZE][IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane018.gif[/IMG] Quote
Lionees Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='danka4u1']Morusku, do kogo przytulasz się teraz na posłanku w dzień i w nocy? Opaliś wybrał deskorolkę jako posłanko, inne psiaczki odeszły...Kto tuli się do Ciebie i do kogo Ty przytulasz się śpiąc?[/QUOTE] Danuś,Morusek śpi teraz z pluszowym króliczkiem:)Zdjęcia są na poprzedniej stronie;) A jak jest cieplutko,to wystawiam Moruska na balkon,żeby sobie pospał na powietrzu(dzisiejsza fotka)Robię daszek z koca,aby słoneczko nie dokuczało:) [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/2637/pakamera789.jpg[/IMG] Quote
ketunia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Renata5']Danuś,Morusek śpi teraz z pluszowym króliczkiem:)Zdjęcia są na poprzedniej stronie;) A jak jest cieplutko,to wystawiam Moruska na balkon,żeby sobie pospał na powietrzu(dzisiejsza fotka)Robię daszek z koca,aby słoneczko nie dokuczało:) [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/2637/pakamera789.jpg[/IMG][/QUOTE] Jaka słodka fotka:) Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ma rację spostrzegawczy Majku, dbasz o staruszki ...i spróbuj nie dbać, a szczególnie o MORUSKA mojego [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img37.imageshack.us/img37/7536/sodkikrli.jpg&imgrefurl=http://klub.pies.pl/blogs/posts/Zwierzara/category/Pami-tnik-Frygi&usg=__UMf4UPZUoa_vBM9Mcy4P0h0Aj7A=&h=347&w=346&sz=12&hl=pl&start=63&um=1&itbs=1&tbnid=XQA81GMqVcVWOM:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dkr%25C3%25B3lik%2Bi%2Bpies%26start%3D60%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4GGLL_plPL353PL353%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:XQA81GMqVcVWOM:http://img37.imageshack.us/img37/7536/sodkikrli.jpg[/IMG][/URL]Dla Moruska przytulanka na dobry sen. Quote
danka4u1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Morusiątko moje, starutkie i kochane. Pokaż nam pysia. Myślę o Tobie cały czas. Quote
Lionees Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='ketunia']Co tam u Moruska?? U Moruska wszystko dobrze,upały mu nie straszne a apetyt dopisuje:) [quote name='danka4u1']Morusiątko moje, starutkie i kochane. Pokaż nam pysia. Myślę o Tobie cały czas. Mówisz-masz Kochana:loveu: Quote
danka4u1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dzięki, dzięki Reniu za zdjęcia i wiadomości. Wiesz, że Morusek to mój starutek wirtualny...nie obrażając i nnych psiaków- Naj, najukochańsza starowinka. Tak jakoś już mam, że biedni, starzy, chorzy i bezbronni najbardziej " leżą mi na sercu", ale wiem, że Morusiątko ma u Ciebie raj. Cieplutkie posłanko dla starowinki, pełaa miseczke- dobrze, że ma apetyt- a nawet królik do spanka jako przytulanka. Ech, gdybuy więcej było takich osób jak Tyz sercem i anielską cierpliwościa. Pozdrawiam Was serdecznie; bywam teraz rzadziej, bo internet do......wiadomo czego i trochę pracy w związku z wyjazdem w rodzinne strony, ale myslami jestem cały czas z Wami. Quote
Lionees Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Danuś,my również Ciebie serdecznie pozdrawiamy i Ketunię i wszystkich,którzy zaglądają do Moruska:loveu: dzisiejsze,przed chwilowe fotki:) buziaczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kochane myszki- jedna duża futrzasta, druga- Morusinka maleńka moja. Buziaczki, Reniu. Quote
Lionees Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='danka4u1']Kochane myszki- jedna duża futrzasta, druga- Morusinka maleńka moja. Buziaczki, Reniu. Nawet nie wiesz Danusiu,że prawdę napisałaś:) Morusek drepcze sobie po całym domu i dokołysał sie do posłanka Myszki(to jest moja adoptowana Myszka-sunia z padaczką:-().Myszka jest dobrze ułożoną panienką i odstąpiła Moruskowi swoje spanko,a sama położyła sie obok.Morusek niewiele myśląc połozył się na posłanku koleżanki i usnął:loveu: A tu podano jedzonko,jak zwykle prosto pod buziaczek.Były kluseczki z białym serem w środku,tak zwane leniwe pierogi;).Nagotowałam duuużo,najedliśmy sie my i psiaki.Oczywiście psiaki miały w wersji light,a my z masłem i z cukrem-mniam,pycha:)Od razu ze 2 kilo mi przybyło po takiej uczcie:watpliwy::placz:.No ale co tam,raz się żyje:p Pozdrowienia od Moruska:):loveu: Quote
danka4u1 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 I Moruska pozdrawiam i Ciebie Reniu i dużo, dużo buziaczków. Ja też nieraz zazdroszczę Ci tego Twojego psiego raju- chociaż wiem, ile to wymaga pracy-, ale takie ciepło i tyle serca emanuje z Twoich opisów i zdjęć, że jest to prawdziwa dogoterapia dla mnie, po różnych strasznościach na dogo. Dziękuję Ci za to. Quote
danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dla mojego faworyta Moruska przesyłam królewskie posłanko. Niziutkie, żeby psina nie miała problemów z doczłapaniem. Co u Morusiatka? Co u Ciebie Reniu? Buziaczki Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 U nas wszystko dobrze,Morusek jak to Morusek pokołysze się po domku,po trawce,poje,popije i pośpi...ot,cały Morusek:) A zdjęcia wstawię jak naprawię komputer... Quote
danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 To dobrze. Niech się kołysze jak najdłużej w tym swoim psim " innym chyba juz wymiarze". Jest szczęśliwy i kochany i to najważniejsze. Quote
Lionees Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wyjeżdżam na tydzień,ale Morusiątko i wszystkie psiaczki zostają z moim mężem,starszym synem i teściami.Nie zaznają głodu,chłodu ani bidy;)Jak przyjadę to powstawiam fotki,bo pod moją nieobecnośc nakazałam naprawić komputer...:) Buziaczki:loveu: Quote
danka4u1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Szerokiej drogi Reniu:lol:. Wróc nam cała i zdrowa, bo jestes potrzebna nam i psiakom. I....uważaj na meduzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lionees Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='danka4u1']Szerokiej drogi Reniu:lol:. Wróc nam cała i zdrowa, bo jestes potrzebna nam i psiakom. I....uważaj na meduzy :evil_lol: :evil_lol: No,pamiętam,pamietam:diabloti: dzięki,buziaczki:loveu: Quote
Recommended Posts