supergoga Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Nic, ogłoszenia uaktualniłam i szukamy domku. Oby się znalazł. Pioprosiłam o nowe zdjęcia, jak tylko będą wkleję. Quote
mercy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 supergoga napisał(a):Nic, ogłoszenia uaktualniłam i szukamy domku. Oby się znalazł. Pioprosiłam o nowe zdjęcia, jak tylko będą wkleję. to ja mam chetnych :) na DS Quote
mercy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 BUDRYSEK pracuje z tą dziewczyną więc moze za nią poręczyć :) Quote
supergoga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A skąd domek? Czy to byłoby pewne. Tak bym się cieszyła, gdyby Pola znalazła dom. Quote
mercy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 supergoga napisał(a):A skąd domek? Czy to byłoby pewne. Tak bym się cieszyła, gdyby Pola znalazła dom. nie wiem czy kojarzycie BUDRYSKA? działa w Żywcu,zajmuje sie kociakami i psiakami-teraz nie ma jej na necie bo nie ma stałego dostępu do internetu i czasu tez nie-ma ok 30 kociaków na dt zuzlikowa zna ją osobiście(jakby co?;)) mówila ze znajoma jest ok,ma od niej kociaka mieszka w domu,psiak mieszkałby w domu,koło Żywca maja 2 letnia córkę podpiszą umowę i zapraszaja na wizyty :) zreszta BUDRYSEK - Aga,wszystko miałąby pod kontrolą bo pracuje z ta dziewczyną trzebaby załatwic tylko transport Aga moze podjechac do Katowic,Bielska Białej,Wrocławia nie doczytałam gdzie jest psianka? jakby się dało to prosiłabym o fotki jutro Aga bedzie gadała z ta znajoma to napisze co i jak Quote
supergoga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Psina w Poznaniu, ale myślę, że w razie czego Wrocław jest w zasięgu mozliwości dowozu., może jeszcze jakoś inaczej. To czekamy na wieści i załatwiamy. Quote
mercy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 z tego co wiem to BUDRYSEK bedzie we wrocku w następny weekend i chyba w ta środę z Bercikiem od zuzlikowej na badaniach oby sie udało :) Quote
grzybkowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jakby co to my w niedziele(24) jedziemy do wrocka i mozemy jakiegos pasazera ze soba zabrac :) Quote
supergoga Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Grzybkowa - dzięki. MOże to się jakoś uda zgrać. Tel do Budryska zapiszemy. Ja skontaktuję się z Panem Krzysztofem - i zobaczymy. Quote
mercy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 czy ona ma szczepienia,sterylke? dałoby sie coś załatwić jezeli nie ma? rodzinka juz na nia czeka :) Quote
supergoga Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 szczepienia ma - sterylki nie - dzisiaj wieczorem zadzwonię i postaram się, żeby ją ciachnąć przed wyjazdem. Tylko nie wiemy, czy Budrysek we Wrocku będzie w niedzielę? Quote
mercy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 będzie od pt do niedz wieczora na bank :) super jakby była ta sterylka Quote
snuszak Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no to zgrywać się zgrywać mi ładnie :):) Quote
supergoga Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Rozmawiałam z wetka - sterylka mozliwa. teraz umawiam się z Panem. Quote
mercy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 supergoga napisał(a):Rozmawiałam z wetka - sterylka mozliwa. teraz umawiam się z Panem. supcio :):):) Quote
grzybkowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 :( głupio mi ,ale niestety z przyczyn nie zaleznych od nas nie bedziemy jechac do wrocka w ten łikend :( wiem ze supergoga juz wie. jeszcze raz przepraszam... Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Juz dostałam wieści, miałam pisać. Grzybkowa, nie przepraszaj, przecież wychodzi róznie. Pilnie szukamy transportu, nawet za zwrotem kosztów - na niedziele do Wrocławia. Zaraz napisze na Transportowym!!! Quote
mercy Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 BUDRYSEK bedzie we wrocku od pt do niedz,więc mozna sunie przywiezc wczesniej trzymamy kciuki zeby sie udało :) Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Witam moge sie podjac transportu z wroclawia do poznania Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Byłoby super. Pola szuka transportu z Poznania do Wrocławia. Tam czeka na nią Budrysek i zabierze dalej. Dasz radę? Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jedynie jest potrzebyn zwrot paliwa i w kazdej chwili moge Quote
Recommended Posts