bros Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :) nie ma problemu , będzie banerek Niko , a tak nawiasem to zazdroszczę Wam mozliwości zobaczenia jamorowego Świata :bluepaw: Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jamorku,zobaczysz jaki świetny jest Niko!Dlatego mam jego banerek!A ze nasze psiaki maja szczęscie byc u Ciebie to liczymy ,ze i Niko szybko znajdzie domek owiany slawą hotelu u Jamora:roll::roll: Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pisałam już na wątku Jamora, przy pożegnaniu, mówiłam, że Nora posiedzi w hotelu dłużej niż Wilk, bo takich ON jak Nora jest najwięcej do adopcji, a tu tfu tfu, na psa urok, Nora idzie do domu. Teraz myślę sobie Niko dłużej posiedzi, a nich tam... niech i tym razem intuicja mnie zawiedzie! Niech tylko Nora pojedzie do domu, bo ja już tak mam, że do ostatniej chwili nie wierzę... doświadczenie, nazwijmy to, życiowe... Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Już mężowi powiedziałam, że będziemy jechać ;-) Quote
Andzike Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Super wieści z domkiem na Nory :) Trzymam kciuki i czekam na szczególy :D Quote
Romka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dzis o 16 00 Norka jedzie do swojego domku!A skoro słowo stało sie ciałem to powiem ,ze Norka (imie naszej suczki pozostanie bez zmian)pojedzie do domu z ogrodem niedaleko miejscowości Obory.W domu mieszka także jamniczek i kocury a przyszła opiekunka naszej Norki jest z wykształcenia zootechnikiem zna zwierzęta i je kocha!Norke od Jamora odbierze córka przyszłych włascicieli Norki ,która powiedziała,że"Norka u rodziców będzie miała jak w niebie".Oboje państwo są na emeryturze i przebywają cały czas w domu.Norka nie będzie zostawać sama w domu!Suczka zostanie domownikiem po śmierci bernardyna ,który odszedł po długotrwałej chorobie!Norka to szczęściara!Jamor,dziękujemy Ci bardzo bo pobyt naszych psiaków u Ciebie to dla nich najlepsza rekomendacja! Quote
Figafiga Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 kurcze, aż serce się ściska czytając takie rzeczy Quote
Andzike Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Cudowne wieści !!! Czy Nora już dojechala? :) Nowi Państwo będą przesyłać fotki ? :D Quote
Romka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jeszcze nie miałam wiesci ale jutro pewnie zadzwonię!Norka grzeje doopke juz we własnym domku! Quote
Daga&Maks Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 to to czekamy na szczegółową relację :) Quote
Romka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzwoniłam do pani dwukrotnie i nagralam sie na sekretarkę,ale jeszcze nie oddzwoniła a my nie możemy sie doczekac co slychac u Nory! Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Norka juz wdomu a ja przed chwila miałam telefon w jej sprawie!Zaproponowałam Reksa! Quote
kajkoowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Taka piękna pannica, trzeba się było spodziewać ciągłych telefonów!:loveu: Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Romka napisał(a):Norka juz wdomu a ja przed chwila miałam telefon w jej sprawie!Zaproponowałam Reksa! no i?????????????? Quote
jamor Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja dzis sie dodzwoniłem do Pani Ireny. jak wiecie nora jest u jej mamy. Nora bez zadnych problemów zaklimatyzowała sie w nowym mijescu i jest pepkiem świata dla starszych Panstwa. wszystko super. Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzieki Jamor za wieści!Bardzo sie cieszymy!:lol: Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A teraz zapraszamy na wątek Niko, potrzebujemy pomocy w ogłoszeniach, bardzo prosimy o POMOC! Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak Niko to brat blizniak Nory czyli łagodny,kochany psiak! Quote
argusiowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Co tam słychać u Nory? wiecie coś ?:) Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a może jakieś zdjęcie Norci?:) w końcu to dzięki niej trafiłam na Dogo :) ciekawa jestem jak się ma :) Quote
Recommended Posts