Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ketunia']Jak zwykle przytuleni:)

Reniu przyznaj się masz tylko jedno posłanko;)
No,oni sie teraz cały czas przytulają:),jak z Antosiem:-(...

A posłanka mam 3 :mdrmed:,a oni i tak na jednym zawsze:evil_lol:
A tu Morusek dokołysał się do posłanka i usnął;)

A Opaliś się do niego przytulił:loveu:

Jak zawsze razem:)

Dzisiaj idę po karsivan dla Moruska

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że Morusiątko ma swój kawałek futra, do ktorego może się przytulić. Byłby bardzo samotny po odejściu Antosia, gdyby nie Opaliś.
Buziaki dla Was wszystkich.

Posted

Ten Morusek jest kochaniutki :)

Mam nadzieję, że leki troszkę pomogą.
Reniu jak będziesz czegoś dodatkowo potrzebowała dla Moruska to daj znać. Coś zaradzimy:)

Posted

Jestem:)
Ketuniu-na razie wszystko mam dla Moruska:)
Niunius dostaje karsivan,witaminki dla staruszków i arthrofos na stawy.Ma apetyt,kołysze sie po domu i na spacerkach i na razie jakos sie trzyma:)
Wczorajsze fotki:)
Wczoraj była tez u mnie Elmira,przywiozła Fifka,jednak Morusek spał i nie przywitał sie z ciocią.Natomiast później przywitał sie z Fifkiem i wszystko było ok

Posted

Dzień dobry .moje kołyszące się Morusiątko:lol::lol::lol: Taka duża micha, a w niej pełno smakowitości. I zwyczajem książąt i księżniczek na RENATOWIŹNIE jemy w pozycji leżącej:lol::lol: Gdzie piesku miałbyś takia szczęśliwą starość?
Dzięki Ci za serce, Reniu. Pozdrawiam Cię :lol::lol:

Posted

Jutro przyjezdża do mnie maleńki,stareńki ślepaczek Miętusek z tego samego schroniska co Morusek:)
A tymczasem fotki naszego kawalera z FIFIM-nowym kolegą,co przyjechał do mnie tydzień temu:)

NO I NA KONIEC ŚWIĘTA TRÓJCA...Morusek,Fifi I Opalik:):loveu:

Posted

Jak dobrze, że Morusek ma znowu swoje futra do przytulenia po odejściu Antosia i to teraz aż trzy sztuki. Ten pies jest SZCZĘŚLIWY,[SIZE=2]a my wszyscy razem z nim.
Gdyby więcej ludzi było do Ciebie, Reniu, podobnych i miało tyle serca- i sił psychicznych, bo to niewyobrażalne obciążenie- dla starutków, kołyszących się, ale spragnionych, jak każdy, ciepla i uczucia.

• 2 weeks later...
Posted

Jestesmy,żyjemy:),ale narzekamy na chroniczny brak czasu:shake:
Morusio z niedzieli:) na powitanie 2 dogo cioteczek,nasz kawaler ubrał sie w nowy sweterek;) i jak zwykle powitał na śpiąco:)

Tu z Fifim i Opalisiem:)

Morusio i Fifi:)

Morusio i Opalis:)

A tak Niunio glamie paróweczki:)

Posted

Reniu, wiem, że nie masz teraz głowy do pogawędek odkąd przbyły Ci dziadeczki chore. Wiem, co to znaczy, bo sama mam takiego chorutka..Wiem, jaka to ulga i radość, gdy psiak może jeść smakowite, gotowane żarełko, bo sama tak karmiłam swojego Oskara przez 10 lat. To były piękne czasy, ale i te niech trwają jak najdłużej mimo walki z kupami, niechęcią do jedynie dozwolonej tylko suchej karmy i...ceną tego " jedzonka".
Dobrze, że Morusiątko może wcinać normalne jedzenie i ma apetyt. I NIECH TAK BĘDZIE.
Buziaki dla Was wszystkich.
Opaliś jak zwykle leży "półgębkiem" na posłanku:lol::lol:

Dobranoc mój ulubieńcu.
Dobranoc, bo jest godz. 2.27 30.05.10 !!

• 2 weeks later...
Posted

ketunia napisał(a):
Kochany Morusek.
Nadal bidulek jest tak wylizywany przez Fifiego?
Lek choć troszkę pomógł?

Ketuniu,nie spię i czuwam nad spokojnym snem Moruska.Póki co,Fifek go nie liże.A lek chyba pomaga,bo Morusio jakby bardziej sie wyprostował jak chodzi:),bo wcześniej zgarbiony był jak pałąk:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Ketuniu,nie spię i czuwam nad spokojnym snem Moruska.Póki co,Fifek go nie liże.A lek chyba pomaga,bo Morusio jakby bardziej sie wyprostował jak chodzi:),bo wcześniej zgarbiony był jak pałąk:-(

To dobrze, że chociaż troszeczkę pomaga.
Morusek ma jeszcze lek?

Posted

ketunia napisał(a):
To dobrze, że chociaż troszeczkę pomaga.
Morusek ma jeszcze lek?

Pod koniec czerwca lek się kończy,bo kupiłam mu pod koniec kwietnia,było 60 tabletek,Morusek bierze tabletke dziennie(pół rano,pół wieczorem).
A teraz nowe fotki:) Morunio nie jest juz chyba taki bardzo zgarbiony jak na poczatku,prawda?:)

Posted

Śliczny mój dziadeczek:lol::lol: Może jeszcze nie podskakuje jak ta emotka:multi::multi:ale rzeczywiście lepiej wygląda. Tylkne łapiny szeroko rozstawione dla zachowania równowagi, ale nie jest tak zgarbiony.
Najważniejsze, by był zdrowy- jak na swój wiek oczywiście- i żeby nie cierpiał, bo troski i serca mu nie brakuje.
Dobrego dnia Moruski wszystkie " do kupy":lol::lol: