Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foczka dziś miała zdjęte szwy z Oczka. Niestety, nie udało się:(W dodatku Pani dr wykryła dwa guzy, jeden na grzbiecie drugi z boku:(Biedna Foczka, tyle cierpień:(Jest przekochana:) Merda ogonkiem całuje powoli wszystkich domowników i szczeka na gości ( pamiętacie jak się chowała w kąt?)Jest odważna w domu ale na spacerkach? Ło matko, panikara nie z tej ziemi:(Co robić?

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam zapchana skrzyneczkę, przepraszam za milczenie. Jestem dość pochłonięta Uciekinierem Żuczkiem-Sproketem i jest mi bardzo przykro że uciekł.Szykujemy się na sobotę , żeby pomóc go szukać. Jedziemy do Sosnowca. Z oczkiem sie nie poddajemy, walczymy dalej.Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.

Posted

Foczka, szaleje, wariuje, tanczy z radości.Nieszy sie non stop. Kocha juz chyba wszystkich, nawet gosci. Jest spostrzegawcza i szczeka na hałasy:)Apetyt dopisuje ( dieta). Leczymy i czekamy na sterylkę. Niestety spacerki te w dzień, sa dla niej koszmarem te wieczorno-nocne, ujdą:)

Posted

Ach, idzie wiosna, bedzie strzyżonko. Zobaczycie jaka panna!Trzymać kciuki za dobre wychowanie Foczki. Postępy robi oszałamiające. Jest i zabawa z piłką, przychodzenie na zawołanie:) Pięknie czeka w domku, kiedy nas nie ma. A jak domu pilnuje! Już się nie boi obcych:) Szczeka i warczy na przybyszy:)Miłość czyni cuda...:)

Posted

:loveu: taaaaaaa:)
Ale musze szybko znaleźć rozwiązanie:( Teraz począwszy od soboty bede jedna noc spala we wrocku, coż żniwa w pracy i musze znalezc jej nocleg . Niestety nie moze byc ze mną u Mamy bo Sunia Maddi ją polknie w calosci, a moze nocka w klatce ale to takie smutne...:shake: :shake: Poradzcie cos Kochani.
No i juz musze szukac lokum na urlop, Macie jakies mocno sprawdzone adresy??? Oczywiście zapłace za pobyt:)

Posted

malawaszka, niestety nie:(Pracuję nad tym ale nie wiem czy wszystko mi się uda.Moja praca to ciagłe wyjazdy do wrocławia, niby blisko ale często nocuję u mamy we wrocku bo jak kończe o 22.00 a na drugi dzień musze byc o 8.00 w pracy to wiadomo. Poza tym widzę jak Foczka dobrze czuje się z dala od zgiełku i hałasu miasta ( park prowadzącydo lasu, jej ulubiona trasa na spacerki-niestety jeździmy na spacer samochodem) to sie zastanawiam.... Gdyby znalazł sie Ktos , kto pokocha ją tak mocno jak ja i na dodatek będzie mieszkał gdzieś gdzie jest cisza i będzie miał ogród ( w razie ucieczki, niezwieje daleko) to wtedy chyba się zdecydują. Teraz wszystko ja stresuje, samochody, biegnące dzieci... Nie otwieram okien bo ona szaleje ze strachu:(Och....

Posted

Szukam Kogoś Kto w wekendy bedzie sie opiekował Foczką u siebie w domku. Pierwszy nocleg ta sobota. Najlepiej gdyby Ktoś miał domek z bezpiecznym ogródkiem. Bardzo Pilne!!! ( oczywiście odpłatnie:) )Znacie takie osoby????? Proszę o namiary jak ktos ma.

Posted

byłoby cudownie jakby Ci się udało zorganizować tak, żeby malutka mogła u Ciebie zostać, niestety we Wrocławiu mam tylko kuzynkę, ale oni mieszkają na jakimś blokowisku (nawet nie wiem gdzie dokładnie :oops: ) i miesiąc temu urodził im się synuś, więc oni sie nie nadają na opiekunów (no i nie są psiarzami :shake: )

Posted

Muszę zmienic tytuł. Sobota tuz tuż a ja nikogo nie znalazłam. Ktoś mi kiesys podawał namiary do pewnej Pani ale gdzieś zapodziałam:(