barbarasz49 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Rosiczka napisał(a):A moim zdaniem "osoby powinny znać " :D W języku polskim jest niestety masę słów,do których interpretacji są potrzebni językoznawcy, a i oni często się ze sobą spierają jak właściwie odmieniać te słowa.:p Quote
isabelle301 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Rosiczko - masz rację - literówka... Osoby powinny znac, osoby powinny pójść Barbaro - akurat w tym przypadku nie potrzeba językoznawcy Quote
Rosiczka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 isabelle301 napisał(a):Rosiczko - masz rację - literówka... Osoby powinny znac, osoby powinny pójść Barbaro - akurat w tym przypadku nie potrzeba językoznawcy Domyśliłam się, że literówka :evil_lol: Quote
barbarasz49 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 isabelle301 napisał(a):Rosiczko - masz rację - literówka... Osoby powinny znac, osoby powinny pójść Barbaro - akurat w tym przypadku nie potrzeba językoznawcy Literówka ha,ha,ha!:shiny: Jeżeli tak to wstrząsająco często ci się zdarza. Jeden jak nie umiał pływać to mówił,że to dlatego bo woda za rzadka.:roll: Quote
isabelle301 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='barbarasz49']Fakt nikt nie jest doskonały,ale osoby aspirujące do autorytetów np. w dziedzinie żywienia psów,poprawną polszczyznę powinni znać. chcesz coś jeszcze dodać? Quote
barbarasz49 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 isabelle301 napisał(a):chcesz coś jeszcze dodać? Według życzenia,mam jeszcze coś do dodania,albo raczej prośbę, przeczytaj mój cytat z 10 razy żebyś się na przyszłość nie próbowała gumować,:evil_lol: że niepoprawna polszczyzna u ciebie nazywa się "zwykłą literówką" Quote
Zosia-Samosia Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nam wlasnie ostatnio weterynarz polecil Platinum. Dzisiaj zamowilam probki - poczekamy/zobaczymy. Quote
MArudka Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Witam :) Czy mogłabym prosić o wasze zadanie na temat karmy Karma Platinum - 70% mięsa TUV certified ? http://zdrowypiesek.pl/category/karma-dla-psow-platinum-natural Czy ktoś stosował? Dziękuję za odpowiedź, Quote
Recommended Posts