Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='danka4u1']MORUS !!! Do obiektywu patrz! Ząbki- wspomnienie po ząbkach - pokazać w uśmiechu!! Pani robi zdjęcia i kręci filmiki, a Ty śpisz ? No:) mam nowy telefon i nie będę się już musiała nikogo prosić o fotki;) I naumiałam się wrzucać filmiki na you tube:cool3:. Teraz kilka fotek,a jak kawaler sie obudzi to wydziergam jakiś filmik.Zobaczycie Moruska "na żywo":) Quote
ketunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jaki on fajniutki :) Z niecierpliwością czekam na filmik :) Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ketunia napisał(a):Jaki on fajniutki :) Z niecierpliwością czekam na filmik :) Juz wstawiam,sekundka,przed chwilką zrobiłam:) Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Taa daaam:) Nasz Niuniuś;) [video=youtube;CGDw-SEagTI]http://www.youtube.com/watch?v=CGDw-SEagTI[/video] Quote
ketunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ja nie wiedziałam, że tak on taki bidulek :( Reniu nie potrzeba mu jakis leków na te łapki? Może można mu jakoś pomóc??? Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ketunia napisał(a):Ja nie wiedziałam, że tak on taki bidulek :( Reniu nie potrzeba mu jakis leków na te łapki? Może można mu jakoś pomóc??? Mówiłam,że on taki sierotek:-(,tylko pisać,a zobaczyć,to tez różnica,prawda?Ona tak sobie człapie cały czas.Bierze witaminki dla staruszków,ma apetyt,tylko jest taki właśnie zgarbiony i kuśtykający.Może karsivan by mu się przydał?Tylko,że u mnie to on drogi jest jak pierun.U mojej wetki kosztuje 90zł,a wiem,że dziewczyny kupują po 50 parę.Morusiowi starczyłoby opakowanie na 2 miesiące Quote
danka4u1 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ketunia napisał(a):Ja nie wiedziałam, że tak on taki bidulek :( Reniu nie potrzeba mu jakis leków na te łapki? Może można mu jakoś pomóc??? RENIU! Jak można mu pomóc? Dobrze, jest u Ciebie. Jak Ty wytrzymujesz tyle psiej biedy ? Podziwiam Cię szczerze. Quote
Lionees Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='danka4u1']RENIU! Jak można mu pomóc? Dobrze, jest u Ciebie. Jak Ty wytrzymujesz tyle psiej biedy ? Podziwiam Cię szczerze. Sama jestem chora,to rozumiem chorobę i niemoc innych,dlatego schronienie u mnie dostają właśnie te najgorsze bidy...tylko ta śmierć jest nie do ogarnięcia:shake::-(.W przeciągu roku odeszły u mnie 2 stare psiaki(Satka i Antoś) a boli,jakby to było wczoraj:-( Jak nie będzie dzisiaj padał deszcz,to pocykam małemu fotki na dworku,na trawce:) Dziewczynki z Konina,obejrzyjcie proszę filmik i powiedzcie,czy Morusio był właśnie taki w schronisku,czy lepiej chodził?Chociaż sądzę po fotkach z lata,że nie był taki zgarbiony jak teraz:shake: Quote
ketunia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Renata5 napisał(a):Mówiłam,że on taki sierotek:-(,tylko pisać,a zobaczyć,to tez różnica,prawda?Ona tak sobie człapie cały czas.Bierze witaminki dla staruszków,ma apetyt,tylko jest taki właśnie zgarbiony i kuśtykający.Może karsivan by mu się przydał?Tylko,że u mnie to on drogi jest jak pierun.U mojej wetki kosztuje 90zł,a wiem,że dziewczyny kupują po 50 parę.Morusiowi starczyłoby opakowanie na 2 miesiące Masz rację co innego poczytać a co innego zobaczyć. Reniu proszę kup mu ten lek. Pieniądze już do Ciebie wysłałam. Biedny maluszek :( Quote
Lionees Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='ketunia']Masz rację co innego poczytać a co innego zobaczyć. Reniu proszę kup mu ten lek. Pieniądze już do Ciebie wysłałam. Biedny maluszek :( Kupię mu na pewno. A teraz dzisiejsze fotki:) dzisiaj znowu załozyłam Morusiowi kubraczek,bo niby słoneczko świeci,ale jest chłodno jak dla takiego staruszeczka Odpoczynek na cieplutkiej trawce:) Quote
Lionees Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 No i ciepłe promienie słoneczka utuliły Moruska do snu;) Quote
ketunia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kochaniutki piesek :) Reniu myślisz, że coś go boli przy chodzeniu? Quote
Lionees Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ketunia napisał(a):Kochaniutki piesek :) Reniu myślisz, że coś go boli przy chodzeniu? Raczej nie,bo jak tak sobie człapie,to nie wydaje się,żeby go coś bolało,nie piszczy,nie wyrywa się jak go dotykam.A niestety bólu nie da się zbadać i tylko sam psiak może nam pokazać poprzez swoje zachowanie,czy coś go boli,czy nie.Wydaje mi się,że Morusek nie cierpi.Wiem,jak zachowywał się Antoś jak go bolało a u Moruska nie ma takich objawów Quote
danka4u1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Reniu, Morus na trawce jest piękny. Śpiący- przepiękny. A Ty jesteś ANIOŁ. Dobrze nam tu pisać i rozczulać się nad psimi biedami, a Ty jesteś z nimi i ich starością na codzień. Dajesz im szczęśliwe życie. Chciałoby się być u Ciebie...tyle serca i cierpliwości. Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnk2.htm DLA Moruska bajeczka Na Dobranoc OD Cioci Danusi Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='danka4u1']http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnk2.htm DLA Moruska bajeczka Na Dobranoc OD Cioci Danusi Śliczna bajeczka,dziękujemy Cioci Danusi:loveu: Króciutki filmik jak Morusio śpi z Opalisiem.Opalik wyczuł,że podeszłam do nich i wstał się przywitać,a Morusio wyczuł,że coś mu się luźno zrobiło i podniósł głowinkę w poszukiwaniu kolegi:) [video=youtube;x0inmWywHp0]http://www.youtube.com/watch?v=x0inmWywHp0[/video] Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Buziaczki dla Moruska i jego Pani od cioci Danusi Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='danka4u1'] Buziaczki dla Moruska i jego Pani od cioci Danusi Buziaczki od Moruska i Renatki dla Cioci Danusi Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Bóg zapłać ,dobry człowieku. Niech Ci będzie wynagrodzone teraz i na wieki wieków....Dobranoc Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Pocieszny ten Morusek.:) Mam nadzieję, że ten lek mu chociaż troszkę pomoże. Quote
danka4u1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dobranoc mój kochany dziaduleńku. Słodkich snów, buźka od cioci Danusi i kuzynka Oskarka- też dziaduleńka. Bużka dla Twojej kochanej Renatki. Gdyby nie ona.. Pa;) Quote
Lionees Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ketunia napisał(a):Pocieszny ten Morusek.:) Mam nadzieję, że ten lek mu chociaż troszkę pomoże. Pieniążki na lek doszły-dziękuję:) Karsivan będzie w przyszłym tygodniu,bo wetka nie ma go na stanie,musi przywieźć z hurtowni Quote
ketunia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jak zwykle przytuleni:) Reniu przyznaj się masz tylko jedno posłanko;) Quote
danka4u1 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Renia ma więcej posłanek, ale wobec Wielkiego DLA psiaków SERCA, drastycznie zmniejszył Się jej Metraż i JAK widać, TZ żartem dokładnie futrzakami obłożony-ale lubi Na szczęście NIE, oprócz Tego, Morusek Na towarzyski dziaduleniek i zawsze znajdzie chętnego do wspólnego spanka. Nawet JAK współspacz takich żartem nieco większych gabarytów. Do-mowi Morusiątko lubię moje kochane i Renia Musi uwzględnić życzenie Księcia. Dobranoc i ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze ochraniacze wszystkie Opaliko-Moruski. :shake:Przepraszam, ale znowu "szyfruje" mi Posty.:shake: :diabloti:rozszyfrowywania Miłego:multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts