Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 marlenka napisał(a):Ale ta Norkato gaduła do głosu nie da nikomu dojśc , wczoraj gadał do jamora i gadała ja nie wiem co mówiła bo po " psiemu " nie rozumiem , ale to chyba jakies wyznania miłosne były bo taki wzrok miała w niego wlepiony :) Ona tak gada!Jest to piękne bo próbuje opowiedzieć wszystko!I jak jakiś łobuz mógł przywiazac do drzewa tak piękne zwierzę,tak mądre i tak kochane! Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A poza tym Jamor to zaklinacz psów!Więc jesli ona patrzy mu tak w ócz głębię z uwielbieniem ...nie wiem co o tym sądzić! Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Figuś mogłabyś jeszcze wstawić banerek Norki do pierwszego postu? Quote
jamor Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Romka napisał(a):Ona tak gada!Jest to piękne bo próbuje opowiedzieć wszystko!I jak jakiś łobuz mógł przywiazac do drzewa tak piękne zwierzę,tak mądre i tak kochane! ona nie wspomina tego zdazrenia z lasu, gada takie tam rózne pierdoły, jakies plotki, obgaduje inne psu, jak to w maglu. a kiedys policze ilosc słow na minute i porównam z Romka , ciekawe , wynik moze byc zblizony. Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jamor napisał(a):ona nie wspomina tego zdazrenia z lasu, gada takie tam rózne pierdoły, jakies plotki, obgaduje inne psu, jak to w maglu. a kiedys policze ilosc słow na minute i porównam z Romka , ciekawe , wynik moze byc zblizony.Jamorku,dziekuję Ci bardzo!Toja staram się jak mogę pytam o Twoje cholerne ptaszki,opowiadam o katastrofie budowlano-elektrycznej w moim domu w celu nawiazania więzi warecko-łowickiej aTy mi z maglem i pierdołami!:mad::mad::mad:No chyba,że (i tu Ci podpowiemw celu poprawy stosunków warecko-łowickich),że chodzi o moją szybkość wypowiedzi!:cool3:Zawsze myślałam o sobie,że jestem taka spokojna i wyważona:diabloti::diabloti: ale ludzie chyba lepiej nas znają!Trzeba mnie posłuchać w akcji urzędowej albo jak coś mnie zachwyca albo wkurza!:lol:Pozdrawiam!:calus: Miło Cię widzieć na watku Nory! Quote
jamor Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Romka napisał(a):Jamorku,dziekuję Ci bardzo!Toja staram się jak mogę pytam o Twoje cholerne ptaszki,opowiadam o katastrofie budowlano-elektrycznej w moim domu w celu nawiazania więzi warecko-łowickiej aTy mi z maglem i pierdołami!:mad::mad::mad:No chyba,że (i tu Ci podpowiemw celu poprawy stosunków warecko-łowickich),że chodzi o moją szybkość wypowiedzi!:cool3:Zawsze myślałam o sobie,że jestem taka spokojna i wyważona:diabloti::diabloti: ale ludzie chyba lepiej nas znają!Trzeba mnie posłuchać w akcji urzędowej albo jak coś mnie zachwyca albo wkurza!:lol:Pozdrawiam!:calus: Miło Cię widzieć na watku Nory! a miłoby miec taką szefową w pracy , bo widac ze masz jaja Quote
Figafiga Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ha ha ha nie tylko my Romkę lubimy słuchac i wiemy, że nawija...pozdrowionka Quote
mamanabank Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No tak, my śpimy, a oni sobie z dzióbków piją w tym czasie... Quote
Figafiga Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 spimy, pracujemy, a oni ha ha ha ładnie to nazwałaś...przekleiłam mamanabak banerek Norki Quote
Romka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mamanabank napisał(a):No tak, my śpimy, a oni sobie z dzióbków piją w tym czasie... Wszystkie wielbicielki Jamora z watku hotelu u Jamora juz spały,to godnie je zastępowałam...Dziewczyny ja to wszystko dla Was! Quote
Romka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Figafiga napisał(a):u to wielbicielki ma uhaha Wiele,moja droga wiele! Quote
mamanabank Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 na watku Jamora są nowe zdjęcia Nory, zerknijcie, bo są świetne http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR/page180 Quote
mamanabank Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a albumie jest więcej, ale bez komentarza http://jamor.fotosik.pl/albumy/720876-11.html Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bardzo fajna,Jamor wydobywa z psiaków to co w nich najlepsze i prawdziwe! Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 W poniedziałek prawdopodobnie Norka pojedzie do swojego domku!Ale kiedy słowo stanie się ciałem napiszemy więcej!Ja w kazdym razie bardzo się cieszę,bo domek zapowiada się ekstra! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 kurcze super sprawa, teraz trzeba się zapytać o NIKO Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jak tylko w poniedziałek Norka pójdzie do domku negocjujemy z Jamorem pobyt Niko!Jamor będzie pod urokiem psa bo z Niko inaczej nie mozna! Quote
jamor Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 to moze umówmy sie , że ten boks bedzie dla Was, taki przywilej jak dla matek z dzieckiem, czyli bez kolejki. Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wow :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bros Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 szybko ubywają mi banerki psiaków "jamorowych" :) Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 no i bros trzeba będzie zdjąć niedługo Norę od Ciebie, a dopiero ci pisałam ha ha ha ha ha potem wrzucisz NIKO ha ha ha Jamor dziękujemy...tym razem się poznamy chyba... Quote
Recommended Posts