KropkaKropka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ulvhedinn napisał(a):Mogę to zdjęcie dać do konkursu lipca?? Proooszęęę....:evil_lol: Poczekaj aż wkleje tu reszte zdjęć (jak sie uda to zrobie to zaraz) :diabloti: Quote
KropkaKropka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No to wklejam :loveu: Nowa broda :cool1: Wąsik? No to jak mamy serię "sznurkową" to może jeszcze wkleję dowód, że Hośka zachowuje sie jak szczeniak :-o I jeszcze... cdn Quote
KropkaKropka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 cd "Co mam wziąść? Świnke? Sznurek? Gdzieś było moje ciacho!? Pańcia złaź z mojego papu!" :cool1: Tu nasza Hośka z nową zabawką - Świnką... Niekoniecznie Pigi... :roll: Smile... "Pańcia, za leżenie na moim wytwornym ciachooo... Teraz głaaaaaaaaaaaszcz mnieeeeee" A tu już Hośka znudzona błyskami lampy... Na dzisiaj koniec :p jutro postaram sie zrobić kolejne, fajne fotki :loveu: Dobranoc Quote
KropkaKropka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pozwole sobie wkleić jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj... Mniej więcej tak to wygląda... Papu i dwa smoki [podwawelskie] Quote
Edi100 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Papu to eukanuba z serduszkami. Wygląda okropnie;) Foczka przesyła pozdrowienia:loveu: Ale się zmieniła, co?:) Quote
zalewscy Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Edi100 napisał(a):Papu to eukanuba z serduszkami. Wygląda okropnie;) Foczka przesyła pozdrowienia:loveu: Ale się zmieniła, co?:) ślicznotka, fantastycznie sie bawi :loveu: , Dropsiu jest od niej mniejszy ?? Quote
KropkaKropka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ona jest bardziej kudłata od Dropsa, nawet bez sierści jest od niego większa :roll: ale on i tak ją kocha :loveu: Quote
ulvhedinn Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Mało, że śliczna to jeszcze minki robi jak zawodowa modelka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zalewscy Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ulvhedinn napisał(a):Mało, że śliczna to jeszcze minki robi jak zawodowa modelka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niooooo, wstawiaj fotki do konkursu lipcowego, modelka mojm zdaniem ma wielkie szanse :loveu: Quote
KropkaKropka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 To za sprawą leków, Fośka może czuć jak to jest być piesiem-pieszczochem. Ufa nam i nie gryzie:) ( Odpukać:)) Quote
Edi100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nie znalazłam nikogo kto zechciał by się zaopkiewoać Foską, kiedy ja muszę wyjeżdzać. Czy ma ktoś może klatkę? Będę zmuszona ją zabierać ze sobą bo nie mogę jej zostawiać na dobę samej:( a do Hotelu nie zawiozę, to dla Niej za duży stres:( Quote
MagYa^^ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Edi100 napisał(a):Nie znalazłam nikogo kto zechciał by się zaopkiewoać Foską, kiedy ja muszę wyjeżdzać. Czy ma ktoś może klatkę? Będę zmuszona ją zabierać ze sobą bo nie mogę jej zostawiać na dobę samej:( a do Hotelu nie zawiozę, to dla Niej za duży stres:( Przykro mi Edi, ja rowniez pytalam po znajomych, ale klapa.. zwlaszcza teraz w wakacje, wszyscy wyjezdzaja. Pozatym Foczus potrzebuje specjalnej opieki i ludzie boja sie odpowiedzialnosci.. Pomimo wszystko zycze powodzenia.. i glowa do gory :) Quote
Edi100 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Foczka pozdrawia wszystkie cioteczki:) Nie zapeszam ale.... Nie oddamy Fośki. U nas jest jej dom i niech tak zostanie! Fakt, moje zycie przewróciło sie do góry nogami ale pracujemy nad tym. Jakoś to będzie. Nie zapeszam, żeby tylko nie zaczeła gryźć, ale chyba to juz za nami. Ona już wie że nie musi się bronić bo ją kochamy i jest bezpieczna! Nawet przywykłam to tych koszmarnych spacerów i wyjeżdzania hen daleko żeby się psisko załatwiło w spokoju. Życie niesie tyle niespodzianek.... Quote
zalewscy Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Edi100 napisał(a):Foczka pozdrawia wszystkie cioteczki:) Nie zapeszam ale.... Nie oddamy Fośki. U nas jest jej dom i niech tak zostanie! Fakt, moje zycie przewróciło sie do góry nogami ale pracujemy nad tym. Jakoś to będzie. Nie zapeszam, żeby tylko nie zaczeła gryźć, ale chyba to juz za nami. Ona już wie że nie musi się bronić bo ją kochamy i jest bezpieczna! Nawet przywykłam to tych koszmarnych spacerów i wyjeżdzania hen daleko żeby się psisko załatwiło w spokoju. Życie niesie tyle niespodzianek.... Wreszcie przeczytałam to co chiałam przeczytać od Lutego :calus: :Cool!: :Cool!: :buzi: Quote
Edi100 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 zalewscy napisał(a):Wreszcie przeczytałam to co chiałam przeczytać od Lutego :calus: :Cool!: :Cool!: :buzi: A jak mogło byc inaczej?:) Quote
KropkaKropka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Wiecie co? Oglądałam sobie rasy w internecie i Hośka bardziej przypomina mi "Bouvier des Flandres" niż Sznaucera :roll:. Ale to taka moja prywatna sugestia ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Edi ja myślałam, że to wiadomo ju od dawna :lol: Kropka - Bouviery są wielkie - mniej więcej jak olbrzymy :razz: ;) Quote
KropkaKropka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 malawaszka napisał(a): (...) Kropka - Bouviery są wielkie - mniej więcej jak olbrzymy :razz: ;) No dobra, ale mi chodzi o wygląd, a nie o wielkość ;) Quote
Edi100 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Czy było wiadomo że Fosia zostaje... Nie do końca, gdyby dalej gryzła mojego męża, to moje argumenty poszły by do lasu. Ale zaprzyjaźniają się i jakoś im to wychodzi. Ona nadal ma uraz do facetów. Jak ktoś przyjdzie to szczeka jak furiatka ( hi hi pilnuje domu:) ). Z kobietami obcymi-łatwiej. Podgląda, siada i obserwuje. Musi być dobrze! Zakomunikowałam w domku że to jest jej dom i ona zostaje! Nie było sprzeciwu:) Jeszcze tylko jakoś to muszę z moją pracą pogodzić. Ps: Prosimy o przniesienie bo Foczka ma dom- u mnie:)!!!! Quote
rebellia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Te, te, te - Edytka- zachowuj się jak dogomaniaczka: Poprawne zdanie brzmi: W razie czego mąż by poszedł do lasu, nie argumenty :lol: Quote
Edi100 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jasne Kam, dzięki:) Trzymajcie kciuki by udało mi sie panne dalej dobrze wychowywać no i żeby zdrowa była! Quote
Recommended Posts