Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam na wątku Pajki.

Bardzo wszystkich przepraszam za tak wielkie opóźnienie w zrobieniu aukcji dla Paji, które wyniknęło z moich osobistych problemów. Wstyd mi okropnie, że tak wyszło, ale liczę na wyrozumiałość.

Oto aukcja:

http://www.allegro.pl/item991357730_szukasz_przyjaciela_pokochaj_paje.html

Z pośpiechu wystawiłam aukcję na 7 dni, a niestety nie można tego zmienić po zatwierdzeniu aukcji. Jako, że błąd wynika z mojego rozstrzepania, zobowiązuję się do opłacenia kolejnej aukcji wyróżnionej dla suńki.

Posted

Chyba allegro działa, bo dostałam już w sprawie Pajki SMSka (odpisałam ale jak w studnię), a dzisiaj maila. Może w końcu wyklaruje się domek dla naszej rozrabiaki :)

Posted

Wybrażacie sobie Paję w roli stróża i obrońcy terenu?
Ja do dzisiaj sobie tego nie mogłam wyobrazić, ale chyba musi do mnie dotrzeć, że Paja już wyrosła ze szczeniakowatości ;)
Dzisiaj weszła na wybieg z m.in. Pają teściowa, która nie ma prawie w ogóle z sunią doczynienia. I Paja nie dosć, że ją obszczekiwała to startowała do nóg! Teściowa nie mogła się od niej opędzić :)
A takie strachajło to było :)

Posted

Murka, juz pisałam,że jak Paja siedziała w rowie,to była bardzo grzeczna :)Teściowa się nie zdenerwowala???
Czekamy na ogłoszenia Pajusi na 74 portalach, Zuza911 robi.. randa zakupiła ogłoszenia,ja napisałam tekst...Tylko troche poczekac trzeba.
Paja,bądx grzeczna,zobaczysz w końcu znajdziemy ci domek :)

Posted

Dziękuję za miłe słowa odnośnie aukcji :) Kończy się ona za 7 godzin, tak jak obiecałam następna aukcję wystawię na swój koszt. Postaram się to zrobić jeszcze dzisiaj :) Poza tym pojawił się jeden obserwator, więc trzymam kciuki.

Posted

Dzisiaj Paja miała szansę na dom (przyjechała pani, która chciała adoptować średnią suczkę do domu z ogrodem), Paja bardzo się spodobała, ale była tak przerażona i spanikowana obcymi osobami (wyrywała się na smyczy aż jej oczy zabiegły krwią...), że pani wystraszyła się czy dadzą sobie radę z jej przyzwyczajeniem do nowego miejsca :(
W końcu zdecydowali się na inną suczkę.

Posted

Evelin napisał(a):
Murka,a Paja zawsze się tak w stosunku się obcych zachowuje ???

Ona się niestety bardzo boi obcych. W dodatku musiałam ją przyprowadzić przed dom, a ona biega sobie tylko na wybiegu przy boksach, więc dodatkowo była na obcym dla siebie terenie. Wszystko było w miarę dobrze, szła na smyczy zaciekawiona, dopóki nie zobaczyła ludzi. Ledwo mi się udało ją podprowadzić (raczej podciągnąć) pod nich. Nawet nie sądziłam, że będzie aż taka spanikowana. Tłumaczyłam, że ona się oswoi, że normalnie taka nie jest, że jest wesoła itd, itp. ale wiecie jak to jest, ludzie wierzą w to co zobaczą :-(