Figafiga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ŻABCIA http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t [FONT=Arial]Żabcia ma3-4 lata i od sierpnia 2009r przebywa w schronisku.Wcześniej suczka błąkała się w okolicach Łowicza dokarmiana przez mieszkańców okolicznych wsi!Jak przypuszcza p.Marek Żabcia została wyrzucona z samochodu.Miejscowość w której ją odłowiono to miejsce gdzie bardzo często w ten sposób właściciele pozbywają się swoich zwierząt.Żabcia jest niepozorna suczką ale w schronisku lubiana przez pracowników schroniska jest bowiem bardzo kontaktowa i łagodna!Bez problemu pozwoliła wziąć się na spacer i biegała po schronisku oglądając wszystkie zakamarki.Jest trochę zadziorna ,próbowała ustawiać schroniskowa Perełkę i biegającą Grubą Kaśkę!Była łagodna natomiast w stosunku do Miski!Pracownicy schroniska przypuszczają,że mogła mieć już szczeniaki!Żabcia miała wczoraj sterylizację i zniosła ja jak na razie bardzo dobrze!Suczka mogłaby mieszkać u jakiejś starszej osoby albo w mieszkaniu albo w ciepłej budzie na podwórku!Szukamy domu dla Żabci! [/FONT] [FONT=Arial] " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> [/FONT] Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 To była naprawdę wielka koopa!Posprzatana zaraz przez pracownikow schroniska!Dlatego u nas tak czysto!:eviltong::evil_lol: Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ale za to jaki wątek jest dynamiczny!Hi,hi,hi! Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:dynamiczny i niektórych właścicieli i ich psy się socjalizuje hi hi hi..biedny Łiskas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: EDIT nowe zdjęcie Żabci ciąg dalszy do pierwszego wątkowego postu EDIT. zdjęcie Żabuchny z 13 maja 2010 Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Figafiga napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:dynamiczny i niektórych właścicieli i ich psy się socjalizuje hi hi hi..biedny Łiskas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A nie mówiłam ,że zołza! Quote
Figafiga Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 buhaahahaha...ale za to zsocjalizowana ha ha ha Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jutro zobaczymy Żabcię i pewnie któraś weżmie ją na spacerek! Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Byliśmy a Żabci nikt nie wziął na spacerek!Nawet nie mogłam jej znależć wśród tylu psiakow i spraw do zrobienia!Boje sie ,że jest dla innych ludzi tak niewidoczna jak dla mnie w sobotę!Musimy koniecznie myśleć o Żabci ,bez nas nie ma szans! Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Żabcia jest fajna, Żabcia jest kochana biega i skacze od samego rana lubi robić kupkę przy Romce, a ta ją uwiecznia na zdjęciach i w na dogo w ramce Quote
zuzia_kuzik Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 a ma gdzies zabcia oflodszenia porobione?? Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 zuzia_kuzik napisał(a):a ma gdzies zabcia oflodszenia porobione?? Żabcia nie ma ogłoszeń nie dajemy rady!Jest nas za malo a nie kazda ma czas i umiejetnosci wystarczające do ogloszeń! Quote
mamanabank Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mało ludzi u naszej Żabki... Żabka, hop! Quote
dżerka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nie wiem gdzie byla zabcia..moze to ta suczka wsrod psow do adopcji,na przodzie schroniska?? Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Takie spostrzeżenie Dżerki to dwoód na to jak Żabcia jest niewidoczna!Mamanabank wrzuć prosze Zabcie na ogłoszenia łowickie! Quote
kajkoowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Romko, porobię ogłoszenia w sobote, jak troszkę poobserwuję Żabcią, to będę mogła opierac się też trochę na moich spostrzeżeniach ;) Quote
mamanabank Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://ogloszenia-lowicz.pl/og41-zabka-mala-i-niewidoczna-przygarnij-ja.htm Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mamanabank napisał(a):http://ogloszenia-lowicz.pl/og41-zabka-mala-i-niewidoczna-przygarnij-ja.htm Ty to jesteś!Mówisz i masz zanim mówisz! Quote
Figafiga Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 bo Żabka jest bardzo niewidoczna taka nijaka i bardziej nijaka od Antka, który jednak nie jest najzwyklejszy Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Masz rację Figuś!Antoś nie jest aż tak najzwyklejszy jak Żabula! Quote
Figafiga Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 no właśnie...Żabcio Ty bura suczko do góry Quote
Recommended Posts