eloise Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ja szczerze wątpię, aby jakakolwiek trawa wytrzymała takie 'zabiegi pielęgnacyjne' :D nasz sąsiedzi wyłożyli pasek wzdłuż płotu... wykładziną imitującą trawę :D niezły pomysł powiem Wam- mają ONka pokaźnych gabarytów, jego łapki unicestwiły trawę, a teraz przynajmniej jak biega to nie kurzy :) Quote
Evelin Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Murka,posadźcie osty między wysepkami trawy...może pomoże :) Cieszę się,że Paja w dobrej kondycji..I Loruś ruchliwy Quote
Ra_dunia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Pajka, ja wiem, że Lorek w tobie zakochany... ale domek by się tobie pannico wreszcie przydał. Quote
Evelin Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Zakupiłam Pajce ogłoszenia 75szt :)...Mureczko,jakby dało radę,to czekam na fotki.. Jedno musi być z nogą ludzką ( czy paja siega do kolana czy ponad-tak chyba najłatwiej okreslić wielkość).. Quote
Murka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Fotki zrobiłam dzisiaj, z Hanią :) Sporo tego jest, wstawię za chwilę (dłuższą). Quote
Evelin Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Super,dzięki..Chciałam z nogą ludzką, a mam z czterema nogami :) Hania rosnie jak na drozdżach... Murka, napiszę tekst do ogłoszeń,pewnie dziś w nocy lub jutro,a Ty zrecenzujesz czy prawdę napisałam.. Quote
Pipi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Murka napisał(a):Fotki zrobiłam dzisiaj, z Hanią :) Sporo tego jest, wstawię za chwilę (dłuższą). Ale ładne dziewczyny !!!!!!!!! Quote
Murka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mamusiu, mamusiu, ja chcę dać smakołyka Pajci! Quote
Murka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 I jeszcze ostatnie: Mam nadzieję, że zdjęcia z Hania przyniosą Pajci szczęście, naprawdę fajna, rodzinna, zrównoważona sunia się z niej zrobiła, agresji ZERO. Ja wczoraj dostałam zgłoszenie o zapotrzebowanie na wilkowatą sunię/psa... poinformowałam m.in. o Pajci, mają sobie obejrzeć fotki... A nuż... Quote
Randa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 zdjęcia rewelacyjne, oj Pajci tacy zrównoważeni i ciepli jak Wy by sie przydali:lol: No i Pajcia rozkwita:loveu: Quote
Evelin Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Zdjęcia są po prostu przecudne... Quote
pucka69 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wszystkie trzy panie na zdjęciach wyszły pieknie :) Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Śliczne zdjęcia ślicznych dziewczyn :) Quote
Evelin Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Murka,czy moze byc tak tekst ogłoszeń dla Pajki? Cos byś dodała ,zmieniła??? Paja CV, czyli piękna inaczej, ale tez kochać chce [FONT=Wingdings]J[/FONT] Płeć-żeńska Wiek-1,5 roku Gabaryty-średniej wielkości Pochodzenie- znaleziona w rowie, porzucona. Nie wiadomo, ile czasu tam koczowala. Obecnie przebywa w hoteliku, dzieki czemu udało się poznać jej charakter. Charakter- delikatna, milusińska. Boi się trochę nowych rzeczy, ale łatwo się przyzwyczaja. Nie ma w niej żadnej agresji. Umie zachować się w domu. Lubi się bawić i biegać. Zabiegi medyczne – sterylizacja, odrobaczenie, szczepienie Paja szuka swojego miejsca na ziemi, które będzie Jej domem…swojego człowieka, który już nigdy Jej nie porzuci.. Quote
Murka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mozna dodać, że Paja umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość. Bardzo lubi towarzystwo innych psów i zabawy z nimi. Nie jest agresywna wobec kotów. Quote
Aga-ta Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 BARDZO PROSZE O POMOC. Szukam kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w miejscowosci Chełm dla malego bialego psiaka z Nowego Targu. Czy ktos moze pomoc? Jeszcze raz BARDZO PROSZE Quote
Murka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Aga-ta napisz do lucySxy ona jest z okolic Chełma, chyba nikogo innego nie ma na dogo. Quote
Aga-ta Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 bardzo dziekuje:) zaraz bede jej szukac Quote
Evelin Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 W koncu zebrałam się i wysłałam tekst do ogloszeń (poprawiony) i zdjęcia ( superowe) do BeaBono..Będzie miała 75 ogłoszeń..allegro zrobię sama.. I fruwaj Pajka do domku.. Quote
Murka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ostatnio coś nam wybywają psiaki i to te zasiedziałe, to może i Pajcia się przyłączy :cool3: Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 trzymam kciuki, żeby Pajuni się udało :) Quote
MagdaNS Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zdjęcia Pajci i Hanusi cudne.... Jak ja zazdroszczę Murce takiego wspaniałego dziecka.... Moja Martusia na Reda reaguje strachem, choć ten nigdy nic jej nie zrobił..... Quote
Recommended Posts