wiki4 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No więc tak jak w tytule ;) Ostatnio wracając z Lisą samochodem zwymiotowała mi 5 razy. Czy Wasze psy też mają taką chorobę ? Co polecacie? Tak myślałam czy nie dać jej np. ćwiartki aviomarinu ... Pomóżcie :razz: Quote
gops Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 moja suka nie przy pierwszej jezdzie wymiotowala ale poprostu teraz nie daje jej jesc tego samego dnia co jedzie i nie wymiotuje :) Quote
Anetka83 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Shira też nie za dobrze znosi podróż samochodem... i nie pomaga tu nie karmienie jej na długo przed wyjazdem... najlepiej zapytaj weta o środek najlepszy dla Twojego psiaka... mi wetka odradziła aviomarin... Quote
filodendron Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wiki4 napisał(a):No więc tak jak w tytule ;) Ostatnio wracając z Lisą samochodem zwymiotowała mi 5 razy. Czy Wasze psy też mają taką chorobę ? Co polecacie? Tak myślałam czy nie dać jej np. ćwiartki aviomarinu ... Pomóżcie :razz: Mój wyrósł. A dopóki nie wyrósł, to podróżował na czczo :) Ewentualny środek przeciwwymiotny powinien dobrać wet. Quote
wilczanda Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie wiem, czy to prawda, ale podobno psy wymiotują, jak nie wyglądają przez szybę w oknie auta itp. :???: Wątpię, żeby to była prawda, ale na wszelki wypadek piszę. ;) Quote
Buszki Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Moja sunia od zawsze wymiotuje w samochodzie jadąc tam...(gdzie by to nie było,np.wystawa,weterynarz,wycieczka,itp.).I nie ma znaczenia odległość( 3km,czy też 300km),wsiada i zaczyna gulgotać, ślinić się i wymiotować(nawet jeśli jest na czczo) :roll:. Za to, jadąc z powrotem,nie ma żadnych problemów(nawet jeśli jest najedzona). Nie chcę jej ciągle truć lekami,więc wożę zawsze ze sobą duże ilości kocyków,ręczników papierowych i reklamówek :diabloti:. Quote
wiki4 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Anetka83 napisał(a):Shira też nie za dobrze znosi podróż samochodem... i nie pomaga tu nie karmienie jej na długo przed wyjazdem... najlepiej zapytaj weta o środek najlepszy dla Twojego psiaka... mi wetka odradziła aviomarin... Czyli będę kupować dla siebie i psa :evil_lol: Jaki właściciel taki pies :lol: :oops: Jak będę miała więcej czasu, może w weekend, to się przejdę do wetki :razz: Quote
mijakimi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 moja sunia wymiotowała dłuższy okres czasu . Ale poczytałam o aviomarinie dostawała jedną tabletkę . Od pewnego czasu nie wymiotuje oraz jedzie na głodniaka . Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Baardzo wszystkim dziękuję za porady :loveu: Quote
Pestka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja na dłuższe podróże podaje mojemu pół/1 talbetke Aviomarinu i nie wymiotuje ;) Quote
Recommended Posts