Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamorku,zobaczysz jaki świetny jest Niko!Dlatego mam jego banerek!A ze nasze psiaki maja szczęscie byc u Ciebie to liczymy ,ze i Niko szybko znajdzie domek owiany slawą hotelu u Jamora:roll::roll:

Posted

Pisałam już na wątku Jamora, przy pożegnaniu, mówiłam, że Nora posiedzi w hotelu dłużej niż Wilk, bo takich ON jak Nora jest najwięcej do adopcji, a tu tfu tfu, na psa urok, Nora idzie do domu. Teraz myślę sobie Niko dłużej posiedzi, a nich tam... niech i tym razem intuicja mnie zawiedzie! Niech tylko Nora pojedzie do domu, bo ja już tak mam, że do ostatniej chwili nie wierzę... doświadczenie, nazwijmy to, życiowe...

Posted

Dzis o 16 00 Norka jedzie do swojego domku!A skoro słowo stało sie ciałem to powiem ,ze Norka (imie naszej suczki pozostanie bez zmian)pojedzie do domu z ogrodem niedaleko miejscowości Obory.W domu mieszka także jamniczek i kocury a przyszła opiekunka naszej Norki jest z wykształcenia zootechnikiem zna zwierzęta i je kocha!Norke od Jamora odbierze córka przyszłych włascicieli Norki ,która powiedziała,że"Norka u rodziców będzie miała jak w niebie".Oboje państwo są na emeryturze i przebywają cały czas w domu.Norka nie będzie zostawać sama w domu!Suczka zostanie domownikiem po śmierci bernardyna ,który odszedł po długotrwałej chorobie!Norka to szczęściara!Jamor,dziękujemy Ci bardzo bo pobyt naszych psiaków u Ciebie to dla nich najlepsza rekomendacja!

Posted

ja dzis sie dodzwoniłem do Pani Ireny. jak wiecie nora jest u jej mamy. Nora bez zadnych problemów zaklimatyzowała sie w nowym mijescu i jest pepkiem świata dla starszych Panstwa. wszystko super.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...