Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlaśnie też jestem ciekawa!Może Pongo albo Serwus bo to młode psiaki.Reszta oprócz Reksa i Rudolfa to psiaki w średnim wieku albo starsze.

Posted

Borys ,dziś mnie zaskoczył.Ucieszył sie wyrażnie na mój widok a potem stanął tak,ze wiedziałam,ze chce,zeby go podrapać i podrapałam go.Cały czas usmiechał się i był bardzo zadowolony.Aż p.Marek był trochę zaskoczony.

Posted

Bardzo był szczęśliwy!Wysłałam wątek z informacją o poście nr151 do syna Grażynki ma zobaczyć ogłoszenia i odnowić je gdyby były nieaktualne.Wyślę jeszcze Rudolfa,rudzielec jest piękny i pewnie nie jest ogłaszany.

Posted

Paula03 napisał(a):
Rudolf chyba nie jest ogłaszany, a szkoda, bo jest śliczny!

Zrobiłam opisy, to upominam się o informacje kto nie jest ogłaszany.

Posted

Przez ten tydzień nie chodzę do szkoły, więc mogę zająć się ogłoszeniami dla niektórych! Pododaję też zdjęcia i opisy i założę wątki! Chociaż to ostatnie chciałabym zrobić jeszcze dzisiaj! Jutro najpóźniej będą wątki!

Posted

Paula03 napisał(a):
Przez ten tydzień nie chodzę do szkoły, więc mogę zająć się ogłoszeniami dla niektórych! Pododaję też zdjęcia i opisy i założę wątki! Chociaż to ostatnie chciałabym zrobić jeszcze dzisiaj! Jutro najpóźniej będą wątki!

Dzięki Paula!Ogłaszaj te psiaki które Twoim zdaniem maja największe szanse.Psiaki młode:Pongo,Serwus.

Posted

[quote name='Paula03']Z tego co pamiętam to Kaja robiła Pongowi ogłoszenia! :)
A ja mogę zająć się Serwusem! :) Ale chciałabym też zrobić ogłoszenia Grecie![/QUOTE]

Dziewczyny jak tam deklaracje stają się ciałem czy nadal w świecie idei.Innymi słowy jak tam ogłoszenia o których piszecie?

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny jak tam deklaracje stają się ciałem czy nadal w świecie idei.Innymi słowy jak tam ogłoszenia o których piszecie?[/QUOTE]
Romciu Pongo jeszcze ogłoszenia ma, na początku lipca posprawdzam a te co wygasły odnowię!

Posted

[quote name='Kaja10014']Romciu Pongo jeszcze ogłoszenia ma, na początku lipca posprawdzam a te co wygasły odnowię![/QUOTE]

Ok,Kaju nie sprawdzałam.W sprawie Ponga tez nikt nie dzwoni.