Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']MORUS !!! Do obiektywu patrz! Ząbki- wspomnienie po ząbkach - pokazać w uśmiechu!! Pani robi zdjęcia i kręci filmiki, a Ty śpisz ?
No:) mam nowy telefon i nie będę się już musiała nikogo prosić o fotki;) I naumiałam się wrzucać filmiki na you tube:cool3:.
Teraz kilka fotek,a jak kawaler sie obudzi to wydziergam jakiś filmik.Zobaczycie Moruska "na żywo":)

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia napisał(a):
Ja nie wiedziałam, że tak on taki bidulek :(
Reniu nie potrzeba mu jakis leków na te łapki?
Może można mu jakoś pomóc???

Mówiłam,że on taki sierotek:-(,tylko pisać,a zobaczyć,to tez różnica,prawda?Ona tak sobie człapie cały czas.Bierze witaminki dla staruszków,ma apetyt,tylko jest taki właśnie zgarbiony i kuśtykający.Może karsivan by mu się przydał?Tylko,że u mnie to on drogi jest jak pierun.U mojej wetki kosztuje 90zł,a wiem,że dziewczyny kupują po 50 parę.Morusiowi starczyłoby opakowanie na 2 miesiące

Posted

ketunia napisał(a):
Ja nie wiedziałam, że tak on taki bidulek :(
Reniu nie potrzeba mu jakis leków na te łapki?
Może można mu jakoś pomóc???

RENIU! Jak można mu pomóc? Dobrze, jest u Ciebie. Jak Ty wytrzymujesz tyle psiej biedy ? Podziwiam Cię szczerze.

Posted

[quote name='danka4u1']RENIU! Jak można mu pomóc? Dobrze, jest u Ciebie. Jak Ty wytrzymujesz tyle psiej biedy ? Podziwiam Cię szczerze.
Sama jestem chora,to rozumiem chorobę i niemoc innych,dlatego schronienie u mnie dostają właśnie te najgorsze bidy...tylko ta śmierć jest nie do ogarnięcia:shake::-(.W przeciągu roku odeszły u mnie 2 stare psiaki(Satka i Antoś) a boli,jakby to było wczoraj:-(
Jak nie będzie dzisiaj padał deszcz,to pocykam małemu fotki na dworku,na trawce:)

Dziewczynki z Konina,obejrzyjcie proszę filmik i powiedzcie,czy Morusio był właśnie taki w schronisku,czy lepiej chodził?Chociaż sądzę po fotkach z lata,że nie był taki zgarbiony jak teraz:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Mówiłam,że on taki sierotek:-(,tylko pisać,a zobaczyć,to tez różnica,prawda?Ona tak sobie człapie cały czas.Bierze witaminki dla staruszków,ma apetyt,tylko jest taki właśnie zgarbiony i kuśtykający.Może karsivan by mu się przydał?Tylko,że u mnie to on drogi jest jak pierun.U mojej wetki kosztuje 90zł,a wiem,że dziewczyny kupują po 50 parę.Morusiowi starczyłoby opakowanie na 2 miesiące

Masz rację co innego poczytać a co innego zobaczyć.
Reniu proszę kup mu ten lek. Pieniądze już do Ciebie wysłałam.
Biedny maluszek :(

Posted

[quote name='ketunia']Masz rację co innego poczytać a co innego zobaczyć.
Reniu proszę kup mu ten lek. Pieniądze już do Ciebie wysłałam.
Biedny maluszek :(
Kupię mu na pewno.
A teraz dzisiejsze fotki:)
dzisiaj znowu załozyłam Morusiowi kubraczek,bo niby słoneczko świeci,ale jest chłodno jak dla takiego staruszeczka

Odpoczynek na cieplutkiej trawce:)

Posted

ketunia napisał(a):
Kochaniutki piesek :)
Reniu myślisz, że coś go boli przy chodzeniu?

Raczej nie,bo jak tak sobie człapie,to nie wydaje się,żeby go coś bolało,nie piszczy,nie wyrywa się jak go dotykam.A niestety bólu nie da się zbadać i tylko sam psiak może nam pokazać poprzez swoje zachowanie,czy coś go boli,czy nie.Wydaje mi się,że Morusek nie cierpi.Wiem,jak zachowywał się Antoś
  • jak go bolało a u Moruska nie ma takich objawów

• Posted

Reniu, Morus na trawce jest piękny. Śpiący- przepiękny. A Ty jesteś ANIOŁ. Dobrze nam tu pisać i rozczulać się nad psimi biedami, a Ty jesteś z nimi i ich starością na codzień. Dajesz im szczęśliwe życie. Chciałoby się być u Ciebie...tyle serca i cierpliwości.

Posted

[quote name='danka4u1']http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnk2.htm

DLA Moruska bajeczka Na Dobranoc OD Cioci Danusi
    Śliczna bajeczka,dziękujemy Cioci Danusi:loveu:

Króciutki filmik jak Morusio śpi z Opalisiem.Opalik wyczuł,że podeszłam do nich i wstał się przywitać,a Morusio wyczuł,że coś mu się luźno zrobiło i podniósł głowinkę w poszukiwaniu kolegi:)

[video=youtube;x0inmWywHp0]http://www.youtube.com/watch?v=x0inmWywHp0[/video]

Posted

ketunia napisał(a):
    Pocieszny ten Morusek.:)
    Mam nadzieję, że ten lek mu chociaż troszkę pomoże.

Pieniążki na lek doszły-dziękuję:)
    Karsivan będzie w przyszłym tygodniu,bo wetka nie ma go na stanie,musi przywieźć z hurtowni

Posted

Renia ma więcej posłanek, ale wobec Wielkiego DLA psiaków SERCA, drastycznie zmniejszył Się jej Metraż i JAK widać, TZ żartem dokładnie futrzakami obłożony-ale lubi Na szczęście NIE, oprócz Tego, Morusek Na towarzyski dziaduleniek i zawsze znajdzie chętnego do wspólnego spanka. Nawet JAK współspacz takich żartem nieco większych gabarytów. Do-mowi Morusiątko lubię moje kochane i Renia Musi uwzględnić życzenie Księcia.
    Dobranoc i ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze wszystkie Opaliko-Moruski.
    :shake:Przepraszam, ale znowu "szyfruje" mi Posty.:shake: :diabloti:rozszyfrowywania Miłego:multi::evil_lol: