Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro jak się z Kają wyrobimy to weźmiemy Diega na spacer w parze z Zadrą :)
Tylko 8 psiaków w 2 godziny to dużo, ale parami to jakoś lepiej.
No i oczywiście zobaczymy czy Diego pamięta komendy.

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Padł pomysł, żeby Diego pojechał, ale on dobrze odnajduje się w naszym schronie, no ima szkolenie na miejscu i spacery, a Tola... raz próbowałyśmy ją wyprowadzić... nie da się jej pomóc socjalizując ją jeden raz w tygodniu.

Posted

To nie tak, Figa.....
W ogłoszeniach mam na stałe ustawiony mój kontakt (to dla uproszczenia pracy). Dlatego niekiedy otrzymuję maile od osób zainteresowanych ogłoszeniem i wklejam je na wątku. I zawsze osoby które chciały wyadoptować psa odpisywały na maila mimo, że niekiedy na tym kończyła się cała korespondencja. Bardzo proszę, napiszcie do tej Pani kilka słów, adres mailowy wykasuję wieczorem.

Posted

Przeglądam skrzynkę pocztową kilka razy dziennie, wiadomość wklejam od razu jak tylko ją otrzymam.
Uprościłam sobie pracę dlatego, że tych ogłoszeń dla jednego psa robię około setki, a i tak przeklejanie innego nr tel. zajmuje mi trochę czasu - dlatego adres mailowy zapisałam na poszczególnych stronach swój. Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie wybierają formularz kontaktowy a nie piszą pod adresy mailowe podane w ogłoszeniu.
Pod spodem wkleiłam zresztą ogłoszenie Diego, możesz sprawdzić, że są tam podane wszystkie dane do kontaktu.

Posted

To jest normalne, ja ogłaszam niektóre psy z Żabiej Woli i mimo, że podaję bezpośredni telefon i adres mailowy to i tak niektórzy wybierają opcję: "zadaj pytanie sprzedającemu" i piszą do mnie.

Napisał ktoś do tej pani?

Kurczę nie pamiętam czy Diego jest po kastracji, przypomnijcie...