Edi100 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Foczka dziś miała zdjęte szwy z Oczka. Niestety, nie udało się:(W dodatku Pani dr wykryła dwa guzy, jeden na grzbiecie drugi z boku:(Biedna Foczka, tyle cierpień:(Jest przekochana:) Merda ogonkiem całuje powoli wszystkich domowników i szczeka na gości ( pamiętacie jak się chowała w kąt?)Jest odważna w domu ale na spacerkach? Ło matko, panikara nie z tej ziemi:(Co robić? Quote
zalewscy Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Co znaczy nie udało sie ??? Czemu mi nie odpisałaś na priw czy to znaczy ze mam się nie odzywać ???:-( Quote
Edi100 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Miałam zapchana skrzyneczkę, przepraszam za milczenie. Jestem dość pochłonięta Uciekinierem Żuczkiem-Sproketem i jest mi bardzo przykro że uciekł.Szykujemy się na sobotę , żeby pomóc go szukać. Jedziemy do Sosnowca. Z oczkiem sie nie poddajemy, walczymy dalej.Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Quote
Agusia i Busiu Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Jak Foczka? Jak oczko no i jak poszukiwania nowego domku? Pozdrowienia i życzę powodzenia dla prześlicznej suni. Quote
Edi100 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Foczka, szaleje, wariuje, tanczy z radości.Nieszy sie non stop. Kocha juz chyba wszystkich, nawet gosci. Jest spostrzegawcza i szczeka na hałasy:)Apetyt dopisuje ( dieta). Leczymy i czekamy na sterylkę. Niestety spacerki te w dzień, sa dla niej koszmarem te wieczorno-nocne, ujdą:) Quote
Edi100 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ach, idzie wiosna, bedzie strzyżonko. Zobaczycie jaka panna!Trzymać kciuki za dobre wychowanie Foczki. Postępy robi oszałamiające. Jest i zabawa z piłką, przychodzenie na zawołanie:) Pięknie czeka w domku, kiedy nas nie ma. A jak domu pilnuje! Już się nie boi obcych:) Szczeka i warczy na przybyszy:)Miłość czyni cuda...:) Quote
KropkaKropka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Podnoszę :loveu:!! Foczusia Ślicznusia ciągle spada :(!! Quote
Dorothy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ale czy Foczka nie jest juz aby u Edi na stale??? Ja cos tak czuje....:loveu: Quote
KropkaKropka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A teraz małe porównanie: Taka byłam :-( Taka jestem :lol: Quote
Edi100 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Prawda że widac szczęscie na tej ślicznej mordeczce?Ach...:) Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :loveu: śliczna :multi: KropkaKropka haha ja jej nie poznałam jak zmnijeszałam to foto :oops: :lol: myślałam, że to Twój Dropsik :lol: Quote
ulvhedinn Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Tiaaa... już widzę jak Edi komuś oddaje to cudo:diabloti: Quote
Edi100 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :loveu: taaaaaaa:) Ale musze szybko znaleźć rozwiązanie:( Teraz począwszy od soboty bede jedna noc spala we wrocku, coż żniwa w pracy i musze znalezc jej nocleg . Niestety nie moze byc ze mną u Mamy bo Sunia Maddi ją polknie w calosci, a moze nocka w klatce ale to takie smutne...:shake: :shake: Poradzcie cos Kochani. No i juz musze szukac lokum na urlop, Macie jakies mocno sprawdzone adresy??? Oczywiście zapłace za pobyt:) Quote
malawaszka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czy to znaczy, że wątek można już dać do "W nowym domu"???? :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Edi100 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 malawaszka, niestety nie:(Pracuję nad tym ale nie wiem czy wszystko mi się uda.Moja praca to ciagłe wyjazdy do wrocławia, niby blisko ale często nocuję u mamy we wrocku bo jak kończe o 22.00 a na drugi dzień musze byc o 8.00 w pracy to wiadomo. Poza tym widzę jak Foczka dobrze czuje się z dala od zgiełku i hałasu miasta ( park prowadzącydo lasu, jej ulubiona trasa na spacerki-niestety jeździmy na spacer samochodem) to sie zastanawiam.... Gdyby znalazł sie Ktos , kto pokocha ją tak mocno jak ja i na dodatek będzie mieszkał gdzieś gdzie jest cisza i będzie miał ogród ( w razie ucieczki, niezwieje daleko) to wtedy chyba się zdecydują. Teraz wszystko ja stresuje, samochody, biegnące dzieci... Nie otwieram okien bo ona szaleje ze strachu:(Och.... Quote
Edi100 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Szukam Kogoś Kto w wekendy bedzie sie opiekował Foczką u siebie w domku. Pierwszy nocleg ta sobota. Najlepiej gdyby Ktoś miał domek z bezpiecznym ogródkiem. Bardzo Pilne!!! ( oczywiście odpłatnie:) )Znacie takie osoby????? Proszę o namiary jak ktos ma. Quote
malawaszka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 byłoby cudownie jakby Ci się udało zorganizować tak, żeby malutka mogła u Ciebie zostać, niestety we Wrocławiu mam tylko kuzynkę, ale oni mieszkają na jakimś blokowisku (nawet nie wiem gdzie dokładnie :oops: ) i miesiąc temu urodził im się synuś, więc oni sie nie nadają na opiekunów (no i nie są psiarzami :shake: ) Quote
Edi100 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Muszę zmienic tytuł. Sobota tuz tuż a ja nikogo nie znalazłam. Ktoś mi kiesys podawał namiary do pewnej Pani ale gdzieś zapodziałam:( Quote
Kam Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Foczka, do góry, obie z Edi jesteście w potrzebie! Quote
Recommended Posts