Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak bardzo mnie nie lubi??:angryy: Tylko poluje na mnie..jakby jej sie udalo, to krew się leje bardzo (juz tak bylo) - ona i moj TZ tp jakby "para" i konkurencja nie wkazana -chociaz to samiec i to samiec:evil_lol: - moich dzieci tez nie lubi...:angryy:

Posted

Arima - co do cięcia Sally - sama probuje, mam foty jak chce, aby wyglądalo, nożyczki degazówki, grzebyk i po troche;) tnę.
Tnie się na szyji, przedpiersiu, lopatkach..

Posted

Baha napisał(a):
Jak bardzo mnie nie lubi??:angryy: Tylko poluje na mnie..jakby jej sie udalo, to krew się leje bardzo (juz tak bylo) - ona i moj TZ tp jakby "para" i konkurencja nie wkazana -chociaz to samiec i to samiec:evil_lol: - moich dzieci tez nie lubi...:angryy:

:crazyeye: to bym sie jej bała:lol:

Posted

Baha napisał(a):
Arima - co do cięcia Sally - sama probuje, mam foty jak chce, aby wyglądalo, nożyczki degazówki, grzebyk i po troche;) tnę.
Tnie się na szyji, przedpiersiu, lopatkach..

Teorie znam, gorzej z praktyką:roll: Na Czandze teraz moge próbować, po panna ma czas jeszcze. Pokaż tą fote

Posted

a oto kilka fot mojej niuni Sally:lol: z wcześniejszych miesięcy:-):lol:

Pyszny jogurcik:cool3:

a tu malutka 4,5 miesiaca :-)

tu w wieku 8 miesiecy:crazyeye:

portrecik

a tak malutka wyglądala jak miala 10 miesięcy

Posted

Pochwale sie troszke: dziś otrzymalam poczta tekturowa :crazyeye: TUBE:crazyeye: , a w niej świeżutko zatwierdzony tytul :multi: INTERCHAMPION:multi: dla mojej suni Tanki:multi:

To mój pierwszy taki tytul, drugi w naszym oddziale (rzeszowskim):razz:

a wygląda tak:

Posted

Baha śliczna twoja galeryjkaa:crazyeye: mieszkacie w bloku z całą gromadką???:cool3: ja mam papugę nimfę-też nie ma żadnych odgłosów papuzich,nie wrzeszczy i nie drze się jak sklepowe nie które:mad: ,ale za to np. gwizda tak jak ja na psa-wtedy Jerry na zabicie pędzi tam skąd dochodzi gwizdanie-mimo iż ja siedzę np. w innym pokoju...:p poza tym jak pies podchodzi do papugi(jak ona chodzi po ziemi np)to ona tuli swój dziub do jego pyska i grucha jak gołąbek:crazyeye: dodam,że papuga to też facet...:cool1:
Baha wklejaj często foty,jest się czym chwalić...:multi:

Posted

ale jeszcze pochwale sie naszym pierwszym akwarium - pierwszym, bo zdjęc drugiego nie mam:-)

to aquarium, to 240 l, biotop - Malawi - dla niewtajemniczonych - pyszczaki:)