Evelin Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 To taki ciekawy okaz podlaski :) Paju,Paju niezłą niespodziankę Ci Murka szykuje :) I dobrze-zdrowa jesteś-to ciachu -ciachu :) Quote
Ra_dunia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Indywidualistka jedna :) Bo wiesz Murciu, Paja uważa, że człowiek musi sobie na pieszczoty zasłużyć :D Quote
Murka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Sterylizację Paji musimy odsunąć na jakiś tydzień, bo z powodu wysokich mrozów zdecydowaliśmy ciachać psiaki pojedynczo i na czas rekonwalescencji umieszczać w domu. Pierwsza pod nóż dzisiaj poszła Beza, bo jest dla niej szansa na domek. Jak się tylko wygoi następna będzie Paja. Fajnie by było, bo pojawił się domek na horyzoncie... :) To jeszcze nic pewnego, ale Paja spodobała się Pani z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/177710-Suczka-do-4-lat-z-mazowieckiego-nie-malenka-do-kolana Dzisiaj zadzwoniła i obiecała, że jeśli się zdecyduje, to zadzwoni jutro. Quote
Randa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Byłoby miło, żeby Pajka szybko trafiła w dobre ręce. Quote
Murka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ta pani się niestety juz nie odezwała :( Pajcia tymczasem ośmiela się coraz bardziej, niedługo będzie sterylka :) [video=youtube;yNDJyb33Dmg]http://www.youtube.com/watch?v=yNDJyb33Dmg[/video] Quote
eloise Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ja nie wiem jak Evelin mogła zarzucić Pajuni brak proporcji, śliczna psina! Quote
Randa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A jak ona wyrosła!!! Widocznie nie ta pańcia co trzeba była. Quote
MagdaNS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Śliczna jesteś, Malizno!!!! I widzę że bawisz się jak moja Kolusia - pozaczepiać, poskakać tak - ale za blisko nie podchodzić :). Mam nadzieję, ze szybko znajdziesz fajny domek, słodziaku! Quote
Evelin Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Ale urosła :) Trzymam kciuki,żeby wszystko ze sterylka dobrze poszło...A jak tam Murko żyjecie w te mrozy? też u Was tak zimno?U nas dzis rano było jedynie -19 stopni:diabloti: Quote
eloise Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 u nas tylko -13 ale i tak 10 minut w aucie chuchałam na biało zanim się rozgrzało... Quote
Murka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 U nas też strasznie zimno, teraz jest -15, do rana pewnie dociągnie do -20... Woda w miskach zamarza w ciągu kilkudziesiąciu minut :( Gdy jest tak zimno to na noc upychamy wszystkie psy z zewnątrz do domu i do wewnętrznych boksów. Ciasno jest i... wesoło ;) ale ciepło . Dzisiaj w nocy będziemy mieć w domu... 12 psów i tylko część to są psy małe ;) Grzejniki w boksach wewnętrznych pracują niemal non stop... Quote
Evelin Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Murka,to bedzie ciepło..psiurki nachuchają ciepłego powietrza za free :) hahahaha Aż się straszno robi przez te mrozy... Quote
MagdaNS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wszędzie jest strasznie zimno, super że Murki tak ogrzewają te nasze "psie dzieci". Mnie się beczeć chce, jak myślę o tych wszystkich psich bidach, które nie mają się gdzie schronić przed tymi mrozami i proszę opatrzność, żeby to się już skończyło... Zima zimą, le już naprawdę starczy.... Quote
Evelin Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Murka,jak tam nasza Pajunia się miewa??? Pucek ,który zostal znaleziony mniej więcej w tym samym okresie co Paja w najblizszą sobotę wraca do domu.. Jego historia jest niesamowita,wklejam link ..Puc jedzie do domu,więc daje dobry przyklad Pajce..:) http://www.dogomania.pl/threads/175916-Pucek-FrAE-dzelek-w-sobotAE-wraca-do-domu/page2 Quote
Murka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Faktycznie niesamowita historia... szkoda tylko, że dla Hero skończyła się tragicznie :( Dobrze wyszło, że Pucek nie przyjechał do nas :) A ta Pani nie chciałaby dokoptować do Frędzelka Paji? :) W sumie w jednym rowie siedziały :D Paja miewa się świetnie, zdrowie i apetyt jej dopisują. Tylko zmarźluch jest, w wysokie mrozy to nie bardzo się jej chce na spacerki wychodzić. Przygotowujemy się do ciachanka, planujemy w piątek lub sobotę. Quote
Ra_dunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mądra sunia, kto by tam chciał w takie zimno wychodzić ;) Quote
eloise Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ja też najchętniej nie wychodzę z domu, a nawet spod kołdry ;) Quote
Randa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 To się zdziwi, jak się z kołnierzem albo w kubraku obudzi-a taka fajna ta Murka była.. Quote
Evelin Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Jak tam Paja? Już po? Dużo śniegu macie??? Quote
Randa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Evelin']Jak tam Paja? Już po? Dużo śniegu macie???[/QUOTE] Evelin, trzeba wątek dokładniej czytać-patrz 2 posty wstecz Quote
Murka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Evelin']Jak tam Paja? Już po? Dużo śniegu macie???[/QUOTE] Jak nas nie zasypie do reszty, to Paja pojedzie na ciachanko jutro... Dobrze przynajmniej że mrozy puściły, ale... jutro to chyba będziemy tunele do boksów kopać :lol: Quote
Recommended Posts