Murka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 MMSy wstawiła już pucka :) Ciekawość mnie zżera co planowane jest na miejsce Pajciątka? :eviltong: Quote
pucka69 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Przypominam, że przez następne dwa lata ja wybieram psa, co nie Evelin?;) Quote
Evelin Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No niestety,nic tu nie podskoczę....tak własnie wyczekuję 2 tygodni od adopcji Pajki... Ale czemu az dwa lata???? Quote
Pipi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Prosze, wpadajcie na watek, ktory zalozylam. Potrzebna jest klatka łapka http://www.dogomania.pl/threads/217786-KLATKA-ŁAPKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz.?p=18008058#post18008058 Quote
pucka69 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Evelin napisał(a):No niestety,nic tu nie podskoczę....tak własnie wyczekuję 2 tygodni od adopcji Pajki... Ale czemu az dwa lata???? Bo Paja siedziała dwa lata u Murki he he he Quote
Murka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 pucka!!!! Dawaj to najnowsze zdjęcie z MMSa, bo chcę zobaczyć w dużym formacie ;) Quote
pucka69 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No właśnie nie wiem co jest - mój komp nie widzi tego zdjęcia :( Jak TZ z Ryszardem wrócą to pewnie coś poradzą. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ale weźcie na następny raz wyślijcie mi jakoś rano albo po południu, bo mnie ze snu wyrwało i jeszcze dzisiaj rano się zastanawiałam czy to był sen czy jawa, że dostałam jakieś zdjęcie Pajci! :D Quote
pucka69 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 O! To Jelenie wysyłajcie rano i po południu a mnie wieczorem bo jestem w domu wtedy i mam domowy komp pod nosem. Pajka fajna ... i tak jej dobrze w tym łóżku ... Taki "burek " ... he he he Quote
Murka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 A tam jest jeszcze jeden czarny kłębuszek obok Pajci :) Dzięki Jelena ;) Quote
pomóżpomagać Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 A jaki ten kłębuszek milutki:loveu: Taka przylepa że szok, i jak sie na kolanka wdrapuje:evil_lol: Pajcia ma super towarzystwo;) Quote
MagdaNS Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Śliczne zdjęcie, bardzo się cieszę, że kolejne Boże Narodzenie Pajcia spędzi już w swoim i domu i ze swoimi ludźmi, a w przedświątecznych porządkach to będzie, co najwyżej, "pomagać" :) Quote
Evelin Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Do tej pory nie moge uwierzyć w to ,co widzę.... Zmieniłam tytuł i cieszę się,cieszę się i cieszę.... Dzięki uprzejmości takiej jednej Pucki (bo pewnie nie wiecie,ze Pucka czasem uprzejma jest-NAPRAWDĘ :)),kolejna bieda od Pipi przyjedzie do Murki.. Czekam tylko na jedną wiadomość od Pipi i wtedy wybierzemy jakieś futro,po uzyskaniu aprobaty niejakiej Pucki... Quote
eloise Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ja się z Pucką kilka razy spotkałam i ZAWSZE była miła i uprzejma :D czekam na kolejną waszą podopieczną :) Quote
Murka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cioteczki i wujkowie, bardzo proszę, oddajcie głos w Krakvecie na Rachów Stary... Tam jest naprawdę problem z jedzeniem i może być kiepsko tej zimy... Schronisko jest bez żadnych dotacji, jest dwoje ludzi i 150 psów... Poprzednim razem nie udało się... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399 Tutaj link do wątku Rachowa: http://www.dogomania.pl/threads/204601-Jedna-kobieta-i-150-ps%C3%B3w-potrzebni-wolontariusze. Quote
pucka69 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Też zagłosowałam;) Dla jasności - z natury jestem sekutnicą i złośnicą i właściwie nie przepadam za ludźmi . Nie znoszę ludzi niekonkretnych, niesłownych i gadek o niczym. Widocznie Wy takie nie jesteście ;) Eloise - nadal mam Twoja książkę pt. elita zabójców - chyba? Quote
Evelin Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 pucka69 napisał(a): Dla jasności - z natury jestem sekutnicą i złośnicą i właściwie nie przepadam za ludźmi . Wiemy,wiemy :):):) Pucka,z tego co wypisujesz wnoszę,że futra dobrze... Quote
pucka69 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 pfffffffffffff ... Futra dobrze, już jest pewnie wynik histopat wikty, ale boję się zadzwonić i spytać. Quote
eloise Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 tak, moja książka :) kiedyś odbiorę :) Quote
MaDi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
Murka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Pajciowe wieści ;) [FONT=Courier New]witam panią Kasie, Paja już sie przyzwyczaiła, jest dobrze, dominuje w mieszkaniu, nieraz gania kota, ale to nic, gorzej jest z koleżankami i obcymi, bo nie wpuszcza do mieszkania. pozdrawiam. Czy Paja lubi sie kąpać i czy nie gryzie podczas kąpania, czy lubi sie czesać?[/FONT] Uwierzycie, że Paja się zrobiła groźna? Co to się dzieje z tymi psami we własnym domu ;) Quote
halcia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Lepiej im cos doradz,bo jak sie wezmie za rządy....... Quote
arabiansaneta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Po prostu zaczynają czuć się pewnie... Quote
Recommended Posts