Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Może ktoś go wypatrzy w tych adopcyjnych boksach! W końcu dzisiaj z adopcyjnych poszedł Negro i milka! Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 I Bajka! Te adopcyjne boksy to chyba jakieś szczęście przynoszą! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ludzie już dalej nie wchodzą i psiaki,które są w tych boksach idą do adopcji jako pierwsze. Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja bym chyba jednak wolała iść do końca, ale co prawda to prawda! Ciekawa jestem kto teraz będzie siedział teraz zamiast Negra! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No wlaśnie też jestem ciekawa!Może Pongo albo Serwus bo to młode psiaki.Reszta oprócz Reksa i Rudolfa to psiaki w średnim wieku albo starsze. Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mogliby Rudolfa. To ładny pies. Tylko żeby na łańcuch nie poszedł! Quote
Romka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To jest dobry pomysł.Rudolf był psem łańcuchowym więc ja tez nie chciałabym,zeby znalazł sie na łańcuchu Quote
Romka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Borys ,dziś mnie zaskoczył.Ucieszył sie wyrażnie na mój widok a potem stanął tak,ze wiedziałam,ze chce,zeby go podrapać i podrapałam go.Cały czas usmiechał się i był bardzo zadowolony.Aż p.Marek był trochę zaskoczony. Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bardzo był szczęśliwy!Wysłałam wątek z informacją o poście nr151 do syna Grażynki ma zobaczyć ogłoszenia i odnowić je gdyby były nieaktualne.Wyślę jeszcze Rudolfa,rudzielec jest piękny i pewnie nie jest ogłaszany. Quote
Paula03 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Rudolf chyba nie jest ogłaszany, a szkoda, bo jest śliczny! Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Paula03 napisał(a):Rudolf chyba nie jest ogłaszany, a szkoda, bo jest śliczny! Zrobiłam opisy, to upominam się o informacje kto nie jest ogłaszany. Quote
Paula03 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Przez ten tydzień nie chodzę do szkoły, więc mogę zająć się ogłoszeniami dla niektórych! Pododaję też zdjęcia i opisy i założę wątki! Chociaż to ostatnie chciałabym zrobić jeszcze dzisiaj! Jutro najpóźniej będą wątki! Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Paula03 napisał(a):Przez ten tydzień nie chodzę do szkoły, więc mogę zająć się ogłoszeniami dla niektórych! Pododaję też zdjęcia i opisy i założę wątki! Chociaż to ostatnie chciałabym zrobić jeszcze dzisiaj! Jutro najpóźniej będą wątki! Dzięki Paula!Ogłaszaj te psiaki które Twoim zdaniem maja największe szanse.Psiaki młode:Pongo,Serwus. Quote
Paula03 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Z tego co pamiętam to Kaja robiła Pongowi ogłoszenia! :) A ja mogę zająć się Serwusem! :) Ale chciałabym też zrobić ogłoszenia Grecie! Quote
Romka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Borys ma ogłoszenia zrobione przez syna Grażynki! Quote
Figafiga Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 dopiszę na pierwszej, że jest ogłaszany Quote
Romka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Paula03']Z tego co pamiętam to Kaja robiła Pongowi ogłoszenia! :) A ja mogę zająć się Serwusem! :) Ale chciałabym też zrobić ogłoszenia Grecie![/QUOTE] Dziewczyny jak tam deklaracje stają się ciałem czy nadal w świecie idei.Innymi słowy jak tam ogłoszenia o których piszecie? Quote
kajkoowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny jak tam deklaracje stają się ciałem czy nadal w świecie idei.Innymi słowy jak tam ogłoszenia o których piszecie?[/QUOTE] Romciu Pongo jeszcze ogłoszenia ma, na początku lipca posprawdzam a te co wygasły odnowię! Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Kaja10014']Romciu Pongo jeszcze ogłoszenia ma, na początku lipca posprawdzam a te co wygasły odnowię![/QUOTE] Ok,Kaju nie sprawdzałam.W sprawie Ponga tez nikt nie dzwoni. Quote
Recommended Posts