Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no najlepiej raz w tyg Cholewcia...:roll:

ja mam aksolotle w akwarium i nie wiem jak się podmienia w malawi
A co Ty mnie tu jakimś szyfrem grypsujesz?:mad: :lol:

Posted

[quote name='Baha']aaa, jutro wystawa, juz nie moge sie doczekac.

a to z dzis:

pomocnik wielki:)

i dziubek kochany:)

Pięknie dziewczyna wygląda :multi: Będziemy jutro za Was trzymać mocno kciuki !!!! No i pazurki też ;)Zobaczysz - będzie super :multi:

Posted

Baha napisał(a):
a ja i tak przeczuwam, ze ona mi cos wywinie, jakis numerek nie z tej :mad: ziemi

Bzdury gadasz i tyle.Zdziwisz siemile tak jak ja w Głogowie :)

Posted

dzisiejszy spacerek:-)

Carmelek - on sie nie zatrzymuje... trudno mu zrobic fotki:)

Ciuma :)

Sally :-) buszuje w poszukiwaniu jedzonka :)

zabawa na całego:-)

Posted

[quote name='Baha']Pochwale sie troszke: dziś otrzymalam poczta tekturowa :crazyeye: TUBE:crazyeye: , a w niej świeżutko zatwierdzony tytul :multi: INTERCHAMPION:multi: dla mojej suni Tanki:multi:

To mój pierwszy taki tytul, drugi w naszym oddziale (rzeszowskim):razz:

a wygląda tak:

Basiu nie widziałam tego wcześniej - gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!

Jak dlugo czekalaś od wysłania papierów?

Posted

Witaj
Wyslalam do ZG w pazdzierniku, nie dostalam żadnej informacji, ponownie wyslalam w listopadzie - nic, potem w grudniu i wtedy odezwal sie ktos z ZG (telefon mialam) abu potwierdzic dane im przeslane - potem juz szybciutko poszlo - i w polowie stycznia przyszla ONA - TUBA:)
Teraz oprawiony wisi na honorowym miejscu:)

Posted

A tu niufkowe wyniki :smile:

Psy

Klasa szczeniąt

WO 293. ANDANTE JUTRZENKA Wenus, czarne, 23.05.2005, 9122/XXIV/05, PKR.II-84856 (ADMIRAŁ ARGHAN z Ogrodów Ateny-DAILY HAPPINES Królowej Mórz), hod. Maria Miszczak, wł. Nina Bechta
Klasa młodzieży

Zw.Mł dosk 294. ELDIR FORSETI Norkros 2 x Zw.Mł.,, czarne, 28.01.2005, 9133/XXIV/05, PKR:II-84855 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl., WIKING LEIF Wichrowe Łąki-Mł.Ch.Pl., CALINKA Terra Atlantis), hod. E i P. Leontiew, wł. Piotr Pasek
dosk, 2 295. HECTOR Bobrovnickeho udoli, brązowe, 05.03.2005, 1105/XXXIX/05, PKR w przygotowaniu (CHUBBY CHUMPY Avalon-XANDRA z Bobrovnickeho udoli), hod. Jaromir Prokes, wł. Katarzyna Rucka
Klasa pośrednia

CWC, dosk 296. AMIR Perro Y Caballo, czarne, 10.06.2004, 6311/XIV/04, PKR w przygotowaniu (PRINS PEPI Wichrowe Łąki-REBEKA CARA Wichrowe Łąki), hod. Barbara Gela-Rutkowska, wł. Katarzyna Przeszkowska
Klasa championów

CWC, BOB 297. BAX Zielona Kępa Ch.Pl.,, czarne, 20.06.2000, 1954/XXXVIII/00, PKR.II-64281 (Ch.Pl., FRODO z Kąpieliska Marzeny-ELFA z Lednickiego Zakola), hod. Zygmunt Skrzypek, wł. Mirosława Kalbarczyk
Suki - Hündinnen

Klasa młodzieży

Zw.Mł, Dosk 298. AMBER QUEEN Nufidea, brązowe, 24.12.2004, 24791/II/04, PKR.II-82795 (RAMZES z Lasu Skulskiego-CANDLE IN THE DARKNESS Avalon), hod. Aleksandra Klimowicz-Tutak, wł. Anna Cukierska
Dosk 2 300. TIFFANY King of Helluland, czarne, 21.02.2005, 6213/XIV/05, PKR.II-84262 (Int.Ch., BLACK PRIDE ADONIS from Skipper`s-Int.Ch,Ch.Sk, MILKY WAY King of Helluland), hod. Sona i Vladislav Krockovi, wł. Barbara Długosz
Klasa pośrednia

dosk 299. SORSZA Strzemeska Struga, czarne, 20.04.2004, 6183/XIV/04, PKR w przygotowaniu (AKBAR WIELKI-ARLETT), hod. Anetta Gradzik, wł. Tomasz Rybak
Klasa otwarta

CWC, BOS 301. HOSSA NIECH TRWA Viva Zabajka FCI, czarne, 11.04.2003, 5974/XIV/03, PKR.II-80062 (Int.Ch.,Ch.Pl,Sk,Cs,A., WHISPERBAY's Impresario-Ch.Pl.,Ch.Sk., ERA ZA GŁOSEM SERCA Viva Zabajka FCI), hod. Elżbieta Piotrowska, wł. Elżbieta Piotrowska
nieobecna 302. KISS ME KETTY King of Helluland, czarne, 21.02.2001, 275/XLIX/01, PKR.II-68118 (Whisperbay's IMPRESARIO-KETTY v. Goldschlager), hod. Sona i Vladislav Krockovci, wł. Edyta Falińska

I moja suczka:smile:

Posted

Baha napisał(a):
Witaj
Wyslalam do ZG w pazdzierniku, nie dostalam żadnej informacji, ponownie wyslalam w listopadzie - nic, potem w grudniu i wtedy odezwal sie ktos z ZG (telefon mialam) abu potwierdzic dane im przeslane - potem juz szybciutko poszlo - i w polowie stycznia przyszla ONA - TUBA:)
Teraz oprawiony wisi na honorowym miejscu:)

Ja też Bafisi papiery wysłałam w listopadzie ,ale nikt do mnie nie zadzwonił z ZG:placz:, a ile razy próbuję się do nich dodzwoni trafiam na zajęty sygnał:roll:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Czesc Basiu
:hand:
Dawno nie bylam ,tu u Ciebie .
Slyszalam ,ze bedziesz w Opolu na wystawie.
To sie zobaczymy.
Pozniej przyjade na miesiac jak juz wczesniej mowilam.
Obroze zamowilam ,powinny przyjsc po Wielkanocy.
Opowiem Wam wszystko prywatnie.Mam pare nowych rzeczy do opowiedzenia.:grins: Nie moge sie juz doczekac urlopu.:knuje: :Dog_run:
Anka