Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Ci Twoi chłopcy Reniu są udani :)
Miętusek przyjeżdza do Ciebie?
No niby mógłby,ale jeszcze nie wiem,co zadecydują dziewczyny
Tadzik poszedł do domku,a Opalik wszedł na miejsce Antosia,Edus tez zaraz zmyka do dogomaniackiego ds,także miejsce w sumie mam

Posted

ketunia napisał(a):
Super by było. Wtedy pewnie miałabyś wesoło.

Ja już mam wesoło;)...niestety przy takich starowinkach sa tez smutne chwile,bardzo smutne:-(

Posted

ketunia napisał(a):
Domyślam się Reniu:(
Tylko gdyby nie Ty te psiaki na starośc nie zaznałyby ciepła i miłości. Odchodzą kochane i ważne.

Prawdę napisałaś.Ja cały swój czas poświęcam tym bidom,siedzę w domu,nawet trochę zdziwaczałam(?)bo nie łażę po znajomych,bo nie mam ani czasu,ani chęci,ani wspólnych tematów,bo ploty i zycie innych mnie średno obchodzi,więc nie mam o czym gadać z ludźmi.Mam swoją rodzinę,swoje psy i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba...no zdrowia więcej by sie przydało,no ale to juz siła wyższa,na którą nie do końca mam wpływ...

Posted

Morusiątko na początku nie koniecznie był proludzki,jednak teraz czasami,łaskawie pozwoli sie wziąć na kolanka i nawet sobie uśnie:loveu:

Nie mam takich zwałów tłuszczu na brzuchu,to sweter tak sie powywijał:p

Posted

Dobry wieczór kochanie,wiem już ,że Twój mąż nie ma krzywego kręgosłupa i to tylko szew na koszulce-zdjęcie z Moruskami w kupie przed kompem-ale,że Ty nie masz zwałów tłuszczu na brzuchu,nie wiedziałam.A tak poza tym,co słychać? Nocne igraszki z Opalikiem i Moruskiem nadal trwają?

Posted

[quote name='danka4u1']Dobry wieczór kochanie,wiem już ,że Twój mąż nie ma krzywego kręgosłupa i to tylko szew na koszulce-zdjęcie z Moruskami w kupie przed kompem-ale,że Ty nie masz zwałów tłuszczu na brzuchu,nie wiedziałam.A tak poza tym,co słychać? Nocne igraszki z Opalikiem i Moruskiem nadal trwają?
Niekoniecznie,Morusek chyba sie na Opalika obraził:cool3:
Haahaahaa,uśmiałam się z pierwszej części Twojego postu:-D.Fajnie to napisałaś:evil_lol:
No wiesz,dlaczego ktoś ma sobie wyobrazać że mam krzywego chłopa jak nie mam,albo,że mam fałdy jak nie mam...aż takich:diabloti:
jak Cię widzą tak Cię piszą:cool3:

No niezłe jest to zdanie... -zdjęcie z Moruskami w kupie przed kompem...:diabloti:

Posted

No,ja wiem i Ty wiesz,że nie w kupie,bo Morusko-Opaliki tylko znaczą,ale kupa niezła była przed tym kompem.Milo mi,że Antoś sprowadził Ci swojego zastępcę,który nie pozwala Ci znaczyć domu bez przerwy łzami.Wiedział chłopak,co robi,wskazując drogę do Twojego raju Opalikowi.
Dobranoc,bo rano mam problemy-zresztą wiekuiste- ze spionizowaniem się.

Posted

[quote name='danka4u1']No,ja wiem i Ty wiesz,że nie w kupie,bo Morusko-Opaliki tylko znaczą,ale kupa niezła była przed tym kompem.Milo mi,że Antoś sprowadził Ci swojego zastępcę,który nie pozwala Ci znaczyć domu bez przerwy łzami.Wiedział chłopak,co robi,wskazując drogę do Twojego raju Opalikowi.
Dobranoc,bo rano mam problemy-zresztą wiekuiste- ze spionizowaniem się.
Morusek na razie nie wychodzi na dwór,także kupa tez jest;)
To prawda,że odkąd jest Opalik,to jakoś tak mi lżej na duchu,bo mam wrażenie,że widzę Antosia,przynajmniej z wyglądu,bo zachowanie jest inne...jednak łzy mi jeszcze do oczu napływają:-(
Dobranoc Kochana,spokojnej nocy:loveu:

Posted

No i mam mojego Moruska.Dawno nie było sesji zdjęciowej z kolacyjek.Co lubią teraz Twoi rozpuszczeni podopieczni? Paróweczki,kluseczki na mleczku? Aż zgłodniałam.

Posted

[quote name='danka4u1']No i mam mojego Moruska.Dawno nie było sesji zdjęciowej z kolacyjek.Co lubią teraz Twoi rozpuszczeni podopieczni? Paróweczki,kluseczki na mleczku? Aż zgłodniałam.
Dzisiaj był pasztet drobiowy,wszystkie psiaki go bardzo lubią:)
Morusek z apetytem zjadł,a potem odwrócił się i wsadził dupkę w pustą miseczkę i tak usnął:evil_lol:.Opalik pilnuje swojej miski,może i Morusek w ten sposób pilnuje swojej?:razz:

Posted

Przed chwilą Gonia66 wkleiła na wątku Edusia taki reportaż...
Zobaczcie same...
http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/i...e-do-przyjecia

UWAGA, filmik dołączony do artykułu tylko dla ludzi o mocnych nerwach....

Po prostu zatkało mnie,nie mam słów,ani emotki,która by wyraziła,to co teraz czuję....boszsze...
Sunia trafiła do tego schroniska,w którym był Morusek..dzięki bogu.Będzie tam miała cudowną opiekę,aby tylko przezyła...

Posted

Jesteście wspaniali,a Morusek przekochany.Chciałoby się wygłaskać tę kochaną psinę tam i z powrotem...Dzięki za informacje o kolacji.Jestes niezrownana w prowadzeniu wątków.Uśmiech rozjaśnil mi na dobranoc senne nieco-z chronicznego niewyspania-OBLICZE.Pa.Nie mam miseczki,ale może zasnę jak Morusiątko.

Posted

ketunia napisał(a):
Słodkie to zdjęcie z miseczką:)
Myślałam, że chłopaki się dogadali.
Reniu doszły pieniążki?

Tak,doszły 24 marca,dziękuję:loveu:
Jakby nie doszły to bym krzyczała;)

Posted

Dzisiaj(znaczy się wczoraj) Opalik nawet sam wszedł na posłanko do Moruska,jak Morusek spał.Morusek troszkę pomruczał jak Opalik się układał,Opalik też coś tam mruknął na Moruska i razem sobie spali;).Jednak później Opalik znowu poszedł na mniejsze posłanko,a Morusek został na większym.No ale przyjaźni takiej jaka była między Antosiem i Moruskiem,to tutaj niestety nie będzie.To tak jak i u ludzi.Jedni się lubią inni nie:p
Wczorajsze spanko Moruska z Opalikiem.Nawet widać,że nie mają się ku sobie;).Z Antosiem Morusek leżał wtulony,a z Opalikiem odwróceni są do siebie dupkami:p

Posted

[quote name='ketunia']
Myślałam, że chłopaki się dogadali.

Pomału się dogadują na szczęście:)
Oto jak ich dzisiaj rano zastałam...i to nie Morusek się wcisnął do Opalika,tylko Opalik do Moruska;)

Posted

O matko jedyna,dostać się na dogo graniczy z cudem:shake:
U nas po staremu,Opalik już się dograł z Moruskiem,raz śpią na osobnych posłankach,raz na wspólnym:)A żeby było śmieszniej,to nieraz wciskają się na to małe posłanko.Główki leżą na posłanku,a dupki poza;).Morusek ma super apetyt,nieraz wstaje w nocy i wcina.Aby się tylko ociepli,to zaczniemy wychodzić na małe spacerki.Mam kubraczek dla Niunia,także już niedługo ubierzemy Moruska w kapotkę i porobimy zdjęcia w plenerze:)

Posted

Renata5 napisał(a):
O matko jedyna,dostać się na dogo graniczy z cudem:shake:
U nas po staremu,Opalik już się dograł z Moruskiem,raz śpią na osobnych posłankach,raz na wspólnym:)A żeby było śmieszniej,to nieraz wciskają się na to małe posłanko.Główki leżą na posłanku,a dupki poza;).Morusek ma super apetyt,nieraz wstaje w nocy i wcina.Aby się tylko ociepli,to zaczniemy wychodzić na małe spacerki.Mam kubraczek dla Niunia,także już niedługo ubierzemy Moruska w kapotkę i porobimy zdjęcia w plenerze:)

Pamietasz Reniu jak nie dawałaś Moruskowi szansy na zycie. Taki był zabiedzony. Jednak cuda działasz.
Nie moge doczekać się fotek.
Całuski dla Moruska:)