Figafiga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 NORA w hotelu u Jamora czeka na swój nowy i kochający dom banerek do pobrania zbieramy deklaracje na hotel W sumie 265zł zostało przekazane Jamorowi na utrzymanie Nory, co wystarcza na 17 dni od 02.01. do 18.01. Dniówka Nory to 15zł. (zostaje 10zł u Jamora) Teraz zbieramy nowe deklaracje! ogłaszana jest na: http://www.allegro.pl/item875681130_owczarek_niemiecki_on_nora.html nasz wątek ogólny http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t [FONT=Arial]Historia Nory,to historia wielu psiaków ze schroniska w Łowiczu i innych schronisk w Polsce.Nora znudziła się swojemu opiekunowi,więc ten pozbył się jej przywiązując do drzewa w lasku miejskim,tuż przy drodze uczęszczanej przez rowerzystów i biegających.Pewnie chciał żeby Norę ktoś wypatrzył bo sam nie miał odwagi oddać jej do schroniska .Nie chciał też włożyć wysiłku i poszukać nowego domku Norze i ot po prostu przywiązał ją do drzewa w lesie.Nora stała tak długo,poniewaz początkowo nikt nie sądził,że sukę ktoś porzucił tylko,że czeka na swojego właściciela.Kiedy ludzie zorientowali się,ze po Norę nikt nie przyjdzie zawiadomili schronisko.Nora jest młoda suczka ,ma około 2 lat,piękne stojące uszy i dumna postawę .Nie pozwólmy by schronisko złamało ja i zniszczyło.Suczka przed adopcją będzie wysterylizowana.SZUKAMY DOMU DLA NORY![/FONT] Quote
Romka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Co za piękny pies!Spróbuję dotrzeć jutro do schroniska i dowiedzieć sie o niej czegoś więcej! Quote
nika28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 I takie cudo w schronisku musi siedzieć :-( Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No własnie jestem ciekawa jej historii! Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dodałam Norę na wątek owczarków niemieckich w potrzebie Quote
Ewanka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czekamy na jej historię, piękna ... nie do wiary, że znalazła się w schronie. Quote
mamanabank Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jak pisze moja dobra znajoma, ludziom się w dupach poprzewracało Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nora jest troszkę nieufna...dała się pogłaskać wymiziałąm rudzielca, a potem odeszła koło budy i szczekała ze strachu...nie wie biedna co się dzieje, miała dom, a teraz nie ma Quote
kajkoowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kai się nudzi w domciu:diabloti: http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,9793,Lw==.html http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Nora,30933 Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kaju kochana dzięki!Napisz mi jeszcze co z psiaczkiem o którym mi pisalas czy zostal u Twojej koleżanki1 Quote
kajkoowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wiesz co Romka właśnie nie wiem on raz jest u niej domu raz biega na dworzu ale chodzi z nią na spacery. DO weta nie pójdzie z tym psem a obecnie do szkoły nie chodzę, więc nie mam jak z nią pogadać. Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kaju napisz mi koniecznie co z tym psiakiem ,jak tylko wrócisz do szkoły!Moze coś zaradzimy!Jesli on ma złamana łapke to bardzo cierpi! Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 :shake::shake:jak ma złamana łapkę to nie wolno czekać tylko od razu do lekarza:shake: przecież cholernie boli złamana kończyna:shake: Quote
kajkoowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wiem, że boli:( Zresztą nawet jak zostanie u niej to nie jestem na 100% pewna, czy pójdzie do weta, bo ona chodzi do weterynarza na Chełmońskiego, więc chyba ,lepszy dla psiaka byłby schron:shake: Quote
Figafiga Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 wiesz co moja Negra miała tam amputację palca i nie narzekam, a do naszej pani weterynarz nie może iść...ona niech go nie bierze do siebie, jeśli z psem nie chodzi do weta, bo...a juz nie będe pisać, że się wkurzyłam i jak bardzo!!!niech odda do schronu, będzie chociaz miał opiekę wet. Quote
kajkoowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Figafiga ja tez tak właśnie myślę. Pies cały czas chodzi z łapką w takim samym stanie. Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kaja wpłyń na nią koniecznie!Jeśli chodzi o pieniądze to nie ona płaci to jest pies bezdomny niech tak powie u p.doktor my to potwierdzimy!Musi to zrobi bo pies cierpi.Niech powie w jakich okolicznościach czasowo udzieliła mu schronienia!aLBO JEDZ DO P.DOKTOR Z NIA I POWIEDZ TO WSZYSTKO! Quote
kajkoowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ona powiedziała mi o tym psie licząc, że ja się nim zaopiekuję wezmę go do schronu do weta i zapłacę a ja powiedziałam, żeby zawiozła go do schronu tam dostanie opiekę. A ona następnego dnia, ze pies może zostanie. To było jakiś tydzień temu a pies dalej w takim samym stanie. Zapytam jej dziś o tego psa. Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Na watku Nory zapomnielismy o Norze!Nora podnoszę wątek!Jest tyle różnych spraw psich że kazdy watek od nich tętni! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kaja10014 napisał(a):Ona powiedziała mi o tym psie licząc, że ja się nim zaopiekuję wezmę go do schronu do weta i zapłacę a ja powiedziałam, żeby zawiozła go do schronu tam dostanie opiekę. A ona następnego dnia, ze pies może zostanie. To było jakiś tydzień temu a pies dalej w takim samym stanie. Zapytam jej dziś o tego psa. KOniecznie!NIe wiem czy nie lepiej oddac go do schroniska!Może znajdziemy mu bardziej odpowiedzialny dom! Quote
Recommended Posts