Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja szczerze wątpię, aby jakakolwiek trawa wytrzymała takie 'zabiegi pielęgnacyjne' :D
nasz sąsiedzi wyłożyli pasek wzdłuż płotu... wykładziną imitującą trawę :D niezły pomysł powiem Wam- mają ONka pokaźnych gabarytów, jego łapki unicestwiły trawę, a teraz przynajmniej jak biega to nie kurzy :)

Posted

Zakupiłam Pajce ogłoszenia 75szt :)...Mureczko,jakby dało radę,to czekam na fotki..
Jedno musi być z nogą ludzką ( czy paja siega do kolana czy ponad-tak chyba najłatwiej
okreslić wielkość)..

Posted

Super,dzięki..Chciałam z nogą ludzką, a mam z czterema nogami :)
Hania rosnie jak na drozdżach...
Murka, napiszę tekst do ogłoszeń,pewnie dziś w nocy lub jutro,a Ty zrecenzujesz czy prawdę napisałam..

Posted

Murka napisał(a):
Fotki zrobiłam dzisiaj, z Hanią :)

Sporo tego jest, wstawię za chwilę (dłuższą).

Ale ładne dziewczyny !!!!!!!!!

Posted

I jeszcze ostatnie:

Mam nadzieję, że zdjęcia z Hania przyniosą Pajci szczęście, naprawdę fajna, rodzinna, zrównoważona sunia się z niej zrobiła, agresji ZERO.
Ja wczoraj dostałam zgłoszenie o zapotrzebowanie na wilkowatą sunię/psa... poinformowałam m.in. o Pajci, mają sobie obejrzeć fotki... A nuż...

Posted

Murka,czy moze byc tak tekst ogłoszeń dla Pajki? Cos byś dodała ,zmieniła???

Paja CV, czyli piękna inaczej, ale tez kochać chce [FONT=Wingdings]J[/FONT]

Płeć-żeńska
Wiek-1,5 roku
Gabaryty-średniej wielkości
Pochodzenie- znaleziona w rowie, porzucona. Nie wiadomo, ile czasu tam koczowala. Obecnie przebywa w hoteliku, dzieki czemu udało się poznać jej charakter.
Charakter- delikatna, milusińska. Boi się trochę nowych rzeczy, ale łatwo się przyzwyczaja.
Nie ma w niej żadnej agresji. Umie zachować się w domu. Lubi się bawić i biegać.
Zabiegi medyczne – sterylizacja, odrobaczenie, szczepienie

Paja szuka swojego miejsca na ziemi, które będzie Jej domem…swojego człowieka, który już nigdy Jej nie porzuci..

Posted

BARDZO PROSZE O POMOC. Szukam kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w miejscowosci Chełm dla malego bialego psiaka z Nowego Targu. Czy ktos moze pomoc? Jeszcze raz BARDZO PROSZE

Posted

W koncu zebrałam się i wysłałam tekst do ogloszeń (poprawiony) i zdjęcia ( superowe) do BeaBono..Będzie miała 75 ogłoszeń..allegro zrobię sama..
I fruwaj Pajka do domku..

Posted

Zdjęcia Pajci i Hanusi cudne.... Jak ja zazdroszczę Murce takiego wspaniałego dziecka.... Moja Martusia na Reda reaguje strachem, choć ten nigdy nic jej nie zrobił.....