kamilawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 W dolnośląskim schronisku dla bezdomnych psów w Dzierzoniowie przebywają śliczne szorściaki. Młode, skore do zabawy, kochające ludzi i dogadujące się z innymi psami. Mają jedzenie, wodę, ciepłą budę, ale to nie wystarczy. One pragną być kochane, mieć swoją rodzinę. Móc bawić się z nimi całymi dniami, chodzić na długie spacery. Dlaczego to im się zdarzyło? Dlaczego to właśnie one nie miały szczęścia? Tego nie wiadomo. I wiedzieć nie będziemy. Są przekochane, spokojne, grzeczne. Nie dla nich jest mieszkanie w boskie. Błagam, pomóżmy im, one nie zasługują na taki los! Nie daj Boże... może nie odnajdą się na ogólnych... ...a wtedy niekochane, pełne lęku odejdą... ...niechciane, porzucone, same... KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI/ JAKICHKOLWIEK PYTAŃ: TEL. 664 - 315 - 852 TEL. 748 - 311 - 800 @: giselle4@autograf.pl A OTO POCIECHY: 1. Ząbek, grzeczny, młody. Około 1.5-2 lata. 2. Toffik. Roczny, grzeczny, spokojny. No i cudowny! 3. Szorściak Kapsel. Około 2 letni, spokojny, grzeczny psiak. Jest towarzyski, w boksie spokojny. Waży około 10-12 kg. Założyłam watek na prośbę Grażynki, więcej info u niej. Giselle4. Quote
kamilawa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Więcej zdjęć Kapselka: ZAPRASZAMY!! Quote
mala_czarna Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dajcie cynk dziewczynom od terrierkowych. Do Rity na przykład. Quote
giselle4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ok juz sie robi ogloszeina robi tez lukredo od bigielkow....:crazyeye::evil_lol: Quote
rita60 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 mala_czarna napisał(a):Dajcie cynk dziewczynom od terrierkowych. Do Rity na przykład. Ja jak piesio wyczuwam szorstkie na odległosc:evil_lol: Quote
kamilawa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Rita wielkie dzięki za odwiedziny. Jak jak widzę szorściaka to od razu wiem do kogo uderzyć :cool3: Grażynko, a jak zwykle smętnym, tym samym tekstem: jak będziesz mogła to poproszę więcej, pięknych zdjęć Toffika. Edi robi cudowne zdjecia, ale i Twoje sa śliczne, więc czekam :evil_lol: Quote
rita60 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jak wygospodaruje chwilke porobie troche ogłoszen,ale wiecej info o chłopakach by sie przydało:roll: Quote
giselle4 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kamilka ,Ty dyplomatko zrobie wiecej fotek ale naprawde ja czasem nie mam sily jak lece do schronu to nawet nie chce pytac czy cos na kwarantannie przybylo...bo te ich oczy i te miny-sierot...zabijaja:( Quote
giselle4 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [FONT=Arial]Widział[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]a[/FONT][FONT=Arial]m na [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]stronie [/FONT][FONT=Arial]allegro że p[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ani [/FONT][FONT=Arial]ma psy d[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]o addania. [/FONT][FONT=Arial]Chcemy pomó[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]c. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]S[/FONT][FONT=Arial]zukamy [/FONT][FONT=Arial]mał[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ego[/FONT][FONT=Arial] ps[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]a. [/FONT][FONT=Arial]Żyjemy w Niemczech, a chciałyby wziąć psa z nami [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]do [/FONT][FONT=Arial]domu[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]O[/FONT][FONT=Arial]d soboty pojedziemy na wakacje[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] do Szklarskiej Poreby. [/FONT][FONT=Arial]Czy ma[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] pani[/FONT][FONT=Arial] zdjęcia małych psów[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] ktore[/FONT][FONT=Arial] mogą wysyłać do nas[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]? [/FONT][FONT=Arial]jest to możliwe [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]psa [/FONT][FONT=Arial]PRZEWIEŹĆ[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] do Szklarskiej Porebie? [/FONT][FONT=Arial]są [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]psy [/FONT][FONT=Arial]zaszczepione[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]? Dziejkuje bardzo. Anastasia ........ [/FONT] Quote
kamilawa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Grażynko... a może jakiegoś terierka? Ludzie wyglądają na fajnych... może po kastracji/ sterylce by wzięli jakiegoś niuńka. Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 tak tez zrobiłam ...wysłalam link i czekam:) Quote
kamilawa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 giselle4 napisał(a):podniose jeszcze przed snem:) o to ja rankiem podniosę. :) Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Toffik nas opuscil w niedziele:( sekcja zwłok wykazała ze miał przyklejona wątrobe do zołądka cierpiał,ale byl taki radosny Przepraszam maluszku nie zdązyłam,nie zawsze zdązymy...wybacz nam kiedy jednemu pomozemy ,drugi odejdzie...wybacz i juz bądz szczesliwy i czekaj na mnie. Jeszcze sobie pogadamy bardzo mi przykro:( :( Quote
rita60 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 :-(taki młodziutki,sliczny psiaczek:-( Quote
kamilawa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [*] Biedaczku... tam będzie Ci lepiej... Quote
Recommended Posts