Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak nie naprawię aparatu,to w sobotę przyjadą do mnie dziewczyny z dogo z profesjonalnym sprzętem i pocykają foty całemu towarzystwu:)
A Morusek sobie drepcze i drepcze i drepcze...rozchodził się chłopak niemożliwie:)
Moje staruszki jakoś osłabły na wiosnę,a w Moruska jakby życie wstąpiło.Mniej śpi,więcej je,sporo chodzi,ciekawski się zrobił,wszędzie wsadza swój mały nosek i wącha;)Ostatnio jak go wyciągnęłam z kąta między fotelem a ścianą,to naszczekał na mnie,że jak ja mogłam,przecież On tam coś fajnego znalazł,a ja go wyciągam:shake:.No i patrzę,a tam ciasteczko psie zbunkrowane przez Edusia,bo Edi nie zjada ciasteczek,tylko chowa po kątach:p
Morusek zna smak ciasteczek,bo zgniatam mu je i daję,bo mu smakują i to jak!Łasuch jest z tego naszego Morusińskiego:loveu:
A z Opalikiem to żyją sobie na stopie koleżeńskiej,czasami razem śpią,ale to czasami.Przyjaźni z tego nie będzie na bank,ale dobrze,że już się tolerują:)

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ketunia-pieniążki przyszły,dziękuję:loveu:
Ketunia,może zrób małemu allegro,bo chyba nie ma i daj swój telefon co?Mail może być mój,albo Twój,wsio jedno,ale telefon niech ktoś poda do siebie
Morusiński będzie już 4-ty miesiąc u mnie.Mnie nie przeszkadza,ale im wcześniej znajdzie domek,tym lepiej dla Niego.Domek mógłby być z jakimś zwierzaczkiem,Morusiowi byłoby raźniej,bo On lubi inne psiaki,oby Mu tylko z miski nie wyjadały,to będzie gites:)

Posted

[quote name='Renata5']Życzę Wszystkim Zdrowych,Spokojnych Świąt Wielkanocnych

Reniu ja również życzę Wam Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych.
Całuski dla Moruska i reszty ferajny:)

Posted

Niech taki "szeroki" uśmiech zawita na Waszych buźkach w te święta.

Pogody ducha,pogody za oknem,zdrówka dla Ciebie Reniu-psi aniele- i dla Twoich wszystkich Morusków hurtem czyli wesołych Świąt Wielkanocnych.

Posted

U Moruska stara bida-dobrze,że nie ma nowej:) Apetyt mu dopisuje,z Opalikiem już jest zgoda,ale jednak śpią na oddzielnych posłankach.Morusio dużo chodzi,szczeka sobie jak usłyszy jak inny psiak szczeknie;),na dworku obwąchuje każdy krzaczek:).W środe prawdopodobnie będę miała nowe fotki.Ketunia Kochanie zrób małemu allegro na razie z tych fotek co są.Może w srodę będą ładniejsze,to podmienisz.Może nasz chłopaczek znajdzie domek,bo juz 5 miesiąc sobie u mnie drepcze;).

Posted

Renata5 napisał(a):
U Moruska stara bida-dobrze,że nie ma nowej:) Apetyt mu dopisuje,z Opalikiem już jest zgoda,ale jednak śpią na oddzielnych posłankach.Morusio dużo chodzi,szczeka sobie jak usłyszy jak inny psiak szczeknie;),na dworku obwąchuje każdy krzaczek:).W środe prawdopodobnie będę miała nowe fotki.Ketunia Kochanie zrób małemu allegro na razie z tych fotek co są.Może w srodę będą ładniejsze,to podmienisz.Może nasz chłopaczek znajdzie domek,bo juz 5 miesiąc sobie u mnie drepcze;).

Renatko kochana postanowiłyśmy z siostrą, że Morusek zostanie u Ciebie na dożyciu. Jeśli oczywiście się zgodzisz.

Posted

ketunia napisał(a):
Renatko kochana postanowiłyśmy z siostrą, że Morusek zostanie u Ciebie na dożyciu. Jeśli oczywiście się zgodzisz.

No zastrzeliłyście mnie taką wiadomością:-o.Dziękuję za zaufanie:loveu:,oczywiście że Morusek może zostać:).Ale allegro mu nie zaszkodzi,może znajdzie się domek co pokocha Morusia jak my?

Posted

Renata5 napisał(a):
No zastrzeliłyście mnie taką wiadomością:-o.Dziękuję za zaufanie:loveu:,oczywiście że Morusek może zostać:).Ale allegro mu nie zaszkodzi,może znajdzie się domek co pokocha Morusia jak my?

Spróbowac możemy.:)
Może któraś z dobrych Cioteczek napisze Moruskowi jakiś piękny tekst do allegro?

Posted

Renata5 napisał(a):
może znajdzie się domek co pokocha Morusia jak my?

Ja go tak kocham , starutka małego, co kołysze się na nożynach po Twoim domku ,Reniu, ale u mnie nie ma RAJU...niestety... Pa

Posted

ketunia napisał(a):
Spróbowac możemy.:)
Może któraś z dobrych Cioteczek napisze Moruskowi jakiś piękny tekst do allegro?

Ketunia,padnij na kolana przed Majqą,a napisze taki tekst,ze nam wszystkim buty pospadają,zresztą wiesz jakie ona cuda pisze:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Ketunia,padnij na kolana przed Majqą,a napisze taki tekst,ze nam wszystkim buty pospadają,zresztą wiesz jakie ona cuda pisze:)

Masz rację Reniu. Idę Ją błagać o tekst:)

Posted

ketunia napisał(a):
Masz rację Reniu. Idę Ją błagać o tekst:)

Błagaj,błagaj:)
Bo wiesz,mi naprawdę Morusek nie przeszkadza,to kochany,słodki psiak,praktycznie bezproblemowy.Śpi,zje,pochodzi,poprzytulamy się i znowu idzie spać.Jest malutki,nie zajmuje dużo miejsca,no idealny tymczasowicz:)Ale Morusek powrócił do świata żywych,nie jest "umierający",także myślę,że warto go wyadoptować do super domku.Są jeszcze ludzie o dobrych,wrażliwych sercach,może właśnie taka osoba wypatrzy naszego Moruska? A na jego miejsce przyjedzie kolejna,opuszczona,bezbronna sierotka.Nie ma parcia,że Morusek musi dom znaleźć już,tym bardziej,że zgodziłyscie się,żeby został u mnie dozywotnio,a i ja nie mam nic przeciwko temu.Ale mysle,że warto spróbować poszukać Mu domku:)

Posted

Morusiątko kochane, pokaż swój pyszczek. Co u ciebie? Wyjdź z domku na wiosenne słoneczko i pokaż nam się, szanowny emerycie. Nie bój się, Renia tylko cię tak straszy zmianą raju na inny raj(???), a przeciez wiesz,ze kocha cię nad życie. Gdzie cię będziemy szukać w dalekim świecie i gdzie tak ci będzie dobrze jak u RENATY5 ?-