Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ŚNIEŻKA

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

[FONT=Arial]Jest chyba najdłużej mieszkającą suczka w schronisku a schronisko jest jej domem od maja 2005r.Wtedy Śnieżka miała niecały rok i została przywieziona przez swojego właściciela .Co powiedział psiakowi ,właściciel kiedy wiozł ją do schroniska?Zabieram cię na spacer,nie chcę cię bo mi się znudziłaś,nie chce mi się tobą zajmować!Tego nie wiemy!Wiemy tylko,że potraktował Śnieżkę jak zbędną rzecz i zostawił w schronisku!I TAK ŚNIEŻKA JEST PONAD 4 LATA W SCHRONISKU BO JEJ PAN PRZESTAŁ JĄ KOCHAĆ!Śnieżka musiała nauczyć się dawać sobie radę w nowych warunkach.Jest więc charakterną suczką,która nie lubi innych suczek a w boksie rządzi nawet wtedy jak siedzą z nią psy!Wprawdzie Niko jest jeszcze szczeniakiem a Borys starszym psiakiem ale oba są 2 razy większe od Śnieżki!Śnieżka rządzi łagodną ,mądrą stanowczością.Jedyną suczka ,ktorej Śnieżka oddała władzę była Saba! Wtedy nasza mądra Śnieżka umiałapodporządkować się!Śnieżka jest bardzo kontaktowa,ma bardzo mądre oczy i jest radosna.Lubi kiedy ludzie interesują się nią,lubi głaskanie i potrafi jeść z ręki.Jest zazdrosna kiedy inne psiaki wychodza na spacer,wskakuje wtedy na budę i czujnie obserwuje dokąd one idą i co dzieje się w schronisku.NIe robi krzywdy innym psiakom,nie walczy o jedzenie przy misce.Jest mądrą władczynią w boksie.ŚNIEŻKA SZUKA DOMU!Suczka jest wysterylizowana.[/FONT]

ŚNIEŻKA MA OGŁOSZENIA

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra z niej sunia...dogaduje się tylko z psami, suczki chce zjeść delikatnie mówiąc i dlatego siedzi z samcami ha ha ha...jest grzeczna na spacerze i ładnie się cieszy do człowieka

Posted

Mantis chyba se wsadze wieczorem w podpisik!A teraz spostrzeżenia z wizyty w schronisku !Miałam wrazenie ,że Śnieżka jest uśmiechnięta i jak to zobaczyłam natychmiast pogłaqskałam ja po głowie!POdobało jej sie to!Śnieżka koniecznie musi znależć dom!On znosi to schronisko bo jest mądra ,bo wie ,że tak musi być!Ale zasługuje na dobry dom!Mam wrażenie ,że wtedy nauczyła by sie mówić tak wszystko rozumie!