Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dolnośląskim schronisku dla bezdomnych psów w Dzierzoniowie przebywają śliczne szorściaki. Młode, skore do zabawy, kochające ludzi i dogadujące się z innymi psami.

Mają jedzenie, wodę, ciepłą budę, ale to nie wystarczy. One pragną być kochane, mieć swoją rodzinę. Móc bawić się z nimi całymi dniami, chodzić na długie spacery.
Dlaczego to im się zdarzyło? Dlaczego to właśnie one nie miały szczęścia?
Tego nie wiadomo. I wiedzieć nie będziemy.

Są przekochane, spokojne, grzeczne. Nie dla nich jest mieszkanie w boskie.
Błagam, pomóżmy im, one nie zasługują na taki los!

Nie daj Boże... może nie odnajdą się na ogólnych...
...a wtedy niekochane, pełne lęku odejdą...
...niechciane, porzucone, same...

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI/ JAKICHKOLWIEK PYTAŃ:
TEL. 664 - 315 - 852
TEL. 748 - 311 - 800
@: giselle4@autograf.pl

A OTO POCIECHY:
1. Ząbek, grzeczny, młody. Około 1.5-2 lata.

2. Toffik. Roczny, grzeczny, spokojny. No i cudowny!

3. Szorściak Kapsel. Około 2 letni, spokojny, grzeczny psiak.
Jest towarzyski, w boksie spokojny.
Waży około 10-12 kg.

Założyłam watek na prośbę Grażynki, więcej info u niej.
Giselle4.

Posted

Rita wielkie dzięki za odwiedziny.
Jak jak widzę szorściaka to od razu wiem do kogo uderzyć :cool3:

Grażynko, a jak zwykle smętnym, tym samym tekstem: jak będziesz mogła to poproszę więcej, pięknych zdjęć Toffika. Edi robi cudowne zdjecia, ale i Twoje sa śliczne, więc czekam :evil_lol:

Posted

Kamilka ,Ty dyplomatko
zrobie wiecej fotek
ale naprawde ja czasem nie mam sily
jak lece do schronu to nawet nie chce pytac czy cos na kwarantannie przybylo...bo te ich oczy
i te miny-sierot...zabijaja:(

Posted

[FONT=Arial]Widział[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]a[/FONT][FONT=Arial]m na [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]stronie [/FONT][FONT=Arial]allegro że p[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ani [/FONT][FONT=Arial]ma psy d[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]o addania. [/FONT][FONT=Arial]Chcemy pomó[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]c. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]S[/FONT][FONT=Arial]zukamy [/FONT][FONT=Arial]mał[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ego[/FONT][FONT=Arial] ps[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]a. [/FONT][FONT=Arial]Żyjemy w Niemczech, a chciałyby wziąć psa z nami [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]do [/FONT][FONT=Arial]domu[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]O[/FONT][FONT=Arial]d soboty pojedziemy na wakacje[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] do Szklarskiej Poreby. [/FONT][FONT=Arial]Czy ma[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] pani[/FONT][FONT=Arial] zdjęcia małych psów[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] ktore[/FONT][FONT=Arial] mogą wysyłać do nas[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]? [/FONT][FONT=Arial]jest to możliwe [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]psa [/FONT][FONT=Arial]PRZEWIEŹĆ[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] do Szklarskiej Porebie? [/FONT][FONT=Arial]są [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]psy [/FONT][FONT=Arial]zaszczepione[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]?

Dziejkuje bardzo.

Anastasia ........
[/FONT]

Posted

Toffik nas opuscil w niedziele:(
sekcja zwłok wykazała ze miał przyklejona wątrobe do zołądka
cierpiał,ale byl taki radosny
Przepraszam maluszku nie zdązyłam,nie zawsze zdązymy...wybacz nam
kiedy jednemu pomozemy ,drugi odejdzie...wybacz i juz bądz szczesliwy i czekaj na mnie.
Jeszcze sobie pogadamy
bardzo mi przykro:( :(