Figafiga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ŚNIEŻKA http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t [FONT=Arial]Jest chyba najdłużej mieszkającą suczka w schronisku a schronisko jest jej domem od maja 2005r.Wtedy Śnieżka miała niecały rok i została przywieziona przez swojego właściciela .Co powiedział psiakowi ,właściciel kiedy wiozł ją do schroniska?Zabieram cię na spacer,nie chcę cię bo mi się znudziłaś,nie chce mi się tobą zajmować!Tego nie wiemy!Wiemy tylko,że potraktował Śnieżkę jak zbędną rzecz i zostawił w schronisku!I TAK ŚNIEŻKA JEST PONAD 4 LATA W SCHRONISKU BO JEJ PAN PRZESTAŁ JĄ KOCHAĆ!Śnieżka musiała nauczyć się dawać sobie radę w nowych warunkach.Jest więc charakterną suczką,która nie lubi innych suczek a w boksie rządzi nawet wtedy jak siedzą z nią psy!Wprawdzie Niko jest jeszcze szczeniakiem a Borys starszym psiakiem ale oba są 2 razy większe od Śnieżki!Śnieżka rządzi łagodną ,mądrą stanowczością.Jedyną suczka ,ktorej Śnieżka oddała władzę była Saba! Wtedy nasza mądra Śnieżka umiałapodporządkować się!Śnieżka jest bardzo kontaktowa,ma bardzo mądre oczy i jest radosna.Lubi kiedy ludzie interesują się nią,lubi głaskanie i potrafi jeść z ręki.Jest zazdrosna kiedy inne psiaki wychodza na spacer,wskakuje wtedy na budę i czujnie obserwuje dokąd one idą i co dzieje się w schronisku.NIe robi krzywdy innym psiakom,nie walczy o jedzenie przy misce.Jest mądrą władczynią w boksie.ŚNIEŻKA SZUKA DOMU!Suczka jest wysterylizowana.[/FONT] ŚNIEŻKA MA OGŁOSZENIA Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 i jeszcze jedno i zdjątko z 13 lutego świeżutkie Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Napisałam na watku Borysa,że została tylko Śnieżka z boksu Niko,Borysa i Śniezki a tu taka niespodzianka!Niezle sie napracowalas w tę sobotę! Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Śnieżka jest już ponad 3 lata w schronisku!To jeden z tych psiakow które pamiętam z moich pierwszych wizyt w schronisku!Faktycznie charakterna! Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 i teraz ufff od 19 ślęczę nad zdjęciami...zaraz uciekam spać, bo oczy mnie zaczynają boleć Quote
nika28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 3 lata w schronisku ? :-( To bardzo długo... :-( Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Tak Nika jak znajde stare zdjęcia Śnieżki to wkleję zobaczymy ja jak wygladała 3 lata temu najwyższa pora znależć jej dom! Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 dobra z niej sunia...dogaduje się tylko z psami, suczki chce zjeść delikatnie mówiąc i dlatego siedzi z samcami ha ha ha...jest grzeczna na spacerze i ładnie się cieszy do człowieka Quote
Majki1510 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [SIZE="6"]przepraszam za offa ale ONEK potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/threads/175599-Pozwolimy-na-uA-pienie Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ktos kto przygarnie Snieżkę dostanie w niej prawdziwego przyjaciela!Ona jest bardzo madra i potrafi docenić starania człowieka! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zobaczcie jak Śnieżka stracila blask w oczach!Nie ma już tej iskierki tylko rodzaj smutku jaki maja psy które długo sa w schronisku! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Bardzo mi jej szkoda i dla tego zamówiłam banerek dla Śnieżki!Pewnie niedługo dostanę go do akceptacji!Banerek ma także NIko i ANTOś! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Banerek już jest teraz tylko...trzeba go wkleić!:cool3: Quote
Mantis Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Banerek już wklejony, teraz tylko trzeba go w podpisik wsadzić :p Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mantis chyba se wsadze wieczorem w podpisik!A teraz spostrzeżenia z wizyty w schronisku !Miałam wrazenie ,że Śnieżka jest uśmiechnięta i jak to zobaczyłam natychmiast pogłaqskałam ja po głowie!POdobało jej sie to!Śnieżka koniecznie musi znależć dom!On znosi to schronisko bo jest mądra ,bo wie ,że tak musi być!Ale zasługuje na dobry dom!Mam wrażenie ,że wtedy nauczyła by sie mówić tak wszystko rozumie! Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 snieżek pada Śnieżka czeka na swojego lux czlowieka Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hop hop, Śnieżko, gdzie jest twój człowieczek? Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dziewczyny czy Wy wiecie,ze bedziemy w schronisku dopiero w 2010roku? Quote
kajkoowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Śnieżka na samym końcu:shake: W górę! Quote
Figafiga Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Romka napisał(a):Dziewczyny czy Wy wiecie,ze bedziemy w schronisku dopiero w 2010roku? za rok hi hi hi Quote
Romka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Śnieżka do góry może ktoś Cie wypatrzy!Kajka zrob jakies ogłoszenia jestes taka bystra! Quote
kajkoowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dziewczyny, na jakich stronach jeszcze można porobić ogłoszenia? http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,9990,Lw==.html http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Sniezka,31326 i na e-zwierzak.pl tylko muszę potwierdzić, ale jeszcze nie doszło ;) Quote
Recommended Posts