Lilmo Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Zrobiłam kilka ogłoszeń dla Poli z roboczym tekstem. Supergoga nie wiedziałam jakie podać namiary,więc podałam na Ciebie. Przepraszam, że tylko kilka ogłoszeń, ale muszę za niecałe 2 godzinki wyjechać i czas mnie goni. Jak wrócę jutro wieczorem to porobię jeszcze kilka. Póki co są tutaj: poznan.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl kupiepsa.pl eoferty.com.pl Quote
PaulinaT Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ale śmiesznotka mała! A ja się cieszę, że "hodowca" został zaangażowany, może mu to z głowy wybije dalsze tego typu pomysły! Quote
supergoga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Obawiam się, że "hodowca" będzie chciał sunię sprzedać. Dzisiaj dopiero wróciłam do domu. Jutro się skontaktuję i upewnie jak sprawa. Czy mamy szuka.c domu czy nie Quote
Glorien Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Lilmo wklej jeden link do ogłoszenia żebym mogła skopiować to zrobie jeszcze kilka Quote
Lilmo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Glorien proszę: http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pola-8-miesieczna-sunia-w-typie-labradora-pilnie-szuka-domu-W0QQAdIdZ175215462 Z tym, że tekst nie jest najlepszy :( Warto byłoby go zmienić moim zdaniem. Quote
epe Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziewczyny! Może zaproponujecie sunię do domku na tym wątku? http://www.dogomania.pl/threads/176022-Dom-dla-duA-ej-psiej-kobietki Quote
supergoga Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Rozmawiałam z panem - "hodowcą" suni. Mamy się wstrzymać, bo "ponoć" jakis kolega jest nią zainteresowany. Tak jak przypuszczałam, sunia pojedzie bez kontroli z naszej strony i bez sterylki, rzecz jasna. Bardzo żałuje, że nie miałam miejsca, żeby ją odebrac i przechować. Pan Krzysztof obiecał, że jeśli ten kolega nie weźmie suni - da znać, żeby pomóc z szukaniem domu. Ale nie zadzwonił, to pewnie nasza pomoc jest zbędna. Jutro zadzwonię i dopytam. Quote
Glorien Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I jak sprawa suni wygląda? Czy coś wiadomo? Quote
supergoga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ufff, szukamy domu. Pan Krzysztof dzisiaj zadzwonił. Podaje namiar do ogłoszeń 663 900 914 Quote
Glorien Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czy sunia nadal jest u tych ludzi? Jak stan tego pana się nie pogarsza mimo obecności psa to może jednak się zdecydują zostawić ją u siebie (marzyciel) Quote
andzia69 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dziewczyny - znacie kogoś w Gorzowie Wlkp. kto mógłby sprawdzic domek dla bullowatego? Quote
Marylin Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 supergoga napisał(a):Nie wygląda. Szukamy domu! Co u tej labradorki?! ...kuurde - taka młoda labradorka to powinna szybko znaleźć domek! Popytam, powysyłam maile do znajomych... może sie uda! :-( Quote
Hala Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No ale co się dzieje z psem? Jest u tego hodowcy? Quote
supergoga Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pies jest nadal u hodowcy. A ja szuka gdzie mogę. Boję się, że jednak sprzeda komuś na rozród. Quote
Hala Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Może pies trafi w dobre rece? Zawsze jest taka szansa. Quote
grzybkowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 supergoga napisał(a):Pies jest nadal u hodowcy. A ja szuka gdzie mogę. Boję się, że jednak sprzeda komuś na rozród. ojej :shake: to moze jakis dt ?? dopoki domek sie nie znajdzie ... bo wychodzi na to ze nie jest bezpieczna w miejscu w ktorym przebywa :( Quote
supergoga Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 nie ufam tak do końca temu Panu. Jutro będę dzwonić żeby się przypomnieć co u suni. Quote
snuszak Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 eh kłopoty kłopoty ..... gdyby była tak w DT to faktycznie byłaby nad nią kontrola Quote
Hala Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 NO ale czy pan teraz ja wyda....na DT. Może jak ma juz nad nią "swoją łapę" to nie wypuści psa. Poza tym, DT penwie cieżko znaleźć. Quote
Glorien Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Czy coś wiadomo o suni? Cały czas jest u "hodoffcy"? Quote
supergoga Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Nie mogę się skontaktować. Nie odpowiada na sms-y. Czekam jeszcze Quote
mercy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 moja znajoma szukała labradorka tyle tylko,ze mieszka w okolicy Bielska Białej Quote
Recommended Posts