Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Ten nowy psiak jest starszy od Borysa mam nadzieję,ze awantur nie będzie![/QUOTE]

Starszy? No to trzeba mu szybko szukać domku!
Ja też mam taką nadzieję!

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borys ma strasznie zaropiałe oczko prawe jak się na niego patrzy z tej strony, pełno ropy i przymkniete ma. Może uda Wam się dziewczyny kochane przemyć mu chusteczką z wodą w sobotę :-)

Posted

A na dodatek buda przed ,która na zdjęciu lezy Borys to buda tego psiaka.Borys odzył w schronisku.a oczko ropieje mu bo non stop wdaje sie w awantury(w celu utrzymania władzy w boksie) i podrażnia je.Borys to teraz terrorysta schroniskowy,drugi obok Negra.cały czas pokazuje zęby wszystkim dookoła.

Posted

Byłam wczoraj w schronisku po Dafne!Zajrzałam do Borysa,pokazywał zęby Erniemu.Ale jak zajął się jedzeniem przy kracie to wrzuciłam Erniemu troche przysmaczków na koniec boksu.

Posted

Zapomniałam dodać,że Borys po spacerku nie wrócił juz do boksu .Został przeze mnie zaprowadzony do boksu po Astorze.Był zdezorientowany i nie wiedział co sie z nim dzieje.I wiecie co było mi żal zbója.Nic nie zjadł i nie pił wody,tylko rozglądał sie niepewnie.Trudno się dziwić,przeciez cały czas był w boksie ze Śnieżką a teraz jest sam.Mam nadzieję,ze zaakceptuje tę styuację.No i może ktos go wypatrzy i wezmie do domu.