Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NORA w hotelu u Jamora czeka na swój nowy i kochający dom

banerek do pobrania

zbieramy deklaracje na hotel
W sumie 265zł zostało przekazane Jamorowi na utrzymanie Nory, co wystarcza na 17 dni od 02.01. do 18.01. Dniówka Nory to 15zł. (zostaje 10zł u Jamora)

Teraz zbieramy nowe deklaracje!
ogłaszana jest na:
http://www.allegro.pl/item875681130_owczarek_niemiecki_on_nora.html

nasz wątek ogólny
http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

[FONT=Arial]Historia Nory,to historia wielu psiaków ze schroniska w Łowiczu i innych schronisk w Polsce.Nora znudziła się swojemu opiekunowi,więc ten pozbył się jej przywiązując do drzewa w lasku miejskim,tuż przy drodze uczęszczanej przez rowerzystów i biegających.Pewnie chciał żeby Norę ktoś wypatrzył bo sam nie miał odwagi oddać jej do schroniska .Nie chciał też włożyć wysiłku i poszukać nowego domku Norze i ot po prostu przywiązał ją do drzewa w lesie.Nora stała tak długo,poniewaz początkowo nikt nie sądził,że sukę ktoś porzucił tylko,że czeka na swojego właściciela.Kiedy ludzie zorientowali się,ze po Norę nikt nie przyjdzie zawiadomili schronisko.Nora jest młoda suczka ,ma około 2 lat,piękne stojące uszy i dumna postawę .Nie pozwólmy by schronisko złamało ja i zniszczyło.Suczka przed adopcją będzie wysterylizowana.SZUKAMY DOMU DLA NORY![/FONT]

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nora jest troszkę nieufna...dała się pogłaskać wymiziałąm rudzielca, a potem odeszła koło budy i szczekała ze strachu...nie wie biedna co się dzieje, miała dom, a teraz nie ma

Posted

Wiesz co Romka właśnie nie wiem on raz jest u niej domu raz biega na dworzu ale chodzi z nią na spacery. DO weta nie pójdzie z tym psem a obecnie do szkoły nie chodzę, więc nie mam jak z nią pogadać.

Posted

Wiem, że boli:( Zresztą nawet jak zostanie u niej to nie jestem na 100% pewna, czy pójdzie do weta, bo ona chodzi do weterynarza na Chełmońskiego, więc chyba ,lepszy dla psiaka byłby schron:shake:

Posted

wiesz co moja Negra miała tam amputację palca i nie narzekam, a do naszej pani weterynarz nie może iść...ona niech go nie bierze do siebie, jeśli z psem nie chodzi do weta, bo...a juz nie będe pisać, że się wkurzyłam i jak bardzo!!!niech odda do schronu, będzie chociaz miał opiekę wet.

Posted

Kaja wpłyń na nią koniecznie!Jeśli chodzi o pieniądze to nie ona płaci to jest pies bezdomny niech tak powie u p.doktor my to potwierdzimy!Musi to zrobi bo pies cierpi.Niech powie w jakich okolicznościach czasowo udzieliła mu schronienia!aLBO JEDZ DO P.DOKTOR Z NIA I POWIEDZ TO WSZYSTKO!

Posted

Ona powiedziała mi o tym psie licząc, że ja się nim zaopiekuję wezmę go do schronu do weta i zapłacę a ja powiedziałam, żeby zawiozła go do schronu tam dostanie opiekę. A ona następnego dnia, ze pies może zostanie. To było jakiś tydzień temu a pies dalej w takim samym stanie. Zapytam jej dziś o tego psa.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ona powiedziała mi o tym psie licząc, że ja się nim zaopiekuję wezmę go do schronu do weta i zapłacę a ja powiedziałam, żeby zawiozła go do schronu tam dostanie opiekę. A ona następnego dnia, ze pies może zostanie. To było jakiś tydzień temu a pies dalej w takim samym stanie. Zapytam jej dziś o tego psa.

KOniecznie!NIe wiem czy nie lepiej oddac go do schroniska!Może znajdziemy mu bardziej odpowiedzialny dom!