Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mój kolega ( dom z ogródkiem, żona,dwoje dzieci ok. 12-14 lat), szuka suni/psa. Murka wysłała mi czterech kandydatów/kandydatki, Evelin - jeszcze cztery. Dziś im wysłałam wszystko - maja weekend na wybór. Może wybiorą Paję?

Kolega z rodziną pojechał do Wielunia i stamtąd przywieźli sobie onkowatego psa. Tylko - po co mnie o pomoc prosił? Ech ....

• 2 weeks later...
Posted

Czasem tak bywa, ważne, że jakaś bida ma dom :)

A Pajcia nam się trochę podziębiła w te mrozy, na szczęście nic groźnego, jakby nie sporadyczne pokasływanie (i to tylko kiedy się zgrzeje bieganiem) to nawet byśmy nic nie podejrzewali, dostała antybiotyk i przenieśliśmy ją do boksów wewnętrznych aż wyzdrowieje. Ciekawe czy Loruś się za nią stęskni :)

Posted

Paja ma przedłużony antybiotyk o silniejszym działaniu, bo coś tam jej jeszcze chrypi w oskrzelach. Jakiś wirus chyba, bo sporo psiaków w hoteliku ma podobne objawy :(

Posted

Biedna Paja.Trzymam kciuki,żeby szybko wyzdrowiała...Na razie na bazarku ogłoszeniowym jest opóźnienie psiaki juz wysłane tez nie mają jeszcze ogłoszeń ( tymczasowicz ogłoszeniodawczyni choruje..)
Niby wiosna niedaleko,a u nas zapowiadają mrozy minus 18....

Posted

Ogłoszonka aktywowane :) Co mi tam przychodzi to wciąż odnawiam, Szerlok na pewno jest cały czas.

A teraz parę fotek, co byście nie zapomnieli jak Pajcia wygląda :)
Już nie słyszę, żeby pokasływała, skończyła dziś antybiotyk.

Posted

A tu dwa filmiki, na których Paja próbuje zachęcić do zabawy Ronalda :)
[video=youtube;e3jyryqDnG8]http://www.youtube.com/watch?v=e3jyryqDnG8[/video]

[video=youtube;XIE_v7FjIsA]http://www.youtube.com/watch?v=XIE_v7FjIsA[/video]

Posted

A ja się chciałam przyczepic do Murki,że Pucka coś wie,a ja nie...Ale zagladam na pocztę, atam trwa obiecująca korespondencja..
Mogę tylko kibicować z całych sił i trzymać kciuki za naszą Pajcię..