Modlishka. Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?cPath=1_30&products_id=1269 Co sądzicie o takich kabanosach dla psów? Czy są one dobre dla psa, czy wręcz przeciwnie? Quote
pauli_lodz Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 mój pies za takie kabanosy lub odmianę - płaskie paski z tego samego surowca - dałby się pokroić. nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, dostawał zwykle jednego, góra dwa kabanosy dziennie. twarde, psiak chwilę pogryzie, trochę poczyści ząbki :) my polecamy ;) Quote
Martens Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A ja zdecydowanie odradzam, moja suka miewała po takich biegunki. Zresztą wystarczy spojrzeć na kolorki, wygląd - na pewno zawierają sztuczne barwniki, są mocno przetworzone, konserwowane też prawdopodobnie chemicznie. Smakołyki dla psa lepiej kupowac w sklepie mięsnym - ścinki mięsa, tchawice do gryzienia.. Takie kabanosy to jak chipsy czy cukierki dla dziecka. Quote
Agnezia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Po takich kabanosach moja Gabi wymiotowała. Więc ich nie polecam. Kolor rzeczywiście jest bardzo "naturalny". My podajemy suszone śmierdziele, głównie żwacze i szyjki kurze. Albo ciastka pasztetowe własnego wypieku. Quote
Recommended Posts