Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ŻABCIA

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

[FONT=Arial]Żabcia ma3-4 lata i od sierpnia 2009r przebywa w schronisku.Wcześniej suczka błąkała się w okolicach Łowicza dokarmiana przez mieszkańców okolicznych wsi!Jak przypuszcza p.Marek Żabcia została wyrzucona z samochodu.Miejscowość w której ją odłowiono to miejsce gdzie bardzo często w ten sposób właściciele pozbywają się swoich zwierząt.Żabcia jest niepozorna suczką ale w schronisku lubiana przez pracowników schroniska jest bowiem bardzo kontaktowa i łagodna!Bez problemu pozwoliła wziąć się na spacer i biegała po schronisku oglądając wszystkie zakamarki.Jest trochę zadziorna ,próbowała ustawiać schroniskowa Perełkę i biegającą Grubą Kaśkę!Była łagodna natomiast w stosunku do Miski!Pracownicy schroniska przypuszczają,że mogła mieć już szczeniaki!Żabcia miała wczoraj sterylizację i zniosła ja jak na razie bardzo dobrze!Suczka mogłaby mieszkać u jakiejś starszej osoby albo w mieszkaniu albo w ciepłej budzie na podwórku!Szukamy domu dla Żabci!

[/FONT]

[FONT=Arial]

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

[/FONT]

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:dynamiczny i niektórych właścicieli i ich psy się socjalizuje hi hi hi..biedny Łiskas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

EDIT nowe zdjęcie Żabci ciąg dalszy do pierwszego wątkowego postu

EDIT. zdjęcie Żabuchny z 13 maja 2010

Posted

Figafiga napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:dynamiczny i niektórych właścicieli i ich psy się socjalizuje hi hi hi..biedny Łiskas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A nie mówiłam ,że zołza!

Posted

Byliśmy a Żabci nikt nie wziął na spacerek!Nawet nie mogłam jej znależć wśród tylu psiakow i spraw do zrobienia!Boje sie ,że jest dla innych ludzi tak niewidoczna jak dla mnie w sobotę!Musimy koniecznie myśleć o Żabci ,bez nas nie ma szans!

Posted

zuzia_kuzik napisał(a):
a ma gdzies zabcia oflodszenia porobione??

Żabcia nie ma ogłoszeń nie dajemy rady!Jest nas za malo a nie kazda ma czas i umiejetnosci wystarczające do ogloszeń!