Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='ketunia']Jak zwykle przytuleni:) Reniu przyznaj się masz tylko jedno posłanko;) No,oni sie teraz cały czas przytulają:),jak z Antosiem:-(... A posłanka mam 3 :mdrmed:,a oni i tak na jednym zawsze:evil_lol: A tu Morusek dokołysał się do posłanka i usnął;) A Opaliś się do niego przytulił:loveu: Jak zawsze razem:) Dzisiaj idę po karsivan dla Moruska Quote
danka4u1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dobrze, że Morusiątko ma swój kawałek futra, do ktorego może się przytulić. Byłby bardzo samotny po odejściu Antosia, gdyby nie Opaliś. Buziaki dla Was wszystkich. Quote
ketunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ten Morusek jest kochaniutki :) Mam nadzieję, że leki troszkę pomogą. Reniu jak będziesz czegoś dodatkowo potrzebowała dla Moruska to daj znać. Coś zaradzimy:) Quote
Lionees Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jestem:) Ketuniu-na razie wszystko mam dla Moruska:) Niunius dostaje karsivan,witaminki dla staruszków i arthrofos na stawy.Ma apetyt,kołysze sie po domu i na spacerkach i na razie jakos sie trzyma:) Wczorajsze fotki:) Wczoraj była tez u mnie Elmira,przywiozła Fifka,jednak Morusek spał i nie przywitał sie z ciocią.Natomiast później przywitał sie z Fifkiem i wszystko było ok Quote
danka4u1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dzień dobry .moje kołyszące się Morusiątko:lol::lol::lol: Taka duża micha, a w niej pełno smakowitości. I zwyczajem książąt i księżniczek na RENATOWIŹNIE jemy w pozycji leżącej:lol::lol: Gdzie piesku miałbyś takia szczęśliwą starość? Dzięki Ci za serce, Reniu. Pozdrawiam Cię :lol::lol: Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jutro przyjezdża do mnie maleńki,stareńki ślepaczek Miętusek z tego samego schroniska co Morusek:) A tymczasem fotki naszego kawalera z FIFIM-nowym kolegą,co przyjechał do mnie tydzień temu:) NO I NA KONIEC ŚWIĘTA TRÓJCA...Morusek,Fifi I Opalik:):loveu: Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ketunia napisał(a):Słodko razem wyglają :) No:) A dwa posłanka leżą puste,bo chłopaki na jednym sie gniotą:p Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jak dobrze, że Morusek ma znowu swoje futra do przytulenia po odejściu Antosia i to teraz aż trzy sztuki. Ten pies jest SZCZĘŚLIWY,[SIZE=2]a my wszyscy razem z nim. Gdyby więcej ludzi było do Ciebie, Reniu, podobnych i miało tyle serca- i sił psychicznych, bo to niewyobrażalne obciążenie- dla starutków, kołyszących się, ale spragnionych, jak każdy, ciepla i uczucia. Quote
danka4u1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Morusku, tyle jest nowych piesków u Twojej Reni, ale Ty zawsze i tak będziesz moim ulubieńcem. Bądź szczęśliwi zdrowu, mały dziadeczku. Quote
Lionees Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestesmy,żyjemy:),ale narzekamy na chroniczny brak czasu:shake: Morusio z niedzieli:) na powitanie 2 dogo cioteczek,nasz kawaler ubrał sie w nowy sweterek;) i jak zwykle powitał na śpiąco:) Tu z Fifim i Opalisiem:) Morusio i Fifi:) Morusio i Opalis:) A tak Niunio glamie paróweczki:) Quote
danka4u1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Reniu, wiem, że nie masz teraz głowy do pogawędek odkąd przbyły Ci dziadeczki chore. Wiem, co to znaczy, bo sama mam takiego chorutka..Wiem, jaka to ulga i radość, gdy psiak może jeść smakowite, gotowane żarełko, bo sama tak karmiłam swojego Oskara przez 10 lat. To były piękne czasy, ale i te niech trwają jak najdłużej mimo walki z kupami, niechęcią do jedynie dozwolonej tylko suchej karmy i...ceną tego " jedzonka". Dobrze, że Morusiątko może wcinać normalne jedzenie i ma apetyt. I NIECH TAK BĘDZIE. Buziaki dla Was wszystkich. Opaliś jak zwykle leży "półgębkiem" na posłanku:lol::lol: Dobranoc mój ulubieńcu. Dobranoc, bo jest godz. 2.27 30.05.10 !! Quote
danka4u1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Byłam u Ciebie, Morusku, Dobrej nocy pieseczku. Quote
Lionees Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Oj,przy fifku,to ten sen jest różny.Morusek nie zna dnia i godziny,kiedy go wyrwe ze snu i wsadzę pod prysznic:roll: Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Przed wczorajsze fotki dreptusia naszego maleńkiego:):loveu: Quote
danka4u1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Myszeńku, maleńka. Jaki dobry los Cię spotkał na ostatnie latka.. Quote
ketunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kochany Morusek. Nadal bidulek jest tak wylizywany przez Fifiego? Lek choć troszkę pomógł? Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ketunia napisał(a):Kochany Morusek. Nadal bidulek jest tak wylizywany przez Fifiego? Lek choć troszkę pomógł? Ketuniu,nie spię i czuwam nad spokojnym snem Moruska.Póki co,Fifek go nie liże.A lek chyba pomaga,bo Morusio jakby bardziej sie wyprostował jak chodzi:),bo wcześniej zgarbiony był jak pałąk:-( Quote
ketunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Renata5 napisał(a):Ketuniu,nie spię i czuwam nad spokojnym snem Moruska.Póki co,Fifek go nie liże.A lek chyba pomaga,bo Morusio jakby bardziej sie wyprostował jak chodzi:),bo wcześniej zgarbiony był jak pałąk:-( To dobrze, że chociaż troszeczkę pomaga. Morusek ma jeszcze lek? Quote
martka1982 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 szukam osoby, która przeprowadzi wizytę przed adopcyjną na osiedlu bohaterów II wojny światowej w Poznaniu znacie kogoś? Quote
danka4u1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dobranoc, Morusku- mój starutki psiaku. Słodkich snów dziadeczku. Quote
Lionees Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ketunia napisał(a):To dobrze, że chociaż troszeczkę pomaga. Morusek ma jeszcze lek? Pod koniec czerwca lek się kończy,bo kupiłam mu pod koniec kwietnia,było 60 tabletek,Morusek bierze tabletke dziennie(pół rano,pół wieczorem). A teraz nowe fotki:) Morunio nie jest juz chyba taki bardzo zgarbiony jak na poczatku,prawda?:) Quote
danka4u1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Śliczny mój dziadeczek:lol::lol: Może jeszcze nie podskakuje jak ta emotka:multi::multi:ale rzeczywiście lepiej wygląda. Tylkne łapiny szeroko rozstawione dla zachowania równowagi, ale nie jest tak zgarbiony. Najważniejsze, by był zdrowy- jak na swój wiek oczywiście- i żeby nie cierpiał, bo troski i serca mu nie brakuje. Dobrego dnia Moruski wszystkie " do kupy":lol::lol: Quote
Recommended Posts