Figafiga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 (edited) BORYS ma dom!!! [FONT=Arial]Borys nie jest młodym psem ma około 10 lat ,był pewnie kiedyś psem podwórzowym do czasu kiedy jego właściciel uznał,że Borys jest za stary,żeby pilnował podwórka!Pewnie w budzie Borysa mieszka już inny psiak a stary Borys dostał budę w boksie razem z Niko i Śnieżką!Zanim trafił do schroniska długo błąkał się po polach w okolicy Łowicza dokarmiany przez mieszkańców okolicznych wsi ale jego stałym miejscem było boisko jednej ze szkół pod Łowiczem gdzie idące do szkoły dzieci zawsze karmiły go tym co dostały od rodziców na śniadanie do szkoły!W ten właśnie sposób Borys próbował zdobywać cos do jedzenia i zawsze dostawał!Pewnie żyłby tak jeszcze długo,gdyby dyrekcja szkoły nie zgłosiła Borysa do odłowienia uznając ,że stanowi on zagrożenie dla uczniów!W ten sposób Borys znalazł sie w schronisku i zamieszkał w boksie razem ze Śnieżka i Niko!W boksie oczywiście szefową jest Śnieżka a panowie podporzadkowali sie jej i rządzi łagodnie ale stanowczo!P.Marek ze schroniska mówi,że Borys jej łagodnym psiakiem.Wiek i trudne życie spowodowały,że Borys nie ma przednich zębów.Borys ma też chore oko,które zostało zranione w schronisku o siatkę boksu!Oko jest leczone i wszystko jest już dobrze!Czy taki starszy już psiak znajdzie dom?Sprobujmy mu go znależć na reszte życia ,Borys zasługuje na godne życie po latach poniewierki.[/FONT] BORYS MA OGŁOSZENIA Edited March 2, 2012 by Figafiga Quote
mamanabank Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Biedny pieseczek, niemłody już jest, znowu trzeba będzie poskakać po Owczarkach w potrzebie... Quote
Figafiga Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 trzeba się wziąść za jego oko, bo ma chyba zapalenie spojówki w lewym oczku Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Figafiga napisał(a):trzeba się wziąść za jego oko, bo ma chyba zapalenie spojówki w lewym oczku Figuś to jest psiak ,ktory siedzi w boksie zNiko i biała suczką Śnieżka!Boks pierwszy od dziedzińca!To oczko jest leczone i wyglada znacznie lepiej niż było!To nie zapalenie spojówki tylko tak jakby rozdarta powieka! Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Swoja drogą cieszę sie ,że to właśnie jego fotografowalaś z tego boksu została tylko Śnieżka!Jak go karmilam zauważylam ,że psiak nie ma przednich zębów dowiem sie jak będe robiła opis dlaczego! Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Tego nie wiem ale dowiem sie wszystkiego! Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Romka w akcji śledczej!!!nic się przed Nią nie ukryje ha ha ha Quote
Figafiga Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 a ja jestem bardzo nie wyspana i zasypiam w pracy normalnie..dziś ide spać o 20. i basta Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 idź idź znowu o 3 będziesz w pełni gotowa do pracy na dogo :evil_lol: Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jak ktoś nie siedzi rano to musi siedziec w nocy!Zeszłam z łózka na czworaka!Ale to akurat jest bardzo w klimacie dogo! Quote
mamanabank Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Borys witaj w ten śnieżny dzień... Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja tez weszłam na watek,zeby zobaczyc co u Boryska! Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Borys kochany z Ciebie psiak...i ładnie chodzi na smyczy... Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 OJ!boję się ,ze nasz Borysek nie znajdzie tak szybko domku,prawie nikt do niego nie zagląda! Quote
Figafiga Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 bo jest poprostu nijaki.......taki zwykły....tylko, że dla nas jest niezwykły...hop do góry Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tak nasz racje Figa jest taki zwykły!Taka była Saba!Az nie chce o tym myśleć!Ale kiedy podchodze do boksu to cieszy sie!Mam zdjecia w zimowej scenerii niech tylko aparat odtaje! Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Borys jak to na psa przystało nie prosi o uwage, nie krzyczy, że głaskania za mało on czeka i wiernie w myślach prosi niech ktoś się wreszcie po mnie zgłosi Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Trzeba będzie jakis plan ustalic ,jak po Nowym Roku,znależć do m dla Boryska!Metodycznie krok po kroku! Quote
kajkoowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Oj, mało osób tu zagląda a to nie pomoże znaleźć Boryskowi domku. W gorę! Quote
mamanabank Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Borys psinko, do góry w poszukiwaniu domu! Quote
Recommended Posts